Kenny Freq.

Αθήνα @ Tiki Athens

Kenny Freq. Αθήνα @ Tiki Athens
Συγκροτήματα Kenny Freq.
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Tiki Athens
Διεύθυνση Φαλήρου 15 - Μακρυγιάννη
Τηλέφωνο 210 9236908
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

KENNY FREQ. live @ TIKI bar- Athens (Φαλήρου 15- Μακρυγιάννη Αθήνα)

Τετάρτη 18/5/2016, 9μμ

Είσοδος: 5 Ευρώ

Οι Kenny Freq. στις 18 Μαίου στο Tiki Bar, στην Αθήνα παρουσιάζουν live, το νέο τους digital single με τίτλο “The Price”, που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες.

Το “The Price” κυκλοφορεί μαζί με ένα ακόμα τραγούδι το “The Hard Way” και ίσως εκτός από το αόριστο άρθρο, θεματικά τα συνδέει η στιχουργικά κοινωνικό-πολιτική τους οπτική γωνία (κάτι όχι καινούργιο για τη μπάντα, αν και λίγοι το διακρίνουν στα τραγούδια τους, μέχρι στιγμής )  και μουσικά μια απόλυτα απλή (όπως το απλό μπορεί να υπάρξει στα 10s) r’n’r θεματική, πάντα μέσα από το δικό τους πρίσμα, όπως το θέτουν εκείνοι.

Οι Kenny Freq. είναι τέσσερις μουσικοί (Ted Σουρβίνος, Κώστας Συνοδινός, Theo Παπ, Γιάννης Λιούσκος) από την Αθήνα, που ξεκίνησαν από τα μέσα του 2014, παίζουν αγγλόφωνη rock-pop με τέσσερα όργανα (τύμπανα, μπάσo, κιθάρα, πλήκτρα) και δύο φωνές.

Έχοντας μεταξύ τους ένα τεράστιο εύρος μουσικών και καλλιτεχνικών επιρροών, έχουν καταλήξει να διαμορφώσουν τον ήχο τους, σε μια μίξη του rock κυρίως των αρχών της δεκαετίας του 70, με μια δόση από την εναλλακτική σκηνή της δεκαετίας του 90, μέσα από ένα πολύ προσωπικό πρίσμα.

Αυτές τις μέρες θα κυκλοφορήσουν το τέταρτο digital single με τίτλο  “THE PRICE” ( που περιέχει δύο κομμάτια το “The Price” και το “The Hard Way”), μέσω της σελίδας https://kennyfreq.bandcamp.com. Πάντα σε συνεργασία με τον Σέργιο Βούδρη (The Voyage Limpid Sound), στην παραγωγή.

Οι κυκλοφορίες DIY digital singles για τους Kenny Freq συνεχίζονται, καθώς αυτή είναι η τεταρτη digital κυκλοφορία και αποτελεί μια μικρή στροφή στον κιθαριστικό ήχο, και ίσως ότι δυναμικότερο έχουν κάνει μέχρι στιγμής χωρίς να αμελούν, ποτέ τους κανόνες της Pop τραγουδοποιίας (που είναι η βάση τους)-  μετα τα “Honestly” και “Your Cuisine” που κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο κα το Δεκέμβριο του 2015, και το τελευταίο ήταν το “Real Love” που κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2016, και απέσπασε πολύ θετικές κριτικές από εγχώρια media, αλλά και αντίστοιχα του εξωτερικού.

Σίγουρα  θα ακολουθήσει συνέχεια αυτών των digital κυκλοφοριών σύντομα , πράγμα που δείχνει την επιλογή τους προς τις νέες ψηφιακές και αμεσότερες οδούς διανομής μουσικού υλικού.

Έχουν μια σταθερή live παρουσία στην Αθήνα, προς το παρόν, καθώς από τα τέλη του 2014 παρουσιάζουν το υλικό τους σε πολλούς και γνωστούς, συναυλιακούς χώρους της πόλης (ανάμεσα στις εμφανίσεις τους και η παρουσία τους ως opening act στη συναυλία των Αμερικάνων  LOW στο Fuzz Live Music Club στις αρχές του 2015) .

(για περισσότερες πληροφορίες, photos κλπ.): facebook.com/kennyfreqcentral

(για περισσότερες ηχογραφήσεις- μουσική): kennyfreq.bandcamp.com

(για videos): youtube.com/channel/UCx4ZD9WZ6uS7bdb-DHeN5HQ

  • SHARE
  • TWEET