Πάνος Μπίρμπας

Αθήνα @ Faust

Πάνος Μπίρμπας Αθήνα @ Faust
Συγκροτήματα Πάνος Μπίρμπας
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Faust
Διεύθυνση Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος 12
Τηλέφωνο 210-3234095
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης -
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Aκόμα μια εμφάνιση ο Πάνος Μπίρμπας στο Faust

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο Πάνος Μπίρμπας - μετά από την απόλυτα επιτυχημένη παρουσίαση του νέου “Finchley Road”- ανεβαίνει για μια ακόμη φορά στην ιδιαίτερη σκηνή του αγαπημένου FAUST Bar -Theatre- Arts - μαζί με την εξαιρετική και ανανεωμένη μπάντα του!

Εκεί αναμένεται να μας παρουσιάσει το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ “Finchley Road”, ο οποίος μόλις κυκλοφόρησε από τη Violins, αλλά και κομμάτια από το προηγούμενο άλμπουμ του όπως και δε διασκευές αγαπημένων του καλλιτεχνών!

Ο δίσκος αποτελεί μια σύγχρονη μουσική προσέγγιση με πολλά στοιχεία από την εναλλακτική ροκ σκηνή. Τα έντονα ρυθμικά στοιχεία, τα ατμοσφαιρικά κιθαριστικά riffs, οι βρωμισμένες μπασογραμμές και τα αναλογικά synths δημιουργούν ένα ηχητικό τείχος που περιβάλλει τους στίχους. Με ενορχηστρώσεις πέρα από τις συνηθισμένες νόρμες και με το πάθος, τη δύναμη, την εσωτερικότητα και τη λυρικότητα να συνυπάρχουν, το LP “Finchley Road” αποτυπώνει αλήθειες, συναισθήματα και σύγχρονους προβληματισμούς του δημιουργού.

Μαζί του οι:

Φώτης Παπαθεοδώρου: Κιθάρες
Δημήτρης Κλωνής: Tύμπανα
Μάνος Αναγνωστόπουλος: Mπάσο
Γιάννης Μαρίνης: Πλήκτρα
Διαμαντής Καλαφατιάδης: Πλήκτρα
Τζένη Καπάδαη: Φωνητικά 

Είσοδος: 5 ευρώ

Διεύθυνση:
Kαλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12, Αθήνα 150 60
Πληροφορίες - Κρατήσεις: FAUST | Τηλ.: 210 3234095 | info@faust.gr | faust.gr

  • SHARE
  • TWEET