Biotech, Autumn Machinery

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Biotech, Autumn Machinery Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Biotech, Autumn Machinery
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

"Οι Biotech γιορτάζουν την ολοκλήρωση της παραγωγής του δεύτερου full-length άλμπουμ τους, και ενόσω βρίσκονται στη διαδικασία εύρεσης δισκογραφικής εταιρείας, θα βγουν από το στούντιο ύστερα από καιρό για ένα live στο οποίο θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ένα μεγάλο μέρος του καινούργιου άλμπουμ.

Κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο «Alive We Die» το 2012 από τη Sony Music, έχοντας κερδίσει την 1η θέση στον διαγωνισμό «Nakas Band Festival». H αποδοχή του κριτικού κοινού και του ραδιοφώνου τους έστειλε σε μερικά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ και χώρους σε όλη την Ελλάδα όπως το River Party στο Νεστόριο Καστοριάς, το TrollFestival στο Gagarin 205, το Φεστιβάλ Δημητρίων στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το Art Apart Festival στην Πάτρα και το Αστρος Κυνουρίας, το Φεστιβάλ Μουσών στο Ελατοχώρι Πιερίας, την Ευρωπαϊκή Μέρα Μουσικής σε Αθήνα(στην Πλατεία Κοτζιά και στο SeaSounds EMD's 15th Birthday Anniversary Stage στη παραλία Μοσχάτου), Πάτρα και Πύργο, το Ziria Festival στην Ορεινή Κορινθία, το Nova Sound Festival στη Τεχνόπολη και πολλά άλλα. Στα τέλη του 2013 μπήκαν στο στούντιο για την παραγωγή πρωτότυπης μουσικής για το θεατρικό έργο «Eκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη και στις αρχές του 2015 ξεκινήσαν την παραγωγή του νέου τους άλμπουμ, συνεχίζοντας παράλληλα τα live, μέσα από τα οποία συνηθίζουν να εξελίσσουν το νέο τους υλικό.

Το νέο άλμπουμ αποτελεί τη μουσική εξέλιξη του «Alive We Die».

Progressive-alternative-με σαουντρακικές διαθέσεις-ψυχεδελικός-rock ήχος, βασισμένος σε ηλ. κιθάρα, μπάσο,ντραμς και φωνή... με τάσεις πειραματισμού και δημιουργίας έντονων "σκηνοθετικών" αντιθέσεων, παντρεύοντας ανά στιγμές στοιχεία της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής, παλιά αναλογικά synthesizers, παραμορφωμένους ηλεκτρονικoύς και βιομηχανικούς ήχους και μελωδικά κρουστά, όπως βιμπράφωνο και μεταλόφωνο.

facebook.com/Biotech-144521335647457
soundcloud.com/biotech-greece-1
youtube.com/user/BiotechGreece

Autumn Machinery

Οι Autumn Machinery είναι ένα ορχηστρικό συγκρότημα το οποίο κινείται στο χώρο του alternative, ambient, experimental και post rock ήχου. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στούντιο ετοιμάζοντας το νέο τους ep, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017.

facebook.com/Autumn-Machinery-284450421617025

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου στις 20:30

Είσοδος: 5 ευρώ"

  • SHARE
  • TWEET