Acid Baby Jesus, Dollkraut, Man Duo, The Voyage Limpid Sound

Αθήνα @ Gagarin 205

Acid Baby Jesus, Dollkraut, Man Duo, The Voyage Limpid Sound Αθήνα @ Gagarin 205
Συγκροτήματα Acid Baby Jesus, Dollkraut, Man Duo, The Voyage Limpid Sound
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Gagarin 205
Διεύθυνση Λιοσίων 205
Τηλέφωνο 210-8547600
Τιμή εισιτηρίου 10,13 / 15 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, Public, 11876, SevenSpots, Media Markt, Reload, Ευρυπίδης
Διοργανωτής

HERETIC PRESENTS

KORMORANOS 15 YEAR ANNIVERSARY

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

GAGARIN 205

LIVE!

ACID BABY JESUS
DOLLKRAUT
MAN DUO

Opening Act: THE VOYAGE LIMPID SOUND

Ο Κορμοράνος γιορτάζει τα δεκαπέντε χρόνια από την ίδρυσή του, σε ένα μεγάλο live event με αποκλειστικές εμφανίσεις από τους Acid Baby Jesus λίγες μόλις μέρες μετά την κυκλοφορία του καινούργιου τους δίσκου (αλλά και τη νέα Ευρωπαϊκή τους περιοδεία), τους Dollkraut από την Ολλανδία και τους Φινλανδούς Man Duo, το καινούριο σχήμα του Jaakko Eino Kalevi, ενώ τη βραδιά θα ανοίξουν με τον καλύτερο τρόπο οι The Voyage Limpid Sound.

ACID BABY JESUS

Θεωρούνται πλέον ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και ελπιδοφόρα συγκροτήματα στην ευρύτερη psych-garage διεθνή σκηνή - και δικαίως: ξεκίνησαν το 2010 με τις punk καταβολές της πρώτης τους κασέτας, συνέχισαν εδραιώνοντας το προσωπικό τους στίγμα με δύο δίσκους και τρία EP στην Αμερικάνικη Slovenly (το ένα ως Voyager 8, μαζί με τους Καναδούς Hellshovel) και στις 29 Σεπτεμβρίου κυκλοφορούν επιτέλους το τρίτο τους ολοκληρωμένο album, "Lilac Days", με καινούριο ήχο, καινούρια εταιρεία (Fuzz Club) και μια μεγάλη μηνιαία περιοδεία δεκαοχτώ ευρωπαϊκών πόλεων!

facebook.com/acidbabyjesus

DOLLKRAUT

Ως dj έχει ξαναβρεθεί στην Ελλάδα, επιδεικνύοντας τις ψυχεδελικές του επιρροές σε ένα άκρως πολυσυλλεκτικό dj set το καλοκαίρι του 2016, στο πλαίσιο του pre-Odyssia Festival πάρτυ που είχε συνδιοργανώσει ο Κορμοράνος στην Αίγινα. Ως live τρίο θα έρθει όμως για πρώτη φορά, σε μία ιδιαιτέρως δημιουργική - γι' αυτόν - χρονιά, αφού ανάμεσα στα προσωπικά του dj gigs, τις συνεχείς live εμφανίσεις ανά την Ευρώπη, τα remix και τα alter-egos, κυκλοφόρησε και τον δεύτερο δικό του vintage/electro/psych/space δίσκο, στο νεοσύστατο sub-label της Jennifer Cardini (Correspondant), Dischi Autunno. 

soundcloud.com/dollkraut

MAN DUO

Είναι το καινούριο όνομα του καινούριου σχήματος που προέκυψε από την επανένωση των φίλων και παλιών συνεργατών Jaakko Eino Kalevi και Long-Sam από το Ελσίνκι της Φινλανδίας. Ως ντουέτο είχαν κυκλοφορήσει τον πρώτο τους δίσκο το 2012, είναι όμως αυτή η αναγέννησή τους που τους ξαναφέρνει στο προσκήνιο, με φρέσκο πολύ καλό δίσκο ("Orbit"), συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως τον Sean Nicholas Savage και πολλές συναυλίες.

manduomusic.bandcamp.com

THE VOYAGE LIMPID SOUND

Με αρκετές κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους και τον χαρακτηριστική ποπ τραγουδοποιία του Σέργιου Βούδρη, το αλλόκοτο Αθηναϊκό σχήμα θα ανοίξει τη βραδιά με τον καλύτερο τρόπο, λίγες μόλις μέρες προτού τα τρία από τα τέσσερα μέλη τους ξεκινήσουν τα ταξίδια τους ως touring μπάντα του Αυστραλού Ben Monterο, το επίσημο support act στη μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία του Mac Demarco! 

facebook.com/thevoyagelimpidsound

INFO:

Gagarin 205 (Λιοσίων 205, 211 4112500, gagarin205.gr)

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμή εισιτηρίου: τα 100 πρώτα 10 ευρώ, προπώληση 13 ευρώ, ταμείο 15 ευρώ

Σημεία προπώλησης: viva.gr, τηλεφωνικά στο: 11876, Ευριπίδης, Seven spots, Reload

Facebook event

kormoranos.gr

  • SHARE
  • TWEET