Jamoan

Αθήνα @ Σταυρός Του Νότου

Jamoan Αθήνα @ Σταυρός Του Νότου
Συγκροτήματα Jamoan
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Σταυρός Του Νότου
Διεύθυνση Φραντζή & Θαρύπου 37, Ν. Κόσμος
Τηλέφωνο 210-9226975
Τιμή εισιτηρίου 12 e
Ώρα έναρξης 22:15
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

JAMOAN live

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου

Σταυρος του Νοτου club

Ο Άκης Θεοτοκάτος (jamoan) δυο χρόνια περίπου μετά την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο Απείθεια (2015), επιστρέφει με έναν δεύτερο δίσκο που τον εδραιώνει στα εναλλακτικά μουσικά μονοπάτια για τα καλά.

Η Πτώση Των Θεών όπως ονομάζεται, έρχεται να σηματοδοτήσει μια νέα μουσική πρόταση στην Ελλάδα με φρέσκο και άρτια επεξεργασμένο ήχο, αιχμηρό κοινωνικοπολιτικό στίχο και ατμόσφαιρες που σου θυμίζουν εποχές που ο πειραματισμός και η δημιουργικότητα, ήταν τα βασικά στοιχεία μιας μπάντας. Και πώς αλλιώς θα μπορούσε να γίνει μιας και οι μουσικοί που απαρτίζουν αυτό το project, είναι από τους μεγαλύτερους μουσικούς αυτής της χώρας και όχι μόνο.

Στο live θα βρίσκονται επί σκηνής

Κοντραφούρης Γιώργος – πλήκτρα
Παπαδούλης Γιάννης – τύμπανα
Πολυζωγόπουλος Αντρέας – τρομπέτα
Μπουραζάνης Παναγιώτης – μπάσο
Λυμπερόπουλος Αποστόλης – κιθάρα
Κουζής Δημήτρης – βιολί
Κορέτση Ηλιάνα – τσέλο
Jamoan – κιθάρα, φωνητικά
Σκαράκης Μιχάλης – ηχοληψία

Κάνοντας λίγα live και αρκετά προσεγμένα προς τον ακροατή, έρχεται η στιγμή να φιλοξενηθούν σε έναν από τους ιστορικότερους μουσικούς χώρους της Αθήνας, για να παρουσιάσουν την Πτώση Των Θεών αλλά και την Απείθεια στις 26/10/2017 ημέρα Πέμπτη. 

Τα οκτώ άτομα επί σκηνής αλλά και οι συνεργάτες τους στα φώτα και στον ήχο είναι σίγουρο πως θα παρουσιάσουν στο κοινό, ένα αξιοπρεπέστατο μουσικό αποτέλεσμα από ένα project που βρίσκεται στην γέννα του, αλλά σίγουρα ήρθε για να μείνει στα μουσικά δρώμενα αυτού του τόπου.

Είσοδος: 12€ με μπύρα ή κρασί
Πληροφορίες: 210 9226975
Σταυρός του Νότου Club: Θαρύπου 35- 37, Αθήνα

  • SHARE
  • TWEET