3DaysOff Festival: Jaw Breaker, Stoned Spirit, Beyond This Earth, RiffOut

Αθήνα @ Texas Rock Club

3DaysOff Festival: Jaw Breaker, Stoned Spirit, Beyond This Earth, RiffOut Αθήνα @ Texas Rock Club
Συγκροτήματα 3DaysOff Festival: Jaw Breaker, Stoned Spirit, Beyond This Earth, RiffOut
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Texas Rock Club
Διεύθυνση Ιάκχου 19
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 4 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης 123tickets.gr
Διοργανωτής Barcode Music

3DaysOFF! vol.2 Festival
26, 27 & 28 Φεβρουαρίου 2016
Texas Rock Club (Ιακχού 19, Γκάζι)
Πόρτες: 20:30 – Είσοδος: 4euro

Η Barcode Music παρουσιάζει για δέυτερη συνεχόμενη χρονία το 3DaysOFF! Festival!

12 μπάντες, 3 ημέρες γεμάτες μουσική στο ιστορικό Texas Rock Club (Ιακχού 19, Γκάζι). Το 3DaysOFF! Festival, έρχεται για άλλη μία χρονιά, με σκοπό να ψυχαγωγήσει, αλλά και να προσφέρει μοναδικές στιγμές σε κοινό και καλλιτέχνες.

Event page: https://www.facebook.com/events/1651171938473526/

Line-up
Day 1 – 26 Φεβρουαρίου
Jaw Breaker
Stoned Spirit
Beyond this Earth
RiffOut

Day 2 – 27 Φεβρουαρίου
Half Note
Disconnected
The Dead Poets Society
Microseed

Day 3 – 28 Φεβρουαρίου
Duoyu
Ganzi Gun
Jack’s Full
Drunk Jackals

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Ταμείο:  4 euro ανά ημέρα.
Online 3 DAYS Combo: 10 euro (123tickets.gr)

Jaw Breaker
Οι Jaw Breaker δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2012 από μια παρέα φίλων. Μέσα από πολλές πρόβες και πειραματισμούς κατέληξαν σε ένα stoner/southern metal μουσικό ύφος. Το φθινόπωρο του 2013 και μετά απο αρκετές αλλαγές στην σύνθεση της μπάντας, φτάνουν στην σημερινή τους σύνθεση. Ηχογραφούν τρία απο τα κομμάτια τους με δικά τους μέσα και παραγωγή και βάζουν στόχο πλέον τις live εμφανίσεις τους και την ηχογράφηση του πρώτου τους ΕΡ(αναμένεται στο live αυτό).

https://www.facebook.com/Jaw-Breaker-518879578190213/

Stoned Spirit
Οι Stoned Spirit είναι μια Stoner Metal μπάντα από την Άρτα. Δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2010 και την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε το πρώτο της Demo με ένα εκ των τραγουδιών με τίτλο Finally Harmony να μπαίνει στην συλλογή Electrip Soup Collection No.2 .Η μπάντα μετά από μια παύση τριών περίπου χρόνων επέστρεψε τον Απριλίου του 2015 με νέο drummer καινούρια τραγούδια και τον πρώτο τους δίσκο να είναι προ των πυλών.

https://www.facebook.com/stonedspiritband?fref=ts

Beyond this Earth
Οι Beyond this Earth είναι μια 5μελής heavy rock/stoner μπάντα από τη Λιβαδειά. Ως κουαρτέτο, κυκλοφόρησαν στα τέλη του 2014, ένα demo 5 τραγουδιών με τίτλο «Tales from Βeyond this Earth». Στις αρχές του 2015, ο Βαγγέλης Κατσαμπέκης (κιθάρα) μπήκε στη μπάντα, και έτσι σχηματίστηκε το σημερινό line up του συγκροτήματος. Αυτή την εποχή βρίσκονται στο στάδιο παραγωγής του πρώτου τους full length album που θα ονομάζεται «Universal Fury» και αναμένεται να είναι έτοιμο στις αρχές του 2016.

https://www.facebook.com/Beyond-This-Earth-487095561335890/

RiffOut
Οι RiffOut είναι ένα Heavy Metal Συγκρότημα με Αγγλικό στίχο το όποιο αποτελείται από
τέσσερα μέλη. Με ένα συνονθύλευμα επιρροών από AC/DC και Lynyrd Skynyrd έως Metallica και Pink Floyd, οι RiffOut προσπαθούν να δημιουργήσουν τον δικό τους μοναδικό ήχο. Μεγάλη αγάπη και σημαντική θέση στο συγκρότημα είναι οι Live εμφανίσεις, καθώς η επικοινωνία με το κοινό και η αντίδραση του στη σκηνή που παίζουμε, είναι πολύ σημαντικό για αυτούς.

https://www.facebook.com/Riffout-716582668456160/

Half Note
Οι HalfNote είναι ένα alternative / groove rock τρίο που δημιουργήθηκε το 2011. Το δισκογραφικό ντεμπούτο της μπάντας έγινε το 2012 με το EP "Lies" και ακολούθησε το LP "Motivated" 2013. To 2014 ήρθε η πρώτη θέση στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Nakas Band Festival και η τηλεοπτική εμφάνιση στο Ράδιο Αρβύλα (Ant1). Τον Σεπτέμβριο του 2015 κυκλοφορεί το πρώτο full length album με τίτλο "My Superior" το οποίο είναι και self released.

https://www.facebook.com/half.note.greece?fref=ts

Disconnected
Οι Disconnected είναι μια πενταμελής αγγλόφωνη μπάντα από την Αθήνα, που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2010. Ο ήχος τους είναι αποτέλεσμα των διαφορετικών επιρροών των μελών τους, από post alternative rock μέχρι heavy rock συγκροτήματα όπως Muse, Mogwai, Radiohead, Incubus και Red Hot Chili Peppers.   Από τη δημιουργία τους μέχρι σήμερα έχουν στο ενεργητικό τους πολλές ζωντανές εμφανίσεις, ξεκινώντας από το Santa Botella και το Booze Cooperativa, και σε πολλά συναυλιακά venues της πόλης, όπως το six D.O.G.S. ,το KooKoo, η Αρχιτεκτονική και το Nueva Trova, ενώ έχουν συμμετάσχει και στα Α21 Freedom Fest ,Steve Festival,ΜΟΝΟ Μetal Festival και Art Apart Festival. Έχουν μοιραστεί την σκηνή με Locomondo, Idra Kayne, Soul Mates, Mother Of Millions, 3Fold Pain, Furor, Blame The Trees, 7 Odds κ.α. Τον Απρίλη του 2013 έδωσαν μια unplugged live performance στον ραδιοφωνικό σταθμό Rock FM 9.69 στην εκπομπή του Γιάννη Λεουνάκη και έχουν συμμετάσχει στις δύο φιλανθρωπικές συναυλίες του Make A Wish Foundation το 2014 και 2015.   Το 2014 πραγματοποίησαν ενα live recording session στα Sierra Studios, το οποίο περιείχε το κομμάτι τους “Fading Light” καθώς και μια διασκευή του Reckoner των Radiohead. Στα τέλη της ίδιας χρονιάς, κυκλοφόρησαν διαδικτυακά το πρώτο τους single, Weakest Point, μαζί με video clip, το οποίο περιέχεται στο πρώτο τους EP που θα κυκλοφορήσει σύντομα, σε συνεργασία με τον Γιώργο Λεώδη στην παραγωγή.

https://www.facebook.com/pages/Disconnected-band/446776508688848
https://www.youtube.com/channel/UCwguSdn0Vr6eMsHk6h4ZUHg

Dead Poets Society
Με έδρα την Αθήνα, οι Dead Poets Society εισήλθαν στο Rock στερέομα το 2012 με το ομότιτλο ντεμπούτο άλμπουμ τους. Έχοντας αναγνώρισει ότι η μουσική βιομηχανία από καιρό εγκατέλειψε τις ρίζες της και έχασε την ψυχή της, το τριμελής  σχήμα έκανε τη συνειδητή απόφαση να μείνουν πιστοί στις δικές τους. Οι Dead Poets Society είναι η αντίθεση της σημερινής μαζικής  παραγόμενης ψηφιακής μουσικής από τον ίδιο πλαστικό "καλλιτέχνη" που είναι πρόθυμος να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε εντολή της μουσικής βιομηχανίας.

https://www.facebook.com/TheontDPS?fref=ts

Microseed
Πρόκειται για ένα πειραματικό project που συνδυάζει πολλά γνώριμα είδη μουσικής και αγγλόφωνο στίχο. Οι “Microseed” βρίσκονται πλέον στα πρώτα τους δισκογραφικά βήματα, με σκοπό να αναπαραχθεί η μουσική τους ως προϊόν αυθόρμητης και βιωματικής δημιουργίας.

Duoyu
Οι Duoyu είναι ένα ανεξάρτητο αγγλόφωνο ροκ συγκρότημα που σχηματίστηκε στην Αθήνα το 2010. Με επιρροές που κυμαίνονται από alternative rock, funk, garage, ως την πειραματική μουσική, οι δυνατές γκρούβες, τα «πειραγμένα» ηχοτοπία της τρομπέτας, τα μελωδικά φωνητικά και οι αυτοσχεδιασμοί επί σκηνής, καταφέρνουν να δημιουργήσουν τον προσωπικό ήχο της μπάντας. Αεικίνητοι, επικοινωνιακοί και ευρηματικοί στα live, δεν αφήνουν περιθώρια στο κοινό να μην αφεθεί στην ιδιαίτερη αισθητική ταυτότητά τους, έχοντας ήδη στο ενεργητικό τους πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε μεγάλες μουσικές σκηνές και festivals σε όλη την Ελλάδα. Το Μάιο του 2014 ηχογράφησαν το πρώτο ανεξάρτητο album τους με τίτλο “Atomic Clock” στο MothStudio με παραγωγό τον Jimmy Spliff (The Last Drive, Nightstalker, The Earthbound, Deus-x-Machina), το οποίο κυκλοφόρησε σε φυσική μορφή στις 29 Νοεμβρίου 2014.

https://www.facebook.com/Duoyu.band

Ganzi Gun

Οι Ganzi Gun είναι ένα πενταμελές σχήμα από την Αθήνα, το οποίο κινείται στο χώρο του μοντέρνου Αμερικάνικου heavy rock. Κυριότερες επιρροές της μπάντας είναι σύγχρονα σχήματα όπως οι Seether, Shinedown, Nickelback, αλλά και μεγάλα ονόματα του χώρου όπως οι Metallica, Skidrow. Ξεκίνησαν την πορεία τους σαν μπάντα διασκευών (cover band) το Σεπτέμβριο του 2011. Μετά από μιά σειρά πετυχημένων εμφανίσεων και κάποιες αλλαγές μελών, το σχήμα ξεκίνησε τη δημιουργία δικού του original υλικού στα τέλη του 2012. Το Μάρτιο του 2014 η μπάντα μπήκε στο στούντιο για να ηχογραφήσει το πρώτο της άλμπουμ, με την καθοδήγηση του Bob Katsionis (Firewind, Outloud) και του David Prudent (Stormbringer). Το άλμπουμ τιτλοφορείται Welcome to the Show, αποτελείται από 9 συνθέσεις και κυκλοφόρησε επίσημα στις 14/2/2015 από την ROAR! - Rock of Angels Records

https://www.facebook.com/ganzigun
http://www.youtube.com/UCXCRHHhUHUKb4p0wtzbKUCw

Jack’s Full
Οι Jacks Full ειναι μια hard/heavy rock μπάντα από την Αθήνα. Το ομώνυμο ντεμπούτο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2015 και δίνει μια πρώτη γεύση στο στυλ και στις επιρροές τους. Άμεσες βλέψεις της μπάντας ειναι η ηχογράφηση δεύτερου δίσκου και οι συνεχείς live εμφανίσεις τοσο στην εγχώρια σκηνή όσο και στο εξωτερικό. Επίσης μεγάλος στόχος της μπάντας είναι η κατάκτηση μιας χαρακτηριστικής ταυτότητας στον ήχο της rock και ενός πιστού κοινού. Έχοντας σαν δυνατό σημείο τα live και την ενέργεια που μεταφέρουν στον κόσμο, οι Jacks Full υπόσχονται κατι διαφορετικό στην σκληρή μουσική.

https://www.facebook.com/JacksFullBand/

Drunk Jackals
Οι Drunk Jackals σχηματίστηκαν τον Φεβρουάριο του 2015 στην αχανή, ανελέητη έρημο που είναι γνωστή ως Κόρινθος. Επηρεασμένοι απ' το περιβάλλον τους και τα κοινά τους γούστα, αποφάσισαν να παίξουν παλιομοδίτικο αμερικάνικο ροκ με φόντο τη σκονισμένη αμερικανική δύση. Με όπλο το αλκοόλ και διάθεση για ροκάρισμα στρέφουν το βλέμμα τους στον ορίζοντα με τον καυτό ήλιο να δύει από πίσω τους.

https://www.facebook.com/DrunkJackals/

  • SHARE
  • TWEET