Unveil The Sense, Lunar Cycle

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Unveil The Sense, Lunar Cycle Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Unveil The Sense, Lunar Cycle
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Unveil the Sense w/ Lunar Cycle Live at six d.o.g.s
Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στις 21:00
Είσοδος: 5 ευρώ

Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου οι Unveil The Sense θα βρεθούν στην σκηνή του six d.o.g.s για την παρουσίαση του ντεμπούτου album τους, 'SEPTEMBER 3000'. Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Lunar Cycle.

Οι Unveil The Sense είναι μία alternative rock μπάντα από την Αθήνα. Ο ήχος τους εμπεριέχει στοιχεία metal και dubstep ενώ σε αυτόν μπορεί να διαγνώσει κανείς επιρροές από μπάντες όπως οι 30 Seconds To Mars, Linkin’ Park, Deftones, Prodigy, The Doors κ.α. Έχουν εμφανιστεί στο Schoolwave καθώς επίσης και σε διάφορα venues της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Άρτας και του Λονδίνου.

https://www.facebook.com/UnveilTheSenseband
https://www.youtube.com/channel/UC37452F3UPy6_e0P4E2aDlw/featured
https://unveilthesense.bandcamp.com/releases

Oι Lunar Cycle είναι μία πρωτοεμφανιζόμενη μπάντα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε μόλις τον περασμένο Μάρτιο. Έχουν εντρυφήσει σε ένα μείγμα ατμοσφαιρικού post-rock με alternative στοιχεία ενώ παρουσίασαν το πρώτο τους single ''Waves of Blue'' τον περασμένο Ιούνιο.

Το σχήμα αποτελείται από τους Efi Eva (vocals), Alex Despotidis (lead guitar), Pavlos Lyritis (rythm guitar, back vocals), George Keltis (piano, back vocals), George Mouslis (Bass), Apostolis Fitros (Drums).

https://www.facebook.com/LunarCycleAthens
https://www.youtube.com/watch?v=VqnSi2MIMAM
  • SHARE
  • TWEET