Λαυρέντης Μαχαιρίτσας & Γιάννης Κότσιρας

Ηράκλειο @ Τεχνόπολη

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας & Γιάννης Κότσιρας Ηράκλειο @ Τεχνόπολη
Συγκροτήματα Λαυρέντης Μαχαιρίτσας & Γιάννης Κότσιρας
Ημερομηνία
Πόλη Ηράκλειο
Χώρος Τεχνόπολη
Διεύθυνση Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου -
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης, Πολυχώρος Τεχνόπολις, Πολυτεχνείο Καφέ, Texnopolis.net
Διοργανωτής -
Εκδηλώσεις Καλοκαίρι 2015
Θέατρο Τεχνόπολις - Ηράκλειο Κρήτης

Το Θέατρο του Τεχνόπολις σας προσκαλεί και φέτος το καλοκαίρι με ένα πρόγραμμα γεμάτο μοναδικές πολιτιστικές προτάσεις με θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις που ξεκινούν τον Ιούνιο και ολοκληρώνονται τον Σεπτέμβριο.

Καταξιωμένοι Έλληνες και Ξένοι καλλιτέχνες, μεγάλα ονόματα της Ελληνικής και διεθνούς δισκογραφίας αλλά και σύγχρονες θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους, υπόσχονται να γεμίσουν τις καλοκαιρινές μας νύχτες με εξαιρετικούς ήχους και εικόνες...

Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ έχει ως εξής :

- ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ 07 & ΣΤΙΧΟΙΜΑ Οι Ψυχόδραμα 07 και οι Στίχοιμα σε ένα κορυφαίο συναυλιακό hip hop γεγονός στην πόλη μας !! Special guest ο Athens Finest

ΕΝΑΡΞΗ  20:30

- ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ - VASSILIKOS μαζι τους David Lynch και Τάκης Φαραζής
Ενα παιχνίδι φωνών, ρόλων, μουσικών επιλογών, εκπλήξεων από αυτά που σπάνια τολμούν πια οι τραγουδιστές. Μια απρόοπτη συνάντηση με διαδραστικό χαρακτήρα, όπου βρίσκουμε την Έλλη, εκτός από το τραγούδι, στο πιάνο και τα κρουστά και τον Vassilikos στο τραγούδι , την κιθάρα, το μπάσο, και τα τύμπανα.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  21:30

- ΠΕΜΠΤΗ 02 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ NIGHTSTALKER + WEIRD TOTEM + SKANDAL  Οι Nightstalker είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα ελληνικά συγκροτήματα στην ροκ μουσική σκηνή και συγκεκριμένα στον χώρο του stonerrock και desertrock. Βετεράνοι πια μετρούν στην πλάτη τους πανω απο δυο ολόκληρες δεκαετίες.  Το line-up της βραδιάς συμπληρώνουν οι Weird Totem & Skandal.

ΕΝΑΡΞΗ  20:30

- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ MONOPHONICS    OPENNING ACT: THE KANGOORS Η Ψυχεδελική soul και funk μπάντα Monophonics από το San Francisco για μια ακόμα μοναδική εμφάνιση !! Τους γνωρίσαμε μέσα από την υπέροχη διασκευή τους στο Bang Bang της Nancy Sinatra, και πλέον τους αγαπήσαμε στο Foolish Love. Έρχονται για ένα πολλά υποσχόμενο live, στην καλύτερη στιγμή της εξέλιξης τους. Στην συναυλία θα συμμετέχουν η funk-jazz μπάντα από την πόλη μας THE KANGOORS.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  21:00

- ΚΥΡΙΑΚΗ 05 ΙΟΥΛΙΟΥ STAND UP COMEDY ’’ΦΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ’’
με την Κατερίνα Βρανά Μετά από τις sold out εμφανίσεις της το 2014, το κορίτσι θαύμα του βρετανικού stand up comedy με μοναδικό όπλο το χιούμορ της εξολοθρεύει προκαταλήψεις, ταμπού και γκρεμίζει κάθε πολιτιστικό στεγανό που χωρίζει τον Έλληνα από τον ξένο.

ΕΝΑΡΞΗ  21:30

- ΔΕΥΤΕΡΑ 06 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ MARAVEYAS ILEGAL Ο Κωστής Μαραβέγιας αποδεικνύει σε κάθε του παράσταση ότι είναι από εκείνους τους περφόρμερ που χαίρονται τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί. Ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό  πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει ο Κωστής με κάθε ευκαιρία. Ένα μουσικό σύμπαν με τραγούδια από κάθε γωνιά του πλανήτη ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του Κωστή Μαραβέγια και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του.

ΕΝΑΡΞΗ  21:30

- Τρίτη 7 έως και Κυριακή 12 Ιουλίου
2o Φεστιβάλ Παιδικού Θεάτρου και Κουκλοθεάτρου
Τρίτη 7 Ιουλίου: 18:00 : Κουκλοθέατρο:  Ομάδα “Κλωστηδόν”   “Η Μιράντα Τσοκοσλούρπ και τα μαγικά Μπισκότα”. 20:00 : Κουκλοθέατρο ”Αριμα” - “Η Συνταγή της Ευτυχίας” 21:00 : Παιδικό Θέατρο “Μορφές” - “Ο Μικρός Πρίγκιπας”  Τετάρτη  8 Ιουλίου: 20:00 : Κουκλοθέατρο:  Ομάδα “Κουκλο-βατώ”   “Το Τριανταφυλλάκι που δεν Άνθιζε” της Εριφύλης Πασπάτη. 21:00 : Κουκλοθέατρο: Ομάδα Κου-Κλο “Δροσουλίτες” Πέμπτη 9 Ιουλίου: 20:00 : Κουκλοθέατρο: Ομάδα “Ζλουχτήρια” “Φακιρίσματα” 21:00 : Παιδικό θέατρο Theater Factory “Φάτς  και Ζβού”  Παρασκευή 10  Ιουλίου: 20:00 : Παιδικό θέατρο HIPPO “Η  Ωραία Κοιμωμένη” 21:00 : Παιδικό Θέατρο ΟΜΜΑ STUDIO ”Η Φάρμα των Ζώων” Σάββατο 11 Ιουλίου: 20:00 : Παιδικό θέατρο: Θέατρο HIPPO ” Φουτουρία”.   21:00 : Παιδικό θέατρο: Θέατρο ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ “Ο Γάτος που έμαθε σε ένα γλάρο να πετά”. Κυριακή  12 Ιουλίου: 20:00 : Κουκλοθέατρο: Ομάδα “Φύρδην Μίγδην”  “Φλόξ, το κουτί και τα Σύννεφα” της Ζωής  Βλάσση. 21:00 : Παιδικό Θέατρο Σχήμα  7 “Ο Τυχερός Στρατιώτης”

- ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ Η Νατάσσα Μποφίλιου, μία από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες του κοινού, ξεκινάει με συγκίνηση και ανυπομονησία μια νέα πανελλαδική περιοδεία. Ο Θέμης Καραμουρατίδης κι ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ισορροπώντας στις δυο πτυχές της προσωπικότητας της ερμηνεύτριας - την ευαισθησία και το πάθος, στήνουν ένα φωτεινό καλοκαιρινό πρόγραμμα.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  21:00

- ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ KADEBOSTANY + guests Η σχέση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στο ελληνικό κοινό και τους Kadebostany είναι εντυπωσιακή. Οι sold-out εμφανίσεις τους στην χώρα μας και η αγάπη που τους έχουν δείξει τα ραδιόφωνα δείχνουν ότι οι Kadebostany έχει κερδίσει τις καρδιές μας.

ΕΝΑΡΞΗ  21:30

- ΚΥΡΙΑΚΗ 19 & ΤΡΙΤΗ 21 & ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟ  Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου Παράσταση “ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ...”    Μια απολαυστική κωμωδία θα μας παρουσιάσει φέτος το καλοκαίρι η Θεατρική Ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου στο Τεχνόπολις.

ΕΝΑΡΞΗ  21:30

- ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ Η μουσική παράσταση του Ορφέα Περίδη στηρίζεται σε μια επιλογή τραγουδιών απ’ τα εννέα προσωπικά του άλμπουμ, από τραγούδια συμμετοχές, αδισκογράφητο υλικό και μελοποιημένα ποιήματα .Ο τραγουδοποιός θα κάνει ένα μουσικό ταξίδι, που θα ξεκινά από τους πρώτους του δίσκους και θα καταλήγει στα ακυκλοφόρητα τραγούδια του. Ενδιάμεσοι σταθμοί θα είναι όλες οι αγαπημένες επιτυχίες του, τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  21:30

- ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ & ΤΗΕ TEDD’S live Μετά από δεκαπέντε χρόνια μουσικής πορείας, ο «Εισβολέας» σχηματίζει τους “The Tedd’s”, μία μπάντα βασισμένη σε hip hop και funk ρυθμούς με στοιχεία ελληνικής μουσικής. Οι “The Tedd’s” έχουν αναπροσαρμόσει παλιά τραγούδια του «Εισβολέα» κι έχουν  κυκλοφορήσει καινούργια κομμάτια με σκοπό να δημιουργήσουν ένα νέο δικό τους ήχο.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:30

- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ BLUES WIRE + Why not the band Oι BLUES WIRE αποτελούν μια μοναδική περίπτωση για την Ελληνική πραγματικότητα. Eχουν χαρακτηριστεί ως το κορυφαίο συγκρότημα του είδους όχι μόνο στη χώρα τους αλλά και σε ολόκληρη την Eυρώπη. Eνα σχήμα που διατηρείται για πάνω από 20 χρόνια έχοντας κυκλοφορήσει 10 δίσκους, αμέτρητες συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και μια πλειάδα συνεργασιών με κορυφαία ονόματα του είδους.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  21:30

- ΔΕΥΤΕΡΑ 27 + ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ  “Χιλια καλώς εσμίξαμε” Δυο μαγικές βραδιές, γεμάτες παλμό, συναίσθημα, ένταση και ενέργεια, θα ζήσουν όλοι οι φίλοι του Γιάννη Χαρούλη . Με το λαούτο του και όλα όσα προκαλεί η ιδιαίτερη φωνή και παρουσία πάνω στη σκηνή, σε ένα οδοιπορικό στο χθες που ξυπνάει τις μουσικές μνήμες και στο σήμερα που χτίζει το μουσικό μας μέλλον. Ανήσυχος και πρωτοπόρος από την μια, παραδοσιακός από την άλλη, ροκάρει με το λαούτο του σε μουσικά μονοπάτια...

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  21:00

- ΔΕΥΤΕΡΑ 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Η «Μικρή Βαλίτσα» του Αλκίνοου Ιωαννίδη ξεκίνησε το συναυλιακό της ταξίδι από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της, το περασμένο Φθινόπωρο. Τώρα, ο δρόμος φέρνει τον Αλκίνοο και τους συνεργάτες του για μια σειρά από καλοκαιρινές συναυλίες. Το πρόγραμμα αποτελείται από παλιά και νέα τραγούδια, καθώς και από διασκευές. Η ιδιαίτερη μουσική, ηχητική και εικαστική προσέγγιση είναι αποτέλεσμα της ομαδικής εργασίας των συντελεστών της παράστασης.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  21:30

- ΤΕΤΑΡΤΗ 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ  “Άγιος ο Ερωτας” Συμμετέχουν ο Γιώργος Ανδρέου - Ριτα Αντωνοπούλου - Κορίνα Λεγάκη Η Τάνια Τσανακλίδου έτοιμη να γλυκάνει τη ψυχή μας, να χαρίσει στίχους στην αγανάκτηση μας… και να ξυπνήσει τα συναισθήματα εκείνα που η κάθε μέρα μας κλέβει. Στο πιάνο και τις ενορχηστώσεις ο Γιώργος Ανδρέου . Στο πλευρό της Τάνιας η αγαπημένη Ρίτα Αντωνοπούλου, και η εξαιρετική Κορίνα Λεγάκη. Τραγούδια, μουσικές από το χτες, από το σήμερα, από το θέατρο, τον κινηματογράφο.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  21:30

- ΚΥΡΙΑΚΗ 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ BIG ISLAND HIP HOP FESTIVAL  "Το Big Island Hip Hop Festival ετοιμάζεται για πρώτη φορά στο Ηράκλειο της Κρήτης. Hip Hop εκπρόσωποι με βαριά ιστορία απ' όλη τη χώρα, αλλά και νέα γενιά στις επάλξεις, θα ενώσουν τις φωνές τους για μια μέρα καθαρής Hip Hop κουλτούρας! Συμμετέχουν οι : ΕΥΘΥΜΗΣ - ΧΑΡΜΑΝΗΣ - ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ - SIFU VERUS - LOGOS APEILH – INKA – ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – On the Decks : DJ WHEEL M – DJ MICRO – JESSY BLUE – Local acts : ΑΖΩΤΟΣ – DAYDREAMER – ΜBJ.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  20:30

- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ και ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ Με την “Μπόσα νόβα του Ησαΐα” του Φοίβου που η Μαρίζα, το διασκεύασε με big band jazz και swing στοιχεία ξεκίνησε αυτή η συναυλιακή παράσταση που θα ζήσουμε μόνο στο Τεχνόπολις !! Η ίδια δηλώνει οργισμένη γκρούπι του Φοίβου και καταδικασμένη που της αρέσουν όλα τα κομμάτια του. Ο Φοίβος, παρέα με τους μουσικούς του που το DNA τους χάνεται στα βάθη του χρόνου ανακατεύει τις ιστορίες του, τις επιρροές του, ρεμιξάρει τις αναμνήσεις του και μπασταρδεύει τον ήχο του.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  21:30

- ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ Μετά από έναν δημιουργικό χειμώνα με περιοδείες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό , ο Μιχάλης θα πραγματοποιήσει μία βραδιά αφιερωμένη στους φίλους του στο Ηράκλειο. Απολαύστε έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες – τραγουδιστές της εποχής μας, με  ανανεωμένη μπάντα και θετική διάθεση, σ' ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που θα σας ξαναθυμίσει παλιές και αγαπημένες επιτυχίες μέχρι και το τελευταίο του άλμπουμ «Η Αγάπη Δυναμώνει».

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  21:30

- ΤΡΙΤΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΑΒΒΙΝΑ ΓΙΑΝΑΤΟΥ & Primavera en Salonico Έναν καινούργιο δίσκο, και μια μεγάλη περιοδεία έχει στις αποσκευές της για το επόμενο διάστημα η Σαββίνα Γιανάτου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια συνεργάζεται ξανά με τους Primavera en Salonico και μας παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ και παλιά αγαπημένη τραγούδια από την μουσική πορεία τους. Πρόκειται για έναν δίσκο-αναφορά στη Θεσσαλονίκη, που διεισδύει στην πλούσια και σύνθετη ιστορία της. Γνωστή κάποτε και ως Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων, η Θεσ/νίκη υπήρξε φιλόξενο σπίτι πολλών πολιτισμών.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:30

- ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ Οι μελωδίες της μας μεταφέρουν από τους πολυσύχναστους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, στα ονειρικά σοκάκια του Παρισιού και από κει σε μια φεγγαρόλουστη βραδιά στην έρημο. Η ενέργεια που δημιουργείται επί σκηνής μεταξύ της Ευανθίας και του κοινού είναι γνωστή και είναι αυτή που παρασύρει τον καθένα στο δικό του μακρινό ταξίδι. Ενώ η χημεία μεταξύ των μουσικών πάνω στη σκηνή αιχμαλωτίζει το κοινό σε σημείο που αισθάνεται μέρος της παράστασης.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  21:30

- ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ Η τριαντάχρονη πορεία του τον ακολουθεί στη σκηνή με πολλά τραγούδια που, όχι μόνο αντέχουν στον χρόνο και τραγουδιούνται με πάθος από τους ακροατές του, αλλά κάθε φορά «συστήνονται» εκ νέου από τον ίδιο, ανάλογα με την διάθεση πειραματισμού και την έμπνευση  της στιγμής που προκύπτει στα live του. Η φωνή και τα τραγούδια του έχουν μια ιδιαιτερότητα. Τραγούδια υπαρξιακά, μοναχικά, ερωτικά, κοινωνικά.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  21:30

- ΠΕΜΠΤΗ 27 & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟ ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΤΑ ΓΙΑ ΔΥΟ Σκηνοθεσία-Διασκευή : Κώστας Γάκης Δύο νέοι ηθοποιοί αναλαμβάνουν να αναμετρηθούν με το αριστούργημα του Σαίξπηρ, παίζοντας όλους τους ρόλους του έργου σε ένα τρελό παιχνίδι μεταμορφώσεων, σε μια θεατρική περιπέτεια που ισορροπεί ανάμεσα στον εμφύλιο σπαραγμό και το ξύπνημα του έρωτα. Μια σπαζοκεφαλιά υποκριτικής, ένα θεατρικό παζλ από ποικίλα θεατρικά είδη και ύφη, ένας αγώνας να δοθεί στο ακέραιο η ουσία του έργου του Σαίξπηρ.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  21:30

- ΤΕΤΑΡΤΗ 02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ & Μουσικές Ταξιαρχίες Με μεγάλη χαρά συγκίνηση και ικανοποίηση, ανακοινώνουμε την επιστροφή του Τζίμη Πανούση στις ..ρίζες του, μαζί με τους σπουδαίους μουσικούς που έχτισαν τον μύθο της μπάντας «φετίχ» της ελληνικής ροκ σκηνής, τις Μουσικές Ταξιαρχίες, στο συναυλιακό γεγονός της χρονιάς! Θα ξανακούσουμε ζωντανά στην ορίτζιναλ εκδοχή τους τα «DISCO TSOUTSOUNI» και πολλά άλλα ενώ η μπάντα θα «αφηγηθεί» όλη την διαδρομή της θρυλικής της πορείας...

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:30

- ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ  απο τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS με τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΑΚΗ Τα παιδικά χωριά SOS παρουσιάζουν “τα Στρατάκια” !! Κάθε τους εμφάνιση αποτελεί κυριολεκτικά "γεγονός" και η υποδοχή, που τους επιφυλάσσει παντού το πιστό τους ακροατήριο, είναι ενθουσιώδης.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  21:30

- ΔΕΥΤΕΡΑ 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ACTIVE MEMBER Oι Active Member, σχεδόν 23 χρόνια από το ξεκίνημά τους, δε χάσανε απ’ τα μάτια τ’ όνειρο, την ουσία και την επαφή με το κοινό τους με κάθε τρόπο, παρά τα λόγια. Άλλωστε η δουλειά είναι αδιαμφισβήτητη, πιο χειροπιαστή για την πιο παλιά και πιο παραγωγική hip hop μπάντα  στην Ελλάδα.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  21:30

- ΤΕΤΑΡΤΗ 09 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ & ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ Δυο ξεχωριστοί καλλιτέχνες, από τους σημαντικότερους  της Ελληνικής μουσικής σκηνής, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και έρχονται να συνεχίσουν από εκεί που είχαν μείνει πριν χρόνια με ένα μοίρασμα που τους έλειψε επί σκηνής, όπως έχει λείψει και σ’ εμάς ο μοναδικός τους τρόπος να μας ξεσηκώνουν με τα τραγούδια τους χαρίζοντας μας αξέχαστες στιγμές!

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:30

- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ & ΠΕΝΝΥ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ Σε μια βραδιά γεμάτο τραγούδι, χορό, μελωδίες από το παρελθόν αλλά και καινούργιες επιτυχίες που θα μαγέψουν τα αυτιά σου και θα ανατινάξουν τον εγκέφαλο σου. Επειδή οι θρύλοι δεν μπορούσαν, σας στέλνουμε τον Μουζουράκη με την Μπαλτατζή («Penny & The Swingin Cats) που κάνουν όλα τα παραπάνω.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  21:30

Σημεία προπώλησης Εισιτηρίων:
- Πολυχωρος Τεχνόπολις - Λ. Ανδρέα Παπανδρέου 116 Αμμουδάρα
- Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης - Οδός 1821 αρ. 10 Ηράκλειο
- Πολυτεχνείο Καφέ - Ψαρομιλίγκων 8 Ηράκλειο

Πληροφορίες στο 2810823813 και Online Κρατήσεις www.texnopolis.net

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ | ΚΙΝ/ΦΟΣ | ΜΟΥΣΙΚΗ | ΘΕΑΤΡΟ
Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 116, ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ | ΗΡΆΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
www.texnopolis.net | tel. 2810823813 - 6973302957 fax.2810823818
  • SHARE
  • TWEET