Lacrimae, Porcelain Desires, Treep

Αθήνα @ Modu

Lacrimae, Porcelain Desires, Treep Αθήνα @ Modu
Συγκροτήματα Lacrimae, Porcelain Desires, Treep
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Modu
Διεύθυνση Κολωνού 76 και Οδυσσέως 14, Μεταξουργείο
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 19:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

LACRIMAE live for "Entropia" EP Album Presentation 

Κυριακή 15.10.2017

MODU 

opening acts: Porcelain Desires, Treep

Οι πρώτο live των νεοεισαχθέντων στην ελληνική prog σκηνή, Lacrimae ξεκινάει στο MODU, στο οποίο θα παρουσιάσουν την πρόσφατη κυκλοφορία του EP album τους, με τίτλο "Entropia". 

LINE UP:

Porcelain Desires

Το συγκρότημα φτιάχτηκε στον Περισσό Αττικής το 2015. Μια νέα και πολλά υποσχόμενη μπάντα με progressive ήχο και βαριές, μελωδικές επιρροές.

Facebook Page

Treep

Treep είναι κάτι μεταξύ ταξιδιού (trip) και ανατριχίλας(creep).

Σαν ιδέα δημιουργήθηκε το 2010 και αποτελείται από τρία μέλη με στόχο την σύγκρουση των επιρροών αυτών, κάτι μεταξύ των εγχώριων αγγλόφωνων post-punk συγκροτημάτων των προηγούμενων δεκαετιών με μία γεύση από noise στοιχεία.

Ο χώρος αναφοράς τους είναι ένα παλιό πατάρι εργοστασίου παπουτσιών.

Περιτριγυρισμένοι από παλιά μαγνητόφωνα και ταινίες σε κατάσταση αποσύνθεσης, συνομωτούν τις καινούριες μελωδίες που θα αυθυποβάλουν αθώα μυαλά στο να δεχτούν την παράνοια τους σαν μουσική.

Facebook Page

Lacrimae

Oι Lacrimae δημιουργήθηκαν το 2011 στην Αθήνα ως ένα διμελές σχήμα αρχικά από τους Άννα Αναπλιώτη (Φωνή - Πλήκτρα) και τον Γιάννη Αρβανίτη (Drums), με ένα κοινό μουσικό όραμα.

Μετα από ακουστικά shows, το 2016 με την προσθήκη ακόμη δύο μελών, τον Κώστα Μπιρμπίλη (Κιθάρα) και τον Αντρέα Μαρκάτη (Μπάσο), που συνέβαλαν καθοριστικά στη μουσική κατεύθυνση του συγκροτήματος, το συγκρότημα ξεκίνησε να ακολουθεί progressive/experimental μονοπάτια, επηρεασμένο από ακούσματα όπως των: Steven Wilson, Porcupine Tree, Pain Of Salvation, Riverside, Leprous κ.α  , συνδυάζοντας παράλληλα διαφορετικά μουσικά στοιχεία στον ήχο του.

Το πρώτο τους EP album "Entropia" άρχισε παραγωγικά τον Φεβρουάριο του 2017 και τελειοποιήθηκε το καλοκαίρι του ίδιου έτους. Βρίσκεται διαθέσιμο από 25 Σεπτέμβρη σε digital μορφή σε όλες τις γνωστές πλατφόρμες προς λήψη. (YouTube, Spotify, iTunes κτλ.)

Facebook Page

  • SHARE
  • TWEET