Δε Luckies

Θεσσαλονίκη @ Υπόγειο

Δε Luckies Θεσσαλονίκη @ Υπόγειο
Συγκροτήματα Δε Luckies
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Υπόγειο
Διεύθυνση Μελενίκου Κωνσταντίνου 13
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 3 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Το Υπόγειο έχει την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσει για πρώτη φορά τους Δε Luckies από τα Ιωάννινα την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017!

Οι Δε Luckies, οι οποίοι πρόσφατα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους digital single με τίτλο "Before You Go", έρχονται στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της περιοδείας τους στη βόρειο Ελλάδα, για να μας ξεσηκώσουν με τις σύγχρονες ροκ μουσικές τους. Έπειτα από την πετυχημένη χειμερινή σαιζόν και την εξίσου εντυπωσιακή καλοκαιρινή στην πόλη των Ιωαννίνων, όπου εμφανίζονται ανελλιπώς, ανηφορίζουν, για να παρουσιάσουν στο Υπόγειο το πολύ δυναμικό αλλά και ατμοσφαιρικό πρόγραμμά τους.

Το κοινό θα απολαύσει μουσική σε alternative/rock ύφος με vintage νοοτροπία, αλλά ταυτόχρονα με μοντέρνες ενορχηστρώσεις. Από τους Placebo και τους Radiohead στους Ramones και τον Bowie, οι Δε Luckies υπόσχονται ένα live μέχρι τελικής πτώσης. Be There!

What others say:
«Ο ήχος τους ανήκει ως επί το πλείστον στο progressive rock (…) διακατέχεται από μία κρυμμένη λυρική μελαγχολία ισοδύναμη της ζωής, της οργής και του πάθους που χαρακτηρίζουν τους νέους ανθρώπους. Βγάζουν τα βιώματά τους, είτε ερωτικά, είτε κοινωνικά τόσο στους στίχους όσο και στη μουσική. Ο στίχος είναι λυρικός , η μουσική πιο άγρια. Αυτά τα δύο όμως δένουν!» Δρ. Ρενάτα Δαλιανούδη, Λέκτορας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ραδιοφωνική παρέμβαση στην ΕΡΤ Ιωαννίνων, 18/10/2016

«Οι Garbage αφουγκράζονται την εσωστρέφεια των Massive Attack, αναζητώντας τον χαοτισμό των Porcupine Tree, σε μια πολυσύνθετη ενορχήστρωση, την οποία ακολουθεί ο μελωδικός θόρυβος.» Κέρη Καραλή, κριτική στο rocking.gr, 31/10/2016 

Δε Luckies live
@Υπόγειο, Μελενίκου 13, Θεσσαλονίκη
Ώρα έναρξης 21:00
Είσοδος 3 ευρώ

Οι Δε Luckies είναι οι: 
Δήμητρα Μυτιλή - Φωνή
Νίκος Φασούλας - Φωνή, Ακουστική κιθάρα
Αργύρης Τασούλας - Ηλεκτρικό μπάσο, Φωνητικά, Ενορχηστρώσεις
Γιώργος Αλεξάκης - Ηλεκτρική κιθάρα
Νικόδημος Παπουτσής - Τύμπανα

  • SHARE
  • TWEET