Maximum High, Dead Sidewalkers

Αθήνα @ Ίλιον Plus

Maximum High, Dead Sidewalkers Αθήνα @ Ίλιον Plus
Συγκροτήματα Maximum High, Dead Sidewalkers
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ίλιον Plus
Διεύθυνση Πατησίων & Κοδριγκτόνως 17
Τηλέφωνο 210 8824383
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Merlin's Music Box

Το MERLIN'S MUSIC BOX παρουσιάζει:

Maximum High

Dead Sidewalkers

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017στο ΙΛΙΟΝ plus

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 στο ΙΛΙΟΝ plus, το Merlin's Music Box παρουσιάζει δύο νέες ελληνικές μπάντες με πολύχρονη ιστορία. Τους Maximum High και τους Dead Sidewalkers.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Εισιτήριο: 6€

Maximum High

Ο Θάνος Αμοργινός με πολύχρονη πορεία ως μέλος των The Last Drive και The Earthbound, μουσική για κινηματογράφο και θέατρο αλλά και ως παραγωγός δίσκων πολλών Ελληνικών συγκροτημάτων, ο Νίκος Ζωγράφος, ιδρυτικό μέλος των Closer αλλά και συνεργάτης πολυάριθμων συγκροτημάτων και καλλιτεχνών, ο Πάνος Τομαράς με θητεία σε μπάντες όπως οι Honeydive, Engine, The Earthbound, Swing Shoes, Happy Dog Project και Οι Χτισμένες...των Θεμελίων, και τελευταία αλλά όχι αμελητέα η Ειρήνη Δημοπούλου, περιζήτητη για τις ιδιοσυγκρασιακές φωνητικές της ικανότητες και αμέτρητες συνεργασίες με μπάντες όπως Swing Shoes, The Earthbound, Hi Rollers και Dustbowl συμπληρώνουν την τετράδα των Maximum High. 

Με Indie, Rock, Funk, Dub, Dance και Punk καταβολές φτιάχνουν το δικό τους ιδιαίτερο ιδίωμα. Πρώτος καρπός της συνεργασίας τους είναι τέσσερα ηχογραφήματα τα οποία επιμελήθηκαν χωρίς την παρεμβολή τρίτων στο studio ηχογραφήσεων του Θάνου Αμοργινού (Downstroke studio).

Διαβάστε τι έγραφε πριν περίπου ένα χρόνο ο Κώστας Ζήσης στο MMB για τους Maximum High.

Dead Sidewalkers

Οι Dead Sidewalkers δημιουργήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2016 στα ανύπαρκτα πεζοδρόμια της Αθήνας. Βγήκαν αναγκαστικά στο δρόμο, ακολουθώντας τα βήματα και τους ήχους μουσικών από την Αμερικάνικη και την Αυστραλέζικη punk rock σκηνή και του garage, χωρίς ωστόσο να τοποθετούνται κάπου συγκεκριμένα και μη φορώντας καμία ταμπέλα. Όλοι τους είναι νυν και πρώην μέλη γνωστών συγκροτημάτων. Οι Dead Sidewalkers είναι μια παρέα μουσικών που θέλουν να παραμείνουν έτσι, γιατί αυτό τους αρέσει.

Αποτελούνται από τους: Σπύρο Δουλγερίδη στα drums και τη φωνή (ex-Rockin' Bones, The Eartbound, and False Alarm), Χάρη Γκελεστάθη στη φωνή (ex-Rockin' Bones, Widow Pit), Κωνσταντίνο Κοπανάκη στην κιθάρα (ex-False Alarm), Θοδωρή Σταυριανό στο μπάσο (ex-Sugah Galore, Mama Sings Fire, Off)

Οι Dead Sidewalkers αυτή τη στιγμή προβάρουν ασταμάτητα και ετοιμάζουν υλικό για live εμφανίσεις και σύντομα ένα δίσκο.

Επειδή ο Merlin είναι μάγος και μάλλον ήξερε πριν από εμάς τους κοινούς θνητούς το τι μέλλει γενέσθαι, μίλησε με τον Πάνο Τομαρά (Maximum High) και τον Σπύρο Δουλγερίδη (Dead Sidewalkers) τον περασμένο Μάιο και ιδού τι του είπαν:

Συνέντευξη Πάνου Τομαρά και Σπύρου Δουλγερίδη στο Merlins Music Box

MERLIN'S MUSIC BOX

Το Merlin's Music Box ήταν, είναι και θα είναι ένα φανζίν που κυκλοφόρησε το πρώτο του τεύχος τον Οκτώβριο του 1989 και έκλεισε τον έντυπο κύκλο του το 1995, έπειτα από 26 τεύχη. Ενεργοποιήθηκε εκ νέου την άνοιξη του 2014, αυτή τη φορά ηλεκτρονικά, μέσω του facebook (facebook.com/merlinsmusicbox) και της ιστοσελίδας του (merlins.gr), με σκοπό την παρουσίαση μουσικών σχημάτων και καλλιτεχνών από το χώρο της rock (και όχι μόνον), τη διοργάνωση εκδηλώσεων και, κυρίως, την τέρψη των φίλων του.

Η σελίδα του event στο facebook: facebook.com/events/742455725944228

Maximum High - Dead Sidewalkers live Ίλιον Plus 10 Νοεμβρίου

ΠΡΟΣΒΑΣΗ 
Mε Ηλεκτρικό
Σταθμός Βικτώρια 
Mε Λεωφορείο
Από 3ης Σεπτεμβρίου τα Λεωφορεία 054, 605 στάση Αγγελοπούλου
Από Πατησιών τα Λεωφορεία 608, 622, Α8, Β8 στάση ΟΤΕ Πεδίου Άρεως
& 022, 224 στάση Πανελλήνιος
Με Τρόλεϊ
τα Τρόλεϊ: 3, 5, 11, 13, 14 στάση ΟΤΕ Πεδίου Άρεως & 2, 4 στάση Πανελλήνιος Πεδίου Άρεως & 2, 4 στάση Πανελλήνιος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
merlinsmusicbox@gmail.com
Τηλέφωνο: 6973936012

Για περισσότερες πληροφορίες και videos του Merlin's Music Box:

merlins.gr
facebook.com/merlinsmusicbox
youtube.com/user/mtzanog
twitter.com/merlinsmusicbox
mixcloud.com/john-kastanaras

  • SHARE
  • TWEET