Walkman The Band

Αθήνα @ Loft Nice 'N' Easy

Συγκροτήματα Walkman The Band
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Loft Nice 'N' Easy
Διεύθυνση Παπαδιαμάντη 7
Τηλέφωνο 210-8082014
Τιμή εισιτηρίου 12 e
Ώρα έναρξης 22:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Ο Φεβρουάριος στο Loft nice n easy είναι ένα μεγάλο μουσικό πάρτι…

Jazz, swing, soul, rock, vintage και blues ελληνικές και ξένες, καινούριες ή διαχρονικές επιτυχίες αλλά και ένα μοναδικό anti – valentine’s πάρτι στις 14 Φεβρουαρίου, έρχονται να δώσουν ρυθμό στις νύχτες των βορείων προαστίων…

27  Φεβρουαρίου, Walkman the band

Οι Walkman the band είναι μια μπάντα που δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2014. Σε κάθε show των Walkman ξαναζωντανεύουν όλες οι Ελληνικές επιτυχίες της δεκαετίας του 90'. Εδώ κι ένα περίπου χρόνο έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Τα Ελληνικά τραγούδια που αγαπήσαμε τη δεκαετία του 90 συναντάνε ξένες 80s 90s επιτυχίες σε ένα Live γεμάτο εκπλήξεις.

Έχουμε πλέον πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις σε γνωστά stages και clubs της Αθήνας και όχι μόνο και η ανταπόκριση του κόσμου είναι απίστευτη τραγουδώντας και χορεύοντας από το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος.

Αν ποτέ έχεις πει "πωωωωωωω το θυμάσαι αυτό?" ή "πω τι εβαλε τώρα, πού το θυμήθηκε" ή αν έχεις τα γενέθλιά σου αυτή την ημέρα ή σου έρχεται να τα σπάσεις ρε παιδί μου με τα τραγούδια του Πασχάλη, του Ρακιντζή, του Μπίγαλη, της Βίσση, της Ευριδίκης και άλλων πολλών χρυσών επιτυχιών της εποχής, ΒΑΛΕ youtube, ΚΑΝΕ πρόβα και "ΈΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μου γιατί είναι ακίνδυνη η τρέλα μου", για "νύχτες στη Μύκονο", "Αλαλούμ" και γιατί "χωρίς εσένανε", "τα κορίτσια ξενυχτάνε". Γι’ αυτό "παραδώσου λοιπόν" γιατί τη νύχτα αυτή θα είναι "όλα όλα όλα ή τίιιιιποτα"!!

Φέρνουμε το παρελθόν στο μέλλον. Όσοι δε γνωρίζουν μαθαίνουν όσοι γνωρίζουν τραγουδάνε. Και όλοι μαζί...... ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!

Loft nice n easy
Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά 
Ώρα έναρξης 10.30μμ
Τιμή εισόδου με ποτό 12€
τηλέφωνα κρατήσεων 210 8082014

  • SHARE
  • TWEET