Ilias & The Notorious Troupe

Αθήνα @ Jazz Point

Ilias & The Notorious Troupe Αθήνα @ Jazz Point
Συγκροτήματα Ilias & The Notorious Troupe
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Jazz Point
Διεύθυνση Ακαδημίας 18 (εντός στοάς)
Τηλέφωνο 210-3235910
Τιμή εισιτηρίου 3 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

ILIAS & THE NOTORIOUS TROUPE

Αυτή την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, έρχονται στη σκηνή του Jazzpoint οι καταπληκτικοί Notorious Troupe! Είναι το τελευταίο project του Έλληνα Crooner Ηλία Ζέρβα Λευτάκη.

Το ρεπερτόριο τους ξεκινάει από την εποχή του μεσοπολέμου που δημιουργήθηκαν και γνώρισαν τεράστια ανάπτυξη οι μεγάλες Swing μπάντες και φτάνει μέχρι τα πρώτα έτη της δεκαετίας των 70's με τους τρελούς ρυθμούς του Rock n Roll να πρωταγωνιστούν. Χάρη στο πολύ δυνατό και άκρως χορευτικό πρόγραμμα τους θα σας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή μέσω ήχων Rock n Roll, Jazz, Swing και Blues ενώ χάρη στα Dancing Troupes που τους ακολουθούν πετυχαίνουν την ενσάρκωση της μοναδικής αυτής εποχής προσφέροντας ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό θέαμα. Σαν σχήμα συνδυάζουν την αυθεντικότητα και την αίγλη αυτών των εποχών με μια πιο σύγχρονη προσέγγιση στις ενορχηστρώσεις τους.

Οι Notorious Troupe έχουν πραγματοποιήσει πολλές συναυλίες στα μεγαλύτερα venues της χώρας μεταξύ αυτών είναι το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η Tεχνόπολη, το Art Factory και το θέατρο Βράχων ενώ έχουν αναλάβει πολύ μεγάλα projects με πιο πρόσφατο το πολιτιστικό πρόγραμμα Χριστουγέννων του δήμου Κηφισιάς και την μουσικοχορευτική παράσταση Swing For Hope για την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού.
  
DOORS OPEN 21:00 
CONSERT BEGINS 22:00
COST 3€ WITH THE FIRST DRINK FOR THE ARTISTIC WORK 
JAZZPOiNT * 18 AKADIMIAS / SYNTAGMA / ATHENS 
reservation 2109803398, 6942022500

 

  • SHARE
  • TWEET