None Other

Αθήνα @ Route 32

None Other Αθήνα @ Route 32
Συγκροτήματα None Other
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Route 32
Διεύθυνση Λεωφ. Βουλιαγμένης 32 (παράδρομος)
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 3 e
Ώρα έναρξης 23:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

14 Iανουαρίου (Σάββατο) στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του ROUTE 32 Rock’n’blues, οι NONE OTHER θα εμφανιστούν για πρώτη φορά ως τρίο στην Αθήνα παρουσιάζοντας μουσική από τις 3 προηγούμενες δουλειές τους. Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη. 

Οι NONE OTHER είναι μια prog rock συνεργασία μεταξύ των Γιάννη Μπαλτή (μπάσο), Λάμπρου Ζαφειρόπουλου (τύμπανα, sound effects, samples) και Σπύρου Χαρμάνη (κιθάρα, φωνητικά) με έδρα την πόλη του Βόλου. Έχοντας ξεκινήσει από το 2008 ως η προσωπική μουσική πρόταση του Σπύρου Χαρμάνη, κάτω από το όνομα του οποίου έχουν κυκλοφορήσει 2 δίσκοι, ‘Just Another Story’ (2010) και ‘Wound’ (2012), το 2015 και πλέον χρησιμοποιώντας τον τίτλο ‘NONE OTHER’ κυκλοφόρησε ο δίσκος ‘Than The Common Plague’, συνοδευόμενος από ένα βιβλίο αφήγησης του concept σε εκδόσεις ΥΨΙΛΟΝ.

Ο Σπύρος Χαρμάνης ξεκίνησε παίζοντας όμποε, μετά ντραμς και κατόπιν κιθάρα, λατρεύει τους Simon and Garfunkel και τους Beatles και είναι ένας από τους πιο αθόρυβους και ουσιαστικούς one man band καλλιτέχνες στην Ελλάδα. Το ‘Than The Common Plague’ αποτελεί ένα από τα ποιοτικότερα και πιο επμνευσμένα δείγματα crossover prog διεθνώς τα τελευταία χρόνια, όπου ο απαιτητικός βρετανικός εναλλακτικός ήχος συναντά την εσωστρέφεια ενός ταλαντούχου singer-songwriter.

Έχοντας ως θεματολογία τον πόνο, τη λύτρωση και την πορεία προς το φως στην άκρη του τούνελ, το ‘Than The Common Plague’ αποτελεί ένα από τα πλέον ασυνήθιστα concept albums και ένα από τα ελάχιστα που αφορούν όλους. 

Περισσότερες πληροφορίες:

spyros-charmanis.com
spyroscharmanis.bandcamp.com
facebook.com/None-Other-Spyros-Charmanis-131677760216426

  • SHARE
  • TWEET