Eien, Ghost Season, O.Y.D

Αθήνα @ Methodia Live Stage

Eien, Ghost Season, O.Y.D Αθήνα @ Methodia Live Stage
Συγκροτήματα Eien, Ghost Season, O.Y.D
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Methodia Live Stage
Διεύθυνση Κωνσταντινουπόλεως 113 & Αγίου Όρους 15
Τηλέφωνο 210-3458605, 69
Τιμή εισιτηρίου 8 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, τρεις ελπιδοφόρες ελληνικές μπάντες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στη σκηνή του Methodia Live Stage στο Βοτανικό.

EIEN, Ghost Season και O.Y.D σας προσκαλούν σε μια βραδιά, αφιερωμένη στον σκληρό ήχο της Alternative Metal / Νu Metal σκηνής και όχι μόνο.

EIEN, πενταμελής metal μπάντα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2008 και έχει ήδη στο ενεργητικό της δυο promo CDs και ένα EP. Η μπάντα συνδυάζει αρμονικά τις επιρροές της από την Ευρωπαϊκή και την Αμερικάνικη metal σκηνή , διαμορφώνοντας παράλληλα τον δικό της ήχο. Βασικά χαρακτηριστικά του, το στιβαρό rhythm section συνοδευόμενο από δυνατές μελωδίες και έντονα fry - clean φωνητικά.

Το 2014 οι EIEN ηχογραφούν το 'The Sickening EP'' στα ArtRacks Studios'. Τη μίξη και το mastering επιμελήθηκε  ο γνωστός  παραγωγός Fredrik Nordstrom των θρυλικών Fredman Studios. Το EP αποσπά πολύ καλές κριτικές από περιοδικά και κοινό , δίνοντας την ευκαιρία στη μπάντα να παρουσιάσει το σύνολο της δουλείας της σε Αθήνα και σε επαρχιακές πόλεις.

Εν έτη 2016, οι EIEN ετοιμάζονται πυρετωδώς για την ηχογράφηση και την κυκλοφορία της νέα τους δουλειάς.

e1en.com
facebook.com/EienBand

Οι Ghost Season ιδρύθηκαν το καλοκαίρι του 2013 με έδρα τους την Αθήνα. Ο ήχος της μπάντας κινείται στο αμερικάνικο Alternative Metal με επιρροές από μπάντες όπως Revelation Theory, Shinedown, Evans Blue, All That Remains, Shinedown, Pop Evil. Στόχος της μπάντας είναι να παίξει δυναμικά live shows γεφυρώνοντας τα σκληρά και τα μελωδικά στοιχεία κρατώντας το focus τους στην live ενέργεια.

Το 2014 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τίτλο “Ghosts Like Her” όπου απέσπασε πολύ καλές κριτικές ειδικά στην Αμερική. Ακολούθησε και το ομώνυμο lyric video για το κομμάτι.
Τον Σεπτέμβριο του 2016 η μπάντα υπόγραψε συμβόλαιο με την Αμερικάνικη δισκογραφική εταιρεία Pavement Entertainment για την κυκλοφορία του album τους “Like Stars In a Neon Sky” στις 27 Ιανουαρίου 2017.

ghostseason.com
facebook.com/GhostSeasonMusic

O.Y.D (One Year Delay), εναλλακτική / nu metal μπάντα που ιδρύθηκε την άνοιξη του 2012 στην Καλαμάτα.

Στόχος τους, να αναμείξουν διάφορα ακούσματα από όλο το φάσμα του σκληρού ήχου με έντονες metal, punk και grunge επιρροές.

Το ντεμπούτο τους άλμπουμ "Deep Breathe"κυκλοφόρησε το 2015 από την Pavement Entertainment. Η ηχογράφηση , mix και mastering έγινε στα Sound Emporium Studios στο Nashville TN των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής  με συμπαραγωγό τον Toby Wright.

Το ''Deep Breathe'' είναι τώρα διαθέσιμο από Amazon, Spotify και iTunes.

Την περίοδο αυτή, η μπάντα βρίσκεται στο στάδιο της προπαραγωγης της νέα τους δισκογραφικής δουλειάς.

oydband.com
facebook.com/oydofficial

  • SHARE
  • TWEET