Μπάμπης Στόκας, Κίτρινα Ποδήλατα, Πάνος Κατσιμίχας

Αρκαλοχώρι @ Δημοτικό Θέατρο Αρκαλοχωρίου

Μπάμπης Στόκας, Κίτρινα Ποδήλατα, Πάνος Κατσιμίχας Αρκαλοχώρι @ Δημοτικό Θέατρο Αρκαλοχωρίου
Συγκροτήματα Μπάμπης Στόκας, Κίτρινα Ποδήλατα, Πάνος Κατσιμίχας
Ημερομηνία
Πόλη Αρκαλοχώρι
Χώρος Δημοτικό Θέατρο Αρκαλοχωρίου
Διεύθυνση -
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 10,12 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload Stores, Media Markt, 11876, Viva.gr
Διοργανωτής Alfa Expo

Πάνος Κατσιμίχας- Μπάμπης Στόκας – Κίτρινα Ποδήλατα
Η μουσική σύμπραξη του καλοκαιριού
Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου
Δημοτικό Θέατρο Αρκαλοχωρίου
Πολιτιστικό Φεστιβάλ Αρκαλοχωρίου

Δυο μεγάλα σχήματα του φετινού καλοκαιριού ενώνουν τις  δυνάμεις τους την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου για ένα μόνο βράδυ για εμάς. Πάνος Κατσιμίχας- Μπάμπης Στόκας- Κίτρινα Ποδήλατα όλοι μαζί για ένα βράδυ θα βρίσκονται στο Δημοτικό Θέατρο Αρκαλοχωρίου   για να ηχήσουν στα αυτιά μας οι ήχοι που αγαπάμε!

Η μουσική του Πάνου Κατσιμίχα δε χρειάζεται συστάσεις. Μας  συντροφεύει μέχρι σήμερα ζεστή, ζωντανή και αληθινή, με στίχους πάντα επίκαιρους, άλλοτε κοινωνικούς και πολιτικούς, άλλοτε ερωτικούς, ευαίσθητους και την ίδια στιγμή καυστικούς.

Μαζί του, το γνωστό για τις ιδιαίτερες live εμφανίσεις του, ροκ συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα, με ανεξάντλητη ενέργεια και εκρηκτική σκηνική παρουσία, αποδεικνύει πως η "αλήθεια" μιας συναυλίας μπορεί να αναζωπυρώσει την ελπίδα που κρύβουμε μέσα μας σε δύσκολους καιρού.

Ο Μπάμπης Στόκας  με εφόδιο την σπουδαία φωνή του και την αισθαντική ερμηνεία του  υπόσχεται αυτό το καλοκαίρι να μας ταξιδέψει μουσικά από το χθες στο σήμερα μέσα από τη μοναδική του ικανότητα να κινείται με άνεση και αγάπη τόσο σε ηλεκτρικές μπαλάντες όσο και σε αυθεντικά λαϊκά ακούσματα.
Ένα ταξίδι επί σκηνής από κομμάτια τον “ΠΥΞ ΛΑΞ” σε τραγούδια της προσωπικής του πορείας αλλά και σε απρόσμενες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών  που όλοι μας τραγουδήσαμε και συνεχίζουμε να τραγουδάμε.

Μια μουσική διαδρομή γεμάτη εναλλαγές με τραγούδια που όχι μόνο αντέχουν στον χρόνο αλλά και που συνεχίζουν να γράφουν την δική τους ιστορία.

Πρόγραμμα Πολιτιστικού Φεστιβάλ Αρκαλοχωρίου: Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου Βασίλης Σκουλάς, Παναγιώτης Λάλεζας «Κρήτη – Πελοπόννησος, Ένα βράδυ Μαζί» Δωρεάν, Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου Μίλτος Πασχαλίδης, Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου Πάνος Κατσιμίχας, Μπάμπης Στόκας, Κίτρινα Ποδήλατα, Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου Imam Baildi, Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου Μιχάλης Τζουγανάκης, Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου Παιδική Θεατρική Παράσταση «Η Κυρία Σιντορέ και η Μουσική Ορθογραφία» Δωρεάν.

Εισιτήρια & Προπώληση:
Περιορισμένα εισιτήρια προπώληση για όλες τις μέρες 25,00€
Προπώληση 10,00€/μέρα
Ταμείο:12,00€ / μέρα
*Παιδιά κάτω των 10 ετών δωρεάν
Η Τετάρτη & η Δευτέρα είναι Δωρεάν για όλους.
Οι πύλες για τις συναυλίες ανοίγουν στις 19.30
Ώρα έναρξης στις 21.30
Προπώληση εισιτηρίων:
Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload Stores, Media Markt, 11876, Viva.gr, http://www.viva.gr/tickets/music/arkaloxwri/festival-arkaloxwriou/#description

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2772244 ή επισκεφτείτε το www.alfaexpo.gr .
  • SHARE
  • TWEET