Sadomas

Θεσσαλονίκη @ We

Sadomas Θεσσαλονίκη @ We
Συγκροτήματα Sadomas
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος We
Διεύθυνση Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου & Γρηγορίου Λαμπράκη
Τηλέφωνο 2310-284700
Τιμή εισιτηρίου 7 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης Viva.gr, Stereodisc, Tickethouse / Musicland, Delos Tatoo, We
Διοργανωτής

Sadomas: Παρουσίαση Δίσκου «Η Τέχνη Της Επιβίωσης» Live Στη Θεσσαλονίκη

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017
Πολυχώρος WE

Είσοδος: 7€ | Η προπώληση έχει ξεκινήσει

Σημεία Προπώλησης:

Stereodisc - Αριστοτέλους 4
Tickethouse / Musicland - Μητροπόλεως 102
DELOS TATOO - Iκτίνου 7
Πολυχώρος WE - 3ης Σεπτεμβρίου (παλιό Παγοδρόμιο, στο ύψος του Παλέ Ντε Σπορ)
Διαδικτυακά:
Viva.gr

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30

Στις 14 του Γενάρη του 2017, ο Sadomas εμφανίζεται στη σκηνή του WE για να παρουσιάσει τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Η Τέχνη της Επιβίωσης», με σκοπό να καταφέρει να ξεσηκώσει τον κόσμο και να του δείξει ότι υπάρχει μια άλλη πραγματικότητα, που δυστυχώς έχει ξεχάσει.

Στους παράξενους καιρούς που ζούμε, της ανακύκλωσης παλιών δογμάτων και ιδεών, της αρπαχτής και του παντοδύναμου «φαίνεσθαι», το νέο άλμπουμ του Sadomas «Η Τέχνη της Επιβίωσης» έρχεται για να ταράξει τα θωλά νερά της νέας ελληνικής καθημερινότητας με μια καλά υπολογισμένη δόση σουρεαλιστικής αλήθειας.

Εμπλουτισμένο με scratches από κορυφαίους DJs, συμμετοχές από κάποιους από τους καλύτερους MCs της σκηνής και στηριγμένο πάνω σε μονολιθικά beats από σημαντικούς παραγωγούς, το άλμπουμ αποτυπώνει εύστοχα την ελληνική πραγματικότητα, περιέχοντας όμως και αρκετές στιγμές και σκέψεις καθαρά αφηρημένου, διαγαλαξιακού ενδιαφέροντος.

Πάντα περήφανος για την ακεραιότητα του, το ιδιαίτερο στιχουργικά περιεχόμενο της δουλειάς του, αλλά και γιατί προτιμά να εκφράζεται μέσω της μουσικής του και των στίχων του και όχι να διαχειρίζεται την «εικόνα» του, ο Sadomas είναι γνωστός και αγαπητός στο κοινό τόσο για τον μεγάλο όγκο του solo υλικού του, όσο και για την συμμετοχή του σε διάφορα group, όπως τα: Γιοι Της Ρίμας, Υποκουλτούρα, 4012 Βeats, RNS.

Είναι μέλος του crew 2KΓ (Διπλή Κόκκινη Γραμμή) μαζί με τον ΔΠΘ και τον DJ Waif, καθώς και τoυ super-group Keepers Of The Hustle (Sadomas , Mικρός Κλέφτης, 12ος Πίθηκος, Λόγος Απειλή και DJ Waif).

Η προηγούμενη δισκογραφική δουλειά του ήταν το άλμπουμ «Στη Νήσο Του Δράκου» του 2013.

Έχει συνεργαστεί με πολλά μεγάλα ονόματα της σκηνής, και έχει μοιραστεί το stage με κορυφαίους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.

Καλεσμένοι του οι: Τζαμάλ, Λεξ, Κανών, Θύτης, ΔΠΘ, Constantine The G, Νέγρος Του Μοριά, 12ος Πίθηκος, Keepers Of The Hustle, DJ Waif.

Ακούστε την «Τέχνη Της Επιβίωσης» εδώ.

Όσοι δηλώνουν μαχητές γνωρίζουν που είναι η μάχη.

Mε την υποστήριξη του Da Shop on line.

Fb event: Sadomas - Παρουσίαση Δίσκου

WE | Πολυχώρος Πολιτισμού & Αθλητισμού
Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη
Θεσσαλονίκη
Τ: 2310 284700 

www.weskg.gr |  press@weskg.gr

  • SHARE
  • TWEET