The Skelters

Σέρρες @ Rock 'N' Roll

Συγκροτήματα The Skelters
Ημερομηνία
Πόλη Σέρρες
Χώρος Rock 'N' Roll
Διεύθυνση Συμμαχική & Ιωνίας, Ωραιόκαστρο
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης -
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Οι Skelters σε μία μοναδική live εμφάνιση στις Σέρρες την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 στo Rock n Roll bar!

Με κομμάτια από τον δίσκο τους "Explain To Me", τον νέο δίσκο τους "Revive" που μόλις κυκλοφόρησε από την New Dream Records καθώς και covers σε ένα τρίωρο rock 'n roll show!

Rock 'n Roll 
Ανδρέου Δημητρίου 12, Σέρρες
 
Mπορείτε να δείτε εδώ τα official videο στα τραγούδια "Win This Fight" και "You Showed Me" από το νέο τους album:

The Skelters - You Showed Me (Official Video)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Οι Skelters είναι μια σύγχρονη Rock μουσική μπάντα με αγγλόφωνο στίχο. Επέλεξαν το όνομα τους  επηρεαζόμενοι από το τραγούδι των Beatles "Helter Skelter".

Στην παρούσα τους μορφή αποτελούνται από τους: Άγγελο Χαραβιτσίδη (Κιθάρα, Φωνητικά, Πιάνο), Δανιήλ Χαραβιτσίδη (Ντραμς, Κρουστά, Φωνητικά, Πιάνο), Σταύρο Αμανατίδη (Κιθάρα, Φωνητικά) και Θοδωρή Νικολάου (Μπάσο).

Οι Skelters έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 1000 εμφανίσεις σε όλα τα live stages της Θεσ/νίκης, της Αθήνας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, σε  festivals, τηλεοπτικές  και ραδιοφωνικές εκπομπές κ.α.

Επίσης έχουν συνεργαστεί σε live εμφανίσεις τους με καλλιτέχνες και συγκροτήματα σε όπως οι ZZ Top,Pavlov's Dog, Louisiana Red, Paul Di Anno(Iron Maiden),  Don Dokken, Iron Butterfly, SteveHarley & Cockney Rebel, Puressence κ.α.

Χαρακτηριστικό στοιχείο των live εμφανίσεων τους, είναι το show που προσφέρουν, η χορευτική διάθεση που δημιουργούν στο κοινό, τα φωνητικά τους και η δυναμική σκηνική τους παρουσία.

Τον Ιούνιο του 2009 κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ των Skelters με τίτλο "Explain To Me" από την Lyra/Pan-Vox. Τον Ιούνιο του 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο official video clip των Skelters στο τραγούδι "See How Much I Love You" ενώ τον Ιούνιο του 2011 κυκλοφόρησε και το δεύτερο video clip τωνSkelters  "Explain To Me". 

Στις 31 Οκτωβρίου 2016 κυκλοφόρησε το νέο album των Skelters με τίτλο "Revive" από την New Dream Records.

Links:
skelters.gr
facebook.com/Skelters
youtube.com/TheSkelters
twitter.com/TheSkelters
instagram.com/the_skelters
theskelters.bandcamp.com
On Spotify: play.spotify.com/album/1aOc1skSmBlGF3IuQxs6mc

  • SHARE
  • TWEET