Battle Of The Bands 2016: Abyssos, Crownz Sigil, Pick Up Bones, Saint Insane, Sonic Piston, The Random Way

Θεσσαλονίκη @ Eightball

Battle Of The Bands 2016: Abyssos, Crownz Sigil, Pick Up Bones, Saint Insane, Sonic Piston, The Random Way Θεσσαλονίκη @ Eightball
Συγκροτήματα Battle Of The Bands 2016: Abyssos, Crownz Sigil, Pick Up Bones, Saint Insane, Sonic Piston, The Random Way
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Eightball
Διεύθυνση Πίνδου 1, Λαδάδικα
Τηλέφωνο 6939196490
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής i-JUKEBOX.gr, Over the Top Promotion

To i-JUKEBOX.gr και η ‘Over the Top’ Promotion παρουσιάζουν:
    
BATTLE OF THE BANDS 2015-16
Thessaloniki Edition / Μεγάλος Τελικός

Πέμπτη 5 Μαΐου, Eightball Live Stage (Πίνδου 1, Λαδάδικα)
Doors open: 19.30 / Gig starts: 20.00
Είσοδος (με μπύρα): 6€

Ώρες εμφάνισης και Final line-up:

19:30 Doors open
20:00 - 20:30 CROWNZ SIGIL
20:35 - 21:05 ABYSSOS
21:10 - 21:40 PICK UP BONES
21:45 - 22:15 SAINT INSANE
22:20 - 22:50 THE RANDOM WAY 
22:55 - 23:25 SONIC PISTON

FB Event: facebook.com/events/1059905450719298

* Tα συγκροτήματα που συμμετέχουν, ερμηνεύουν 5 κομμάτια το καθένα (δικά τους ή και διασκευές). Χρόνος συμμετοχής: 25΄.
** O μεγάλος νικητής της βραδιάς προκύπτει από ψηφοφορία στην οποία συμμετέχει το κοινό και κριτική επιτροπή.

Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα:

ABYSSOS

Πρόκειται για νεανική μπάντα από τη Θεσσαλονίκη, που δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2014. Οι επιρροές της είναι κυρίως από deathcore, heavy metal, και punk. Τα μέλη της είναι ηλικίας από 14 έως 17 χρόνων, τα εξής:

Κωστής Βασιλειάδης (κιθάρα, λύρα, φωνητικά)
Νίκος Παπαδόπουλος (ντραμς)
Πάνος Τσίμας (κιθάρα, δεύτερα φωνητικά)
Νίκος Δομενικιώτης (μπάσο)

facebook.com/Abyssos-1655757031380123

CROWNZ SIGIL

Οι Crownz Sigil είναι μια heavy metal μπάντα από τη Θεσσαλονίκη που ιδρύθηκε στα μέσα του 2014 από τον Johny Polydorou. Παρουσιάζοντας κάποιες αλλαγές στο line-up, οριστικοποιείται αρχές του 2015 από τους Alex Stroumtsas (vocals/rhythm guitar), Johny Polydorou (lead guitar/backing vocals), Dimitris Mouralidis (bass guitar), Johny Rottenstick (drums & percussions). 

Με επιρροές από Judas Priest, Primal Fear, Savatage, Iron Maiden, Liege Lord, Iced Earth, Annihilator, Heaven’s Gate κλπ, πιστοί στο παραδοσιακό heavy metal, το εξελίσσουν με φρέσκο ήχο και νέες ιδέες σπάζοντας τα στεγανά του old school και αποδίδοντας κάτι το διαφορετικό. Σύντομα κυκλοφορεί το πρώτο τους EP “Blood Magic” και νέα με καινούριες εμφανίσεις.

facebook.com/CrownzSigil

PICK UP BONES

Οι Pick Up Bones είναι μια hard rock/heavy metal μπάντα που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2013 από μια παρέα φίλων με κοινή αγάπη για τη μουσική.

Μέλη:

Δημήτρης Τούνης – φωνητικά
Λάζαρος Μπουρουτζόγλου – κιθάρα
Αρτέμης Αλιχάνωφ - ρυθμική κιθάρα
Στράτος Δανιηλίδης – μπάσο
Θωμάς Χαλκιάς - τύμπανα

facebook.com/pickupbones

SAINT INSANE

Οι Saint Insane είναι μία νέα σχετικώς μπάντα από τη Θεσσαλονίκη και μέχρι σήμερα έχουν εμφανιστεί περιστασιακά σε τοπικά μαγαζιά και φεστιβάλ της πόλης. Οι διασκευές τους κινούνται σε hard/classic rock ήχους, με επιρροή κι έμπνευση από τους Guns N’ Roses, Skid Row, Velvet Revolver, Wasp, Bon Jovi και άλλες μπάντες.

Έχουν γράψει και τρία δικά τους τραγούδια τα οποία παρουσιάζουν σε κάθε τους live και τα οποία πρόκειται να ηχογραφηθούν και να κυκλοφορήσουν στο εγγύς μέλλον. Οι τίτλοι τους είναι “Hollow”, “Confessions” και “Take It All”, ενώ ο ήχος τους χαρακτηρίζεται από ποικίλους ρυθμούς και μελωδίες σε ροκ ύφος.

Τα μέλη: 

Γιάννης Εμμανουηλίδης, ντραμς, 
Τάσος Παπαδόπουλος, κιθάρα, 
Στέλλα Δεμερτζή, φωνητικά,  
Γιάννης Πετροβίτσος, κιθάρα και φωνητικά 
Χρήστος Σολάκης, μπάσο

http://www.facebook.com/saintinsanethess

SONIC PISTON

Οι Sonic Piston δημιουργήθηκαν το 2011 και αποτελούν μια stoner rock-metal μπάντα που έχει πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις στις σκηνές της πόλης και σιγά σιγά θέλουν να ανοιχτούν και αλλού. 

Το διάστημα αυτό παρουσίασαν το πρώτο τους E.P. με όνομα “The Engine Inside”, ενώ ήδη βρίσκονται στη διαδικασία σύνθεσης νέων κομματιών για τη δημιουργία του πρώτου τους ολόκληρου δίσκου. Αποτελούνται από τους:

Λευτέρη Σφακιανάκη (κιθάρα-φωνή)
Χρήστο Σολάκη (μπάσο)
Παύλο Μηλιόπουλο (ντραμς)

facebook.com/pages/Sonic-Piston/1595938137295939

THE RANDOM WAY

Το συγκρότημα ξεκίνησε να παράγει τον ήχο από τα τέλη του 2010 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης με τον Βασίλη Κακάνη στη φωνή και στη δεύτερη κιθάρα, τον Μπάμπη Σταθερόπουλο στην πρώτη κιθάρα και στα φωνητικά και τον Αλέξανδρο Καλτσίδη στα τύμπανα.

Όταν κατάφερε η μπάντα να κάνει μία σειρά από πετυχημένα live μέσα στην επόμενη διετία τότε αποφάσισε να καλωσορίσει τον Λαέρτη Βενετικίδη και την κιθάρα του στην ομάδα και να μετατρέψει τον Βασίλη από κιθαρίστα σε μπασίστα.

Έτσι συγκροτείται μέχρι και σήμερα το συγκρότημα με τη μικρή διαφορά ότι στη φωνή βρίσκεται ο Μπάμπης, ενώ τα φωνητικά τα έχουν αναλάβει τα υπόλοιπα μέλη. Πραγματοποιώντας αρκετές εμφανίσεις μέσα στα επόμενα χρόνια κυκλοφόρησε και η πρώτη EP δουλειά των Random Way με 2 ολοκληρωμένα και ένα intro κομμάτι.

Επόμενος στόχος τους να δουλέψουν σκληρά για τη σύνθεση του πρώτου ολοκληρωμένου δίσκου τους για τον οποίο υπόσχονται πολλά.

facebook.com/TheRandomWayOfficial

Περισσότερες πληροφορίες:

facebook.com/groups/jnegris 
facebook.com/groups/BattleOfTheBands.Athens (Διαγωνισμός Αθήνας)

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΔΩΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΥ:

• Η μπάντα που θα αναδειχτεί από την κριτική επιτροπή, κερδίζει τριετές συμβόλαιο για την ψηφιακή κυκλοφορία του δίσκου της, την παραγωγή σε CD και υποστήριξη σε συναυλίες στον ελλαδικό χώρο, προσφορά της δισκογραφικής εταιρίας NEW DREAM RECORDS.

• Η μπάντα που θα αναδειχτεί πρώτη σε ψήφους από το κοινό, κερδίζει ετήσιο συμβόλαιο για την παραγωγή ενός digital single, προσφορά της δισκογραφικής εταιρίας G.O.D. RECORDS (Garden of Dreams). Επίσης κερδίζει εξοπλισμό ή service αξίας 80 ευρώ, προσφορά των καταστημάτων ΖΑΧΟΣ, μουσικά όργανα – βιβλία - ηχητικές εγκαταστάσεις - οργάνωση εκδηλώσεων, Ιωάννου Μιχαήλ 1, Θεσσαλονίκη.

Σε περίπτωση που υπάρχει ομοφωνία κριτικής επιτροπής και κοινού ως προς την πρώτη μπάντα, η προσφορά μετατίθεται στην αμέσως επόμενη μπάντα κ.ο.κ.

• Η μπάντα που θα αναδειχτεί δεύτερη σε ψήφους από το κοινό κερδίζει ετήσιο συμβόλαιο για την παραγωγή ενός digital single, προσφορά της δισκογραφικής εταιρίας G.O.D. RECORDS (Garden of Dreams). Επίσης, κερδίζει πετάλι Tomsline ADT3 Distortion προσφορά των καταστημάτων ΡΙΧΑΡΔΟΣ, μουσικά όργανα – ηχητικά – αξεσουάρ - εξαρτήματα, Παπαναστασίου 76 & 69 και Κωνσταντινουπόλεως 27, Θεσσαλονίκη.

• Η μπάντα που θα αναδειχτεί τρίτη σε ψήφους από το κοινό, κερδίζει demo 4 τραγουδιών προσφορά του STUDIO REVOLVER, Ικτίνου 18, Θεσσαλονίκη.

• Η μπάντα που θα αναδειχτεί τέταρτη σε ψήφους από το κοινό κερδίζει demo 4 τραγουδιών, προσφορά του STUDIO ART & SOUND, Γρηγορίου Ζαλίκη 11, Θεσσαλονίκη.

• Η μπάντα που θα αναδειχτεί πέμπτη σε ψήφους από το κοινό, κερδίζει ηχογράφηση μιας ημέρας, προσφορά του STUDIO JAM, Αρτέμιδος 60, Θεσσαλονίκη.

• Η μπάντα που θα αναδειχτεί έκτη σε ψήφους από το κοινό, κερδίζει οκτάωρη παροχή των υπηρεσιών του STUDIO EASTSIDE, 23ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου.

  • SHARE
  • TWEET