A$AP Nast, Black Athena

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

A$AP Nast, Black Athena Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα A$AP Nast, Black Athena
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 18 / 20 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Eventbrite.com
Διοργανωτής

Ο Α$AP NAST των A$AP MOB για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Δευτέρα 9 Μαϊου 2016
six d.o.g.s
21:00

A$AP NAST (live)
+ Special Guest (live)

Dj sets: Black Athena & MCMXC

Facebook Event

A$AP NAST (US)

O Tariq Devega, ή αλλιώς A$AP Nast, αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της κολλεκτίβας των Α$ΑP Mob. Μεγαλωμένος στο Harlem της Νέας Υόρκης μαζί με τους A$ΑP Rocky και A$AP Ferg συμμετείχε μαζί τους στο πρώτο mixtape που κυκλυφόρησαν ποτέ ως A$AP Mob Tο θρυλικό πλέον "Lords Never Worry" ήταν αυτό που εκτόξευσε από την πρώτη στιγμή κιόλας το φαινόμενο των A$AP Mob σε παγκόσμιο επίπεδο. Στο πρώτο single των A$AP Mob "Thrillmatic" ξεχώρισε για πρώτη φορά η 90's East Coast επιρροή στο στυλ του Nast καθώς και η εκπληκτική του ικανότητα να προσαρμόζει τις καταιγιστικές ρίμες του σε οποιοδήποτε beat. Το 2016 έχει ήδη ξεκινήσει εκπληκτικά για τον ίδιο με τα "Yamborghini High" των A$AP Mob και "Ladies Hit Squad" του Skepta να είναι σε heavy rotation ανά τον πλανήτη. Το πρώτο του προσωπικό LP αναμένεται μέσα στο 2016 ενώ η εμφάνισή του στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της πρώτης του Πανευρωπαϊκής περιοδείας.

Twitter: https://www.instagram.com/asvpxnvst
Instagram: https://twitter.com/asvpnvst

BLACK ATHENA (GR)

Οι Black Athena είναι οι σημαιοφόροι του μαύρου διαγαλαξιακού ήχου μέσα στο χρόνο. Έχοντας σαν αφετηρία το «The F0nk» πηδούν από πλανήτη σε πλανήτη κηρύττοντας το ευαγγέλιο της μουσικής τους, με τη βοήθεια ενός ασημένιου τουρμποκίνητου SL1200MK2. Φανταστείτε τον J Dilla, τον Moodymann και τον Matt 'Jam' Lamont εγκλωβισμένους σε ένα ασανσέρ μιας πολυκατοικίας στη Φωκίωνος Νέγρη. Αυτός είναι ο ήχος των Black Athena το 2020. Οι Black Athena είναι πλάσματα της νύχτας και ζουν στο διαδίκτυο, δυο φορές την εβδομάδα στο ξενόγλωσσο πρόγραμμα του Αθήνα 9,84, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι όπου διοργανώνουν τα 'Cloud City' concept parties τους και σε μερικά από τα καλύτερα bars και clubs της αρχαίας πόλης.

Facebook: www.facebook.com/blackathenarecordings
Soundcloud: https://soundcloud.com/blackathena

MCMXC (GR)

Οι MCMXC είναι ένα project αποτελούμενο από παραγωγούς και djs με έδρα την Αθήνα, με επίκεντρο κυρίως την Hip Hop, την ηλεκτρονική, την Bass και το Footwork. Η καινοτόμος ηχητική τους προσέγγιση τους έχει βρει να παίζουν παράλληλα με το νέο κύμα της hip hop ερχόμενο από την ελληνική πρωτεύουσα, κερδίζοντας με σταθερά βήματα την προτίμηση μας στο club και τα ραδιοκύματα.

Facebook: https://www.facebook.com/MCMXC-481719125197784/

Προπώληση: www.asapnastathens.eventbrite.com

Early Bird: 14€ (& booking fee) - Sold Out
Presale: 18€ (booking fee)
Ταμείο: 20€

  • SHARE
  • TWEET