Semen Of The Sun, More Than Anything, Daddy's Work Blues Band, Rollin' Dice

Πειραιάς @ Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Semen Of The Sun, More Than Anything, Daddy's Work Blues Band, Rollin' Dice Πειραιάς @ Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας
Συγκροτήματα Semen Of The Sun, More Than Anything, Daddy's Work Blues Band, Rollin' Dice
Ημερομηνία
Πόλη Πειραιάς
Χώρος Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας
Διεύθυνση Κύπρου & Προύσσης
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης -
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

3d ROCK AID @ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ: 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου Οι Rollin’ Dice ,Daddy’s Work Blues Band ,More Than Anything ,Semen Of The Sun , ανεβαίνουν στη σκηνή του Δημοτικού Κηποθέατρου Νίκαιας , με κοινωνικό σκοπό την συλλογή φαρμάκων  για το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη γεμίζοντας την βράδια με δυνατές μουσικές σε Blues Rock ύφος! Σε αυτό το mini festival, που θα ονομάζεται 3d Rock Aid, θα ισχύει ανταλλαγή εισόδου με ένα κουτί φάρμακο.

Η εγχώρια ροκ σκηνή δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο με ένα απαράμιλλο live που θα μας θυμίσει ότι το... μουσικό καλοκαίρι δεν τελειώνει έτσι εύκολα! Σας περιμένουμε όλους!!

Σαββάτο 26 Σεπτέμβρη 2015
Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας
Κύπρου και Προύσσης, Νίκαια
Ανταλλαγή εισόδου με ένα κουτί φάρμακο
Με την συνεργασία του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη
Χορηγοί: Rock Street

Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα που συμμετέχουν

Semen Of The Sun
Οι Semen Of The Sun είναι μία τριμελής rock μπάντα με έδρα την Αθήνα, η οποία συνδυάζει Alternative, Grunge, και Post-Punk ήχους.

Το 2008, κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους άλμπουμ με τίτλο "Radio Adult: Slow Songs, Cheese & Wine" (The Lab / Spinalonga Records), το οποίο απέσπασε ενθουσιώδεις κριτικές από τον μουσικό τύπο.

Μεταξύ 2008-2010 εμφανίστηκαν ζωντανά με πολλές σημαντικές ελληνικές μπάντες όπως οι Deus ex Machina, Planet of Zeus, Rocking Bones κ.α,αλλά και ως support group σε συναυλίες ξένων συγκροτημάτων όπως οι Brant Bjork and The Bros (Ex Kyuss), Warrior Soul, Iron Butterfly.

Το χειμώνα του 2011 και με την αποχώρηση του Γιάννη Παπαχρήστου (τύμπανα) από την μπάντα, οι S.O.T.S ανέστειλαν τη δραστηριότητα τους για σχεδόν δύο χρόνια και ενώ μόλις είχαν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις για το δεύτερο τους άλμπουμ.

Το 2012, βρίσκει τη μπάντα ξανά μαζί, με την προσθήκη του Γιώργου Νικολόπουλου (Yellow Devil Sauce) στα τύμπανα και προχωρούν στην κυκλοφορία του διαδόχου του Radio Adult, με τίτλο " The Walk" . Την ίδια χρονιά ανοίγουν τις συναυλίες των The Raveonettes και Therapy? σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα και παρουσιάζουν το πρώτο επίσημο video clip τους για το κομμάτι "Roses".

Τον Μάιο του 2014 κυκλοφόρησαν το τρίτο άλμπουμ τους με τίτλο "Those Pills" το οποίο έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές:

"Τόσο single-oriented υλικό μαζεμένο σε ένα album, ακούμε συνήθως μόνο στα best-of" --(Metal Hammer)
"Βρωμοκοπάει rock 'n' roll, ζέχνει grunge, μυρίζει stoner κι όμως ακούγεται τόσο εναλλακτικό, ανεξάρτητο και μοντέρνο" --(Rocking.gr)
"Είτε βρίσκεσαι στο μπαρ ολομόναχος, είτε στο αμάξι με κάποια σαγηνευτική ύπαρξη παραμάσχαλα να σου αλλάζει τις ταχύτητες, είτε στριμωγμένος σαν σαρδέλα σε κάποιο συναυλιακό καταγώγι, ακούγεται το ίδιο πωρωτικό, το ίδιο απολαυστικό αλλά και τόσο αθεράπευτα rock 'n' roll" --(Rock Hard)

Semen Of The Sun: http://semenofthesun.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/pages/Semen-Of-The-Sun/170114733084938

Semen Of The Sun
Μάριος - Φωνή/κιθάρα
Jimmy - Μπάσο
Γιώργος - Tύμπανα

Discography:
Radio Adult: Slow Songs, Cheese & Wine (2008)
The Walk (2012)
Those Pills (2014)

More Than Anything
Οι MORE THAN ANYTHING είναι ένα power τρίο από την Αθήνα που σχηματίστηκε τον Ιούνιο του 2000. Αποτελούνται από τους Λευτέρη Ιωαννίδη (φωνή/κιθάρα), Κώστα Τσίμπο (μπάσο) και Φίλιππο Ιωαννίδη (τύμπανα). Κινούνται στο χώρο του σκληρού ψυχεδελικού ροκ... Από την πρώτη κιόλας στιγμή, δημιουργούν δική τους δουλειά, σε αγγλικό στίχο, με επιρροές από το Rock των 60's,70's και 90's. Τον Ιανουάριο του 2001 ξεκινούν εμφανίσεις σε Bars,Clubs και Μουσικές Σκηνές της Αθήνας... Το πρώτο δίμηνο του 2002 ηχογραφούν το demo τους. Το φθινόπωρο του 2005 ξεκινούν συνεργασία με την εταιρεία Live Records και από Οκτώβριο έως Δεκέμβριο 2005 ηχογραφούν το ντεμπούτο τους με τίτλο "Drink it",το οποίο κυκλοφορεί στις αρχές Φεβρουαρίου 2006. Το 2010 το "Drink it" επανεκδίδεται (με bonus 3 τραγούδια από το Demo) και επανακυκλοφορεί με τίτλο "Μore Than Anything". Τον Μάιο του 2012 η μπάντα ηχογραφεί τη νέα της δουλειά η οποία υπάρχει σε cd με τον τίτλο "Journey", απ τον Απρίλιο του 2013.

Βρειτε τους More Than Anything
https://www.facebook.com/pages/More-Than-Anything/568352986518263?hc_location=ufi

Daddy's Work Blues Band
Οι Daddy's Work Blues Band είναι μια blues- rock μπάντα με έδρα τα Δυτικά Προάστια της Αθήνας (Περιστέρι- Αιγάλεω) με αρκετές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας.

Το δυνατό σημείο αυτής της μπάντας, είναι ο προσωπικός της χαρακτήρας που οφείλεται στη μεταξύ μας σχέση. Είμαστε φίλοι από παιδιά, εμπλεκόμενοι ο ένας στη ζωή του άλλου. Η φιλία και η αγάπη μας για την μουσική μας εμπνέει για να μπορούμε να αλλάζουμε και να εξελισσόμαστε. Οι συναυλίες μας δεν μοιάζουν μεταξύ τους, ενώ το κοινό από όπου κι αν προέρχεται (μουσικά μιλώντας), βρίσκει πάντα στην ερμηνεία μας ένα κομμάτι της ψυχής του (κατά δήλωσή τους).

Από το 2009 οι Daddy's Work Blues Band έχουν πάρει μέρος σε διάφορα μουσικά στέκια και φεστιβάλ. (1ο Blues Festival Stage Volume 1 Athens - Half Note Jazz Club - 4th Bikes & Blues Music Festival, Granazi Blues Bar, Life jazzy bar - Rockwood, - Vinilion, - Stage25, - Badminton Theater, - 7th TRIPolis Rock Festival, - Crescent Blues Festival, 2o Music Highway Festival, 9η & 10η Rock Sinantisi Kiatou κ.ά.)

Το όνομά της η μπάντα το πήρε από ένα τραγούδι των Blues Wire.

Οι Daddy’s Work Blues Band άνοιξαν τις συναυλίες γνωστών μουσικών συγκροτημάτων όπως οι Δρ Feellgood, Louisiana Red, Blues Wire, Ansley Lister, κ.λ.π.

"DADDY’S WORK BLUES BAND: Είναι μεγάλη υπόθεση να γνωρίζεις ότι το blues είναι αυτό ακριβώς που νιώθεις και δεν είναι ανάγκη να μπαίνεις σε «καλούπια»… και οι Daddies ακολουθούν την καρδιά τους, γι αυτό είναι αυθεντικοί.
"(Michalis Limnios BLUES @ GREECE)"

• Δημήτρης Δουλγερίδης: κιθάρα-φωνή,
• Θύμιος Σπηλιωτόπουλος κιθάρα
• Στάθης Ανέστης: μπάσο,
• Ευθύμιος Πολύζος: τύμπανα
• Γιάννης Παχύδης: φυσαρμόνικα

Βρειτε τους Daddy's Work Blues Band
https://www.facebook.com/groups/240567809370262/

Rollin' Dice
Οι Rollin' Dice είναι μια Blues Rock μπάντα με αγγλόφωνο στίχο από την Αθήνα. Ξεκίνησε με τον Αντώνη Καραθανασόπουλο στην κιθάρα, και τη Θεοδώρα Τσίγκου στα πλήκτρα και μετά από αρκετές αλλαγές στα μέλη της προστέθηκε η Ντάνυ στα ντράμς και ο Κώστας Νικολάου στην κιθάρα και ο Αντώνης ανέλαβε και τη φωνή. Έτσι με μπασίστα τον Φώτη Στασουλάκη κάνανε κάποια Live. Τον Σεπτέμβρη ο Γιάννης Ρόμπας πήρε τη θέση του μπάσου και το 2013 ο Χρήστος Κινάνη τη θέση του πληκτρά. Έτσι η μπάντα έμεινε μέχρι και το καλοκαίρι του 2014 σταθερή στα μέλη της και έκανε αρκετά σημαντικά Live και είχε διακρίσεις σε κάποιους διαγωνισμούς. Πήρε μέρος στο διαγωνισμό Bunt of the Month και πήρε την πρώτη θέση. Επίσης έπαιξε σε αρκετά μαγαζιά εκείνη την περίοδο όπως στο Κ44 ,το An Club, το Lazy, το Jasmin, το Ghost House, το 7sins και άλλα, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της μπάντας στο 3ο Music Highway Festival με τους Empty Frame, τους Beggars (πρωην Beggar's Blues Diary) και φυσικά τους Mr. Highway που έγινε στο Kυτταρο. Λίγο καιρό πριν το Live και μετά η μπάντα είχε ξεκινήσει την ηχογράφηση του 1ου της Ep, Losing Control, που ηχογραφήθηκε στo Music House Studio με παραγωγό τον Στάθη Παυλάντη και βγήκε τον Οκτώβριο του 2014. Τον Οκτώβριο η μπάντα άλλαξε ντράμερ καθώς η Δανάη αποχώρησε και στη θέση της ήρθε ο Χρήστος Χλιούρας. Έτσι με την τελική της μορφή η μπάντα και μετά από πολλές πρόβες ξεκινάει ξανά τα Live και παίζει σε Kookoo και White Noise.

Οι Rollin' Dice σαν επιρροές ξεχωρίζουν τους Deep Purple, Led Zeppelin, Gallagher, Pink Floyd, The Who, Big Brother and the Holding Company και πολλές ακόμα μπάντες και καλλιτέχνες. Στα νέα κομμάτια εκτός από το Blues και το Rock στοιχείο μπορεί κανείς να δεί και μια μικρή αναφορά στην Ψυχεδέλεια η οποία διακατέχει κατά βάση τα Jam τους και έτσι περνάει
και στα κομμάτια.

ΜΕΛΗ:
Αντώνης Καραθανασόπουλος - Φωνή, Κιθάρα
Κώστας Νικολάου – Κιθάρα
Γιάννης Ρόμπας –Μπάσο
Χρήστος Κινάνη – Πλήκτρα
Χρήστος Χλιούρας – Ντραμς

ΥΦΟΣ: Blues, Rock, Psychedelic Rock
ΕΔΡΑ: Αθήνα
ΕΤΑΙΡΙΑ: Ανεξάρτητη
ΑΛΜΠΟΥΜ: Losing Control (Ep)
Site της μπάντας: Facebook Page: https://www.facebook.com/Letthediceroll
Youtube Page: https://www.youtube.com/channel/UCXJkXjRILLXp7QgQL6wjfiw

Για την εκδήλωση:
https://www.facebook.com/rockaidnikaia?fref=ts
https://www.facebook.com/events/1632836486962921/
https://www.youtube.com/watch?v=6L4p8uHBCZ0
  • SHARE
  • TWEET