Κωνσταντίνος Τουρλής, Schooldrivers

Αθήνα @ Mike's Irish Bar

Κωνσταντίνος Τουρλής, Schooldrivers Αθήνα @ Mike's Irish Bar
Συγκροτήματα Κωνσταντίνος Τουρλής, Schooldrivers
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Mike's Irish Bar
Διεύθυνση Σινώπης 6, Πύργος Αθηνών (Αμπελόκηποι)
Τηλέφωνο 210-7776797
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Κωνσταντίνος Τουρλής + Schooldrivers στο Mike's Irish Bar

FB Event

Οι Schooldrivers & ο Κωνσταντίνος Τουρλής συνοδευόμενος από φίλους μουσικούς, μαζί για μια μοναδική εμφάνιση στο Mike's Irish Bar (Σινώπης 6, Αμπελόκηποι - Πύργος Αθηνών) το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 21.30.

Είσοδος (με μπίρα): 5€

Τα μέλη και οι φίλοι της MMR συναντιόνται σε μια δυνατή και εορταστική live βραδιά που σηματοδοτεί την 1η solo εμφάνιση του Κωνσταντίνου Τουρλή και την τελευταία επετειακή εμφάνιση των Schooldrivers στην Ελλάδα πριν την αλλαγή έδρας της μπάντας στο Ηνωμένο Βασίλειο (Manchester).

Η μουσική σκηνή ενωμένη. Εσύ θα λείπεις?
Be Part Of It Now!

Με την ευγενική υποστήριξη της Modern Mental Rebels.

#mmrgreece

Οι Schooldrivers είναι ένα modern rock σχήμα με έντονα πειραματικό και εξωστρεφή χαρακτήρα. Με 8 χρόνια παρουσίας στην ελληνική μουσική σκηνή, πάνω από 200 εμφανίσεις σε κάποια από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ και venues της χώρας στο ντεμπούτο της μπάντας διακρίνονται επιρροές από την grunge και την ηλεκτρονική μουσική. Πλέον η μπάντα δουλεύει επάνω στο νέο της υλικό όπου ο ήχος βαραίνει αισθητά σε ένα πολύ ιδιόμορφο κράμα επιρροών και ακουσμάτων που συνδυάζει heavy rock riffs με περισσότερο ηλεκτρονικό πειραματισμό ιδίως από τον DnB και Dubstep χώρο. Το 2014 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους LP με τίτλο Theronation σε gatefold βινύλιο. Tον Αύγουστο του 2016 η μπάντα εμφανίστηκε μπροστά σε κοινό 120.000 ατόμων στο Zeytinli Rock Festivali στην Τουρκία και από τον Νοέμβριο η μπάντα αλλάζει την έδρα της στο Manchester, ενώ ήδη δουλεύει το νέο της υλικό, προετοιμάζοντας το 2ο επίσημο full length άλμπουμ.

URL: schooldrivers.co

O Κωνσταντίνος Τουρλής γεννήθηκε το 1998 και εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε κοινό σε ηλικία μόλις 5 ετών, ενώ την ίδια χρονιά ξεκίνησε σπουδές σε κλασσικό πιάνο και κιθάρα. Η γρήγορη εξέλιξή του του δίνει την δυνατότητα σε ηλικία 10 ετών να εμφανιστεί παίζοντας πιάνο και τραγουδώντας στο μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου της πόλης. Στα επόμενα χρόνια ο Κωνσταντίνος συμμετέχει συμμετέχει και δημιουργεί μπάντες (D.A.S.T., Starworst) με σημαντικότερη από αυτές τους Bazzinga στους οποίους συμμετείχε ως τραγουδιστής και εμφανίστηκε σε δεκάδες μουσικές σκηνές της Αθήνας, αλλά και σε σημαντικές φεστιβαλικές διοργανώσεις με σημαντικότερη το Athens School Festival. Με τους Bazzinga κατέκτησε την 3η θέση του The Global Battle Of The Bands Greece στον πανελλήνιο τελικό του 2016, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Αντωνοπούλο «Σε Πρώτο Πλάνο» και κυκλοφόρησε την 1η του δισκογραφημένη δουλειά με τίτλο «This Is Now”. Το καλοκαίρι του 2016 αποφάσισε να συμμετάσχει στα Positive Battles της Amita Motion υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου μουσικοσυνθέτη και τραγουδιστή Μύρωνα Στρατή. Σήμερα γράφει τους δικούς του στίχους και μουσική και ετοιμάζεται για την 1η του solo δουλειά. URL:

facebook.com/ktourlis

  • SHARE
  • TWEET