Σέλας

Αθήνα @ Ίλιον Plus

Σέλας Αθήνα @ Ίλιον Plus
Συγκροτήματα Σέλας
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ίλιον Plus
Διεύθυνση Πατησίων & Κοδριγκτόνως 17
Τηλέφωνο 210 8824383
Τιμή εισιτηρίου 8 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Οι ΣΕΛΑΣ στη σκηνή του Ίλιον Plus

Μια μοναδική βράδια υπόσχεται το Σάββατο 14 Ιανουαρίου η ραγδαία ανερχόμενη μπάντα της ανεξάρτητης rock ΣΕΛΑΣ στη σκηνή του Ιλιον Plus από όπου θα παρουσιάσουν μια live-οπτικοακουστική πανδαισία με πάνω από δύο ώρες μουσικής, που θα περιλαμβάνει τραγούδια από το album τους «Δύο Αιώνες Μετά», διασκευές αγαπημένων τους τραγουδιών, αλλά και δύο ολοκαίνουρια τραγούδια σε αποκλειστική πρώτη παρουσίαση!

Το live των Σέλας πλαισιώνεται από video art την επιμέλεια των οποίων έχει αναλάβει ο μουσικός παραγωγός John T. Τη βραδιά θα ανοίξει ο πολύ αξιόλογος μουσικός Γιώργος Μπίλιος!

Οι ΣΕΛΑΣ πρόσφατα επανακυκλοφόρησαν μέσω της εταιρίας Final Touch το album «Δύο Αιώνες Μετά», το οποίο πρωτοκυκλοφόρησε το 2014 ως ανεξάρτητη παραγωγή.

Πρόκειται για ένα album-κόσμημα για το χώρο του ελληνικού rock, το οποίο ξεφεύγει αισθητά από την «πεπατημένη» του είδους, καθώς αντλεί τις επιρροές του από όλο το φάσμα του εναλλακτικού ήχου, συνδυάζοντας post rock, alternative, shoegaze, progressive και ψυχεδελικά στοιχεία. Όλα αυτά με ελληνικό στίχο, σκοτεινή διάθεση και μινιμαλιστική αισθητική στο εξώφυλλο.

Το album περιέχει δεκατρείς χορταστικές, χρονικά, συνθέσεις του συγκροτήματος συμπεριλαμβανομένου και ενός ορχηστρικού («Στην Τροχιά του Αέναου») που συνεπαίρνει τον ακροατή με την μελαγχολική, ταξιδιάρικη μελωδία και τα εξώκοσμα φωνητικά του, αλλά και το πρώτο single «Μια Κουρασμένη Ανάσα» που έλαβε πολύ θετικές κριτικές στον εγχώριο rock τύπο και κατέκτησε τις ραδιοφωνικές συχνότητες όλης της χώρας!

Το μουσικό ταξίδι των Σέλας ξεκίνησε ανεπίσημα στις Σέρρες στις αρχές του 2000 ενώ έλαβε επίσημη μορφή το 2006 στην Αθήνα όπου οριστικοποιήθηκε και η σύνθεση της μπάντας. Ξεκίνησαν τις live εμφανίσεις τους, κέρδισαν το κοινό τους,  με αποκορύφωμα τις στιγμές που μοιράστηκαν τη σκηνή με τα Μωρά στη Φωτιά και τους Magic De Spell.

Το album «Δύο Αιώνες Μετά» γράφτηκε σε βάθος δεκαετίας και αποτελεί την πρώτη τους απόπειρα αποκρυστάλλωσης της μουσικής τους εμπειρίας σε μια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά.

Οι Σέλας είναι...

Παναγιώτης Βοσκός: Φωνή
Ηλίας Πάλλας: Κιθάρες – πλήκτρα
Τόλης Μαΐστρος: Κιθάρες - πλήκτρα
Χρήστος Κοντός: Τύμπανα 

Ίλιον Plus 
Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17  

Έναρξη: 22:00 
Είσοδος 8 ευρώ 
Τηλ.: 2108810602

  • SHARE
  • TWEET