The Thing

Αθήνα @ Ίλιον Plus

The Thing Αθήνα @ Ίλιον Plus
Συγκροτήματα The Thing
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ίλιον Plus
Διεύθυνση Πατησίων & Κοδριγκτόνως 17
Τηλέφωνο 210 8824383
Τιμή εισιτηρίου 30 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

The Thing Live in Athens!

Οι The Thing, η θρυλική avant jazz/punk μπάντα των Mats Gustafsson, Ingebrigt Håker Flaten και Paal Nilssen-Love, επισκέπτονται την Αθήνα για πρώτη φορά, για μια μοναδική ζωντανή εμφάνιση στο ΙΛΙΟΝ plus (Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17), την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017, στις εννιά το βράδυ, καλεσμένοι του Underflow Record Store & Art Gallery.

Η πώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και γίνεται αποκλειστικά από τον χώρο του Underflow Record Store & Art Gallery, Καλλιρόης 39, Σταθμός Μετρό Συγγρού-Φιξ.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά (2114039926) ή μέσω email (info@underflow.gr)

Τιμή εισιτηρίου: 30 ευρώ

Support band: s̶i̶s̶t̶e̶r̶ 

Οι s̶i̶s̶t̶e̶r̶ είναι ένα ηλεκτρικό minimal rock τρίο. Τα μέλη του έχουν αναμειχθεί σε διάφορα μουσικά σχήματα μέσα στα χρόνια, στην Αθήνα, την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι s̶i̶s̶t̶e̶r̶ ξεκίνησαν το 2016. Στις αρχές του 2018 θα κυκλοφορήσει το πρώτο lp του σχήματος με τον τίτλο ‘UNTRUE’, σε παραγωγή του Coti K. (The Man From Managra).απο το Underflow record store & art gallery.

facebook.com/sister.band.gr

Facebook event

Περισσότερες πληροφορίες για τους The Thing: thethingrecords.com/the-thing-3

Underflow Record Store & Art Gallery: underflow.grfacebook.com/underflowathens

Το Vinyl Factory μας συμπεριέλαβε στα καλύτερα δισκοπωλεία του κόσμου!

ΙΛΙΟΝ plus

  • SHARE
  • TWEET