Athens Burger Fest 2016: Gadjo Dilo, Manouchedrome

Αθήνα @ Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ

Athens Burger Fest 2016: Gadjo Dilo, Manouchedrome Αθήνα @ Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ
Συγκροτήματα Athens Burger Fest 2016: Gadjo Dilo, Manouchedrome
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ
Διεύθυνση Γκάζι
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 17:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr
Διοργανωτής

Athens Burger Fest 2016

Ημισκούμπρια, Gadjo Dilo, The Wedding Singers και πολλοί άλλοι στο Lineup της μεγάλης γιορτής του Burger που έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα!

Από τις 6 ως τις 8 Μαΐου, στο πραγματικά μεταμορφωμένο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, το Athens Burger Fest είναι το event που κάθε λάτρης του Burger περίμενε εδώ και καιρό. Στο πρώτο γαστρονομικό φεστιβαλ στην Ελλάδα αποκλειστικά αφιερωμένο στο Burger μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια και Burger Houses της Αθήνας θα σε περιμένουν σερβίροντας  για τρεις ημέρες τις δικές τους γευστικές προτάσεις!

Το πλούσιο γευστικό menu θα πλαισιώσει το εξίσου πλούσιο lineup του live stage του Festival, αποτελούμενο από αγαπημένες μπάντες, DJs και stand-up comedians.

Athens Burger Fest 2016

Πιο συγκεκριμένα:

Την Παρασκευή 6 Μαΐου, πρώτη μέρα του Festival, θα εμφανιστούν οι Gadjo Dilo, Manouchedrome και οι DJ Snatch, Blast’em Bop και DJ Jeremy με τα DJ sets τους.

Το Σάββατο 7 Μαΐου θα εμφανιστούν τα Ημισκούμπρια, το SKG’s Dub Alliance με τον Νικήτα Xray Κλιντ και οι Bangies, θα απολαύσουμε DJ sets από τους Nick Zois, MCD, RSN και DJ Daddy ενώ θα εμφανιστούν και οι stand-up comedians Θωμάς Ζάμπρας, Διονύσης Ατζαράκης και Χρύσα Κατσαρίνη.

Τέλος, την Κυριακή 8 Μαΐου και τελευταία μέρα του Festival, live από τους Wedding Singers, Jaguar Bombs, George Zervos και Suit’em Up, DJ sets από την Λιάνα Μαστάθη και τον Σάκη Τσιτομενέα, ενώ θα εμφανιστούν οι stand-up comedians Βύρων Θεοδωρόπουλος, Μιχάλης Μαθιουδάκης και Δημήτρης Χριστοφορίδης.

Σκεφτόσουν ότι μερικά από τα πιο φημισμένα μπεργκεράδικα παραήταν μακριά σου για να μπορέσεις να τα επισκεφτείς; Τώρα μπορείς να τα δοκιμάσεις όλα μαζί!

Το κάθε Burger House έρχεται με ένα menu διαμορφωμένο (και προσαρμοσμένο τιμολογιακά) με συνδυασμούς που κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση αποκλειστικά στο Athens Burger Fest! Από mini-burgers μέχρι μεγάλες ζουμερές μερίδες και από το παραδοσιακό καλοψημένο μοσχαρίσιο μπιφτέκι μέχρι πιο εξωτικούς συνδυασμούς.

Το lineup των Burger Houses που θα βρίσκεται στο χώρο αποτελείται από τα:

Brooklyn, The Taste Factory / Juicy Grill / Queen Burger / Hot Hot Burger Bar / Monster Burgers / Mikaello / ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ / BullBust Burgers & Cocktails / The Big Kahuna Burger.

Στο χώρο του φεστιβαλ θα βρίσκεται και το αγαπημένο μας The Flea Market. Μην ξεχνάμε βέβαια και το Μεγάλο Βραβείο του Καλύτερου Burger House της Αθήνας, που θα ψηφίσει αποκλειστικά το κοινό!

Η προπώληση των εκπτωτικών, ομαδικών και 3ήμερων εισιτηριών έχει ήδη ξεκινήσει στο Viva.gr.

Στο ταμείο του φεστιβάλ θα διατίθεται μόνο το εισιτήριο γενικής εισόδου των 5 ευρώ με αναψυκτικό ή μπύρα.

Το trailer του Athens Burger Fest ‘16

Ώρες λειτουργίας

Παρασκευή 17:00 - 01:00
Σαββάτο 12:00 - 01:00
Κυριακή 12:00 - 23:00

Athens Burger Fest 2016
Πού: Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι
Πότε: 6, 7 και 8 Μαΐου 2016
Πόσο: 5 ευρώ (με μπύρα ή αναψυκτικό) / Ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών
Προπώληση: Viva.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Στα τηλέφωνα 2114099961 / 697-3870735
Στο email: info@burgerfest.gr
Στη σελίδα μας στο Facebook
Και στο Website μας

Facebook Event
Facebook Event Day 1
Facebook Event Day 2
Facebook Event Day 3

  • SHARE
  • TWEET