Elder, Half Gramme Of Soma

Αθήνα @ AN Club

Elder, Half Gramme Of Soma Αθήνα @ AN Club
Συγκροτήματα Elder, Half Gramme Of Soma
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Club
Διεύθυνση Σολωμού 13-15
Τηλέφωνο 210-3305056
Τιμή εισιτηρίου 15 / 18 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης Sound Effect Records, The Lab Records, Rhythm Records
Διοργανωτής Evacuate Prods & Events

ELDER
Special act: HALF GRAMME OF SOMA

TIMH EIΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: 15 € (τα πρωτα 400)
Ταμειο 18 € 

EIΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ:

Sound Effect Records: Σπύρου Τρικούπη 50 & Καλλιδρομίου, Εξάρχεια

The Lab T-shirts (Θεμιστικλεους 86 Εξαρχεια- 2103825805)

Rhythm records (Εμ.Μπενακη 74 Εξαρχεια – 2103841550) 

Doors open 21:00 - Starts: 22:00

Οι Elder είναι ένα συγκρότημα σε συνεχόμενη κίνηση και εργασία, καθώς τα μέλη της, εμπνευσμένα από τη βαριά κληρονομιά των ισοπεδωτικών ριφφς των Sleep, συνεχίζουν να εξελίσσονται μέσα από τις "ανεβαστικές' τους μελωδίες και τις αναζητήσεις τους στα ηχητικά τοπία του μυαλού τους. Οι ακροατές θα βρουν τους εαυτούς τους να "κολλάνε" με τα επικά μακροσκελή κομμάτια-επιτομές ανάμεσα στο κλασσικό stoner metal και την εκρηκτική ψυχεδέλεια.

Έπειτα από την κυκλοφορία του δεύτερόυ τους άλμπουμ Dead Roots Stirring (MeteorCity Records), οι Elder έχουν συνεχίσει να κατευθύνονται σε όλο και πιο δυναμικές και εμπνευσμένες διαδρομές, μένοντας σταθεροί στην αρχική τους συνταγή: ALL HEAVY, NO FILLERS.

HALF GRAMME OF SOMA

Ξεκινώντας από τις αρχές του 2011 οι Half Gramme of Soma επιχείρησαν να συνδυάσουν τον heavy rock ήχο με ποικιλία επιρροών. Οι πρώτες τους αναζητήσεις κατέληξαν στην ηχογράφηση και κυκλοφορία του πρώτου τους ομότιτλου album στις αρχές του 2013 ενώ το φθινόπωρο του 2014 κυκλοφόρησαν το e.p Marche au noir.

Στην συνέχεια ακολούθησαν αλλαγές στην σύνθεση της μπάντας η οποία πλέον δούλευει πάνω στο δεύτερο full length album της. Όλο αυτό το διάστημα έχουν δώσει αρκετά live ανά την Ελλάδα, οπού μοιράστηκαν την σκηνή με συγκροτήματα όπως οι Monster Magnet, Stoned Jesus, Mars Red Sky, 1000Mods...

Facebook
Bandcamp

  • SHARE
  • TWEET