Skandal, Spitback, Teenage Lobotomy, Neperia

Τρίκαλα @ Ανδρομέδα

Skandal, Spitback, Teenage Lobotomy, Neperia Τρίκαλα @ Ανδρομέδα
Συγκροτήματα Skandal, Spitback, Teenage Lobotomy, Neperia
Ημερομηνία
Πόλη Τρίκαλα
Χώρος Ανδρομέδα
Διεύθυνση Στουρνάρα 10-12
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Κυριακή 15 Οκτωβρίου

Ανδρομέδα Μουσικό Στέκι

Είσοδος 6e με μπύρα

Πόρτες 20.30 Ξεκινάει 21:00

After Party στο Rising Hard Rock & Heavy Metal Bar

Πληροφορίες για τις μπάντες :

Skandal

Το μέχρι πρόσφατα βασιζόμενο στο Leeds συγκρότημα Skandal, σπρώχνει τα όρια της heavy και riff-oriented μουσικής με την πιο πρόσφατη κυκλοφορία του “Year of the Cicada” (producer: Βαγγέλης Θεοδωράκης (Revolted Masses/Magic De Spell) mix & master: George Bokos (Stone Cold Dead/Rotting Christ). Το 24-λεπτο περιεχόμενο καταφέρνει να απαθανατίσει μια βαριά/σκοτεινή αισθητική διατηρώντας παράλληλα τα στοιχεία της Heavy Rock/Rock n’ Roll εκρητικοτητας που έκανε τους Skandal γνωστούς.

Μετά την θερμή υποδοχή της πρώτης τους κυκλοφορίας “Firse Step to Nowhere”, το συγκρότημα πραγματοποίησε την πρώτη του περιοδεία σε Ελληνικό έδαφος, χτίζοντας στενή σχέση με το Ελληνικό κοινό σε όλες τις άκρες της χώρας, έπειτα από μια σειρά δυναμικών εμφανίσεων. Το συγκρότημα έχει εμφανιστεί σε χώρες όπως: Ισλανδία, Γερμανία, Πολωνία, Τσεχία, Αυστρία, Σλοβακία, Κροατία, Ουγγαρία, Σερβία, και φυσικά Αγγλία όπου ήδη ετοιμάζει το τουρ του Δεκεμβρίου.

Έχει εμφανιστεί δίπλα σε ονόματα οπως: Sabaton, Soulfly, Flotsam & Jetsam, Warrel Dane, Crucified Barbara, Planet of Zeus, Nightstalker, Bonfire, Gus G, D.A.D.

Οι Βρετανοί Doom n’ Rollers Skandal επιστρέφουν στην Ελλάδα για μια ακόμη εκτενή περιοδεία στον ελληνικό χώρο. Το δίδυμο θα επισκεφθεί πόλεις της ενδοχώρας για την περαιτέρω προώθηση της κυκλοφορίας τους “Year of the Cicada”, καθώς και την παρουσίαση καινούριων κομματιών από την επερχόμενη κυκλοφορία τους.

Official Website
Facebook
Youtube

Spitback (Λάρισα) 
[ nu metal, crossover, hardcore ]

Οι Spitback δημιουργήθηκαν το 2003 με το όνομα Just Another Reason με πολλές επιρροές από την Nu metal - Hardcore σκηνή της Αμερικής , έχοντας όμως και πολλά χαρακτηριστικά από όλο το φάσμα της Metal κάνοντας τους μοναδικούς στο είδος τους. Κατάφεραν νε μοιραστούν μεγάλα stages με κορυφαίες μπάντες του είδους όπως (Pro Pain , Stampin Ground, Rotting Crist, κ.α. ) δίνοντας πολλά live σε ευρύ κοινό με χαρακτηριστικά τους το δυνατό ήχο και το πολύ σκληρό παίξιμο. Τον Μάιο του 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους full length album με τον ομώνυμο τίτλο "Spitback" και έχουν ξεκινήσει την περιοδεία τους στον κόσμο για την νέα τους δουλειά που κυκλοφόρισε από την FM records. Εν έτη 2016 υπήρξαν αλλαγές στο line up της μπάντας, με αρχή την ενσομάτωση νέου τραγουδιστή, ο Πάνος Σταυράγγελος ανέλαβε χρέη φωνητικών και στη συνέχεια ο Ντίνος Αθανασέλος χρέη μπασίστα, με τον Χρήστο Τσιαβαλιά να ολοκληρώνει το τωρινό line up της μπάντας αναλαμβάνοντας χρέη drummer. Αυτή τη στιγμή η μπάντα έχει ξεκινήσει διαδικασίες σύνθεσης νέου υλικού, κάνοντας την αρχή με την κυκλοφορία ενός νέου Digital Single με το όνομα “Again” που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2017. Τα μελλονικά σχέδια της μπάντας είναι η σύνθεσή νέων κομματιών και οι live εμφανίσεις σε Ελλάδα. 

Facebook
YouTube

Teenage Lobotomy (Καρδίτσα)
brain-wrecking garage / rock 'n' roll 

Οι Teenage Lobotomy συστηθήκαν το Δεκέμβρη του 2016 και τον Μάρτιο του 2017 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ομότιτλο digital EP ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησαν τις live εμφανίσεις. Το καλοκαίρι του ‘17 τελείωσαν τις ηχογραφήσεις του πρώτου ολοκληρωμένου δίσκου τους και τη στιγμή που διαβάζεις αυτή τη παράγραφο βρίσκονται σε διαδικασία προώθησης. Το συγκρότημα έχει εμφανιστεί σε πόλεις όπως: Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Λονδίνο(not). Χαρακτηριστικό της μουσικής των ΤL είναι η μίξη punk, alternative, rock n roll και garage στοιχείων.

facebook.com/TeenageLobotomyGR
teenagelobotomy.bandcamp.com/releases

Neperia (Ιωάννινα)
[symphonic metal]

Οι Neperia είναι μια συμφωνική metal μπάντα που σχηματίστηκε στην πόλη των Ιωαννίνων το Δεκέμβριο του 2009 από μια παρέα φοιτητών. Μετά από κάποιο χρόνο μουσικής ωρίμανσης μέσα από τη σύνθεση μουσικής καθώς και κάποιες σημαντικές αλλαγές στο line up η μπάντα δημοσίευσε το πρώτο της promo το 2012, λαμβάνοντας θετικές κρητικές από τον τύπο (7/10 Metal Hammer). Η μπάντα πραγματοποιεί live εμφανίσεις από το 2010 ανοίγοντας τη σκηνή σε πολλά ονόματα της Ελληνικής και ξένης metal σκηνής όπως Firewind, Wardrum, Sarissa, Paul Dianno, Emerald Sun, Sorrowful Angels, Joe Lynn Turner κ.α. Σήμερα η μπάντα έχει εκπονήσει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Drawing New Worlds".

  • SHARE
  • TWEET