Kenny Freq.

Αθήνα @ Tiki Athens

Kenny Freq. Αθήνα @ Tiki Athens
Συγκροτήματα Kenny Freq.
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Tiki Athens
Διεύθυνση Φαλήρου 15 - Μακρυγιάννη
Τηλέφωνο 210 9236908
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

KENNY FREQ. live
Κυριακη 21 Φεβρουαρίου 2015
TIKI bar (Φαλήρου 15, Μακρυγιάννη, Αθήνα- Μετρό Ακρόπολη)
Έναρξη : 9μμ
Είσοδος: 5 Ευρώ
 
Οι Kenny Freq. μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους digital single με τίτλο “REAL LOVE” και το παρουσιάζουν, μαζί με το υπόλοιπο υλικό τους, live στο Tiki Bar στην Αθήνα την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου.
 
Οι Kenny Freq. είναι τέσσερις μουσικοί (Ted Σουρβίνος, Κώστας Συνοδινός, Theo Παπ, Γιάννης Λιούσκος) από την Αθήνα, που ξεκίνησαν από τα μέσα του 2014, παίζουν αγγλόφωνη rock-pop με τέσσερα όργανα (τύμπανα, μπάσo, κιθάρα, πλήκτρα) και δύο φωνές.
 
Έχοντας μεταξύ τους ένα τεράστιο εύρος μουσικών και καλλιτεχνικών επιρροών, έχουν καταλήξει να διαμορφώσουν τον ήχο τους σε μια μίξη του rock κυρίως των αρχών της δεκαετίας του 70, με μια δόση από την εναλλακτική σκηνή της δεκαετίας του 90, μέσα από ένα πολύ προσωπικό πρίσμα.
 
Αυτές τις μέρες κυκλοφορούν το νέο τους digital single με τίτλο “REAL LOVE”  ( που περιέχει δύο κομμάτια το “Real Love” και το “Half”) σε digital μορφή μέσω της σελίδας https://kennyfreq.bandcamp.com . Πάντα σε συνεργασία με τον Σέργιο Βούδρη (The Voyage Limpid Sound), στην παραγωγή και με τον Κώστα Ντίμη στη σκηνοθεσία του video clip για το “Real Love”.
 
Οι κυκλοφορίες DIY digital singles για τους Kenny Freq συνεχίζονται καθώς αυτό είναι το τρίτο στη σειρά- και ίσως το πιο «φιλόδοξο» και «εξωστρεφές», μέχρι στιγμής-  μετα τα “Honestly” και “Your Cuisine” που κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο και το Δεκέμβριο του 2015, αντίστοιχα.  Σίγουρα  θα ακολουθήσει συνέχεια αυτών των digital κυκλοφοριών πολύ σύντομα , πράγμα που δείχνει την επιλογή τους προς τις νέες ψηφιακές και αμεσότερες οδούς διανομής μουσικού υλικού.

Έχουν μια σταθερή live παρουσία στην Αθήνα, προς το παρόν, καθώς από τα τέλη του 2014 παρουσιάζουν το υλικό τους σε πολλούς και γνωστούς, συναυλιακούς χώρους της πόλης (ανάμεσα στις εμφανίσεις τους και η παρουσία τους ως opening act στη συναυλία των Αμερικάνων  LOW στο Fuzz Live Music Club στις αρχές του 2015) .

  • SHARE
  • TWEET