Mechanimal, Gioumourtzina

Αθήνα @ DeathDisco

Mechanimal, Gioumourtzina Αθήνα @ DeathDisco
Συγκροτήματα Mechanimal, Gioumourtzina
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος DeathDisco
Διεύθυνση Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

MECHANIMAL ✣ GIOUMOURTZINA live at Death Disco
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
◑ Έναρξη: 22:00 ◐ Είσοδος: 5e

MECHANIMAL ✣ GIOUMOURTZINA

Μερικούς μήνες μετά την κοινή τους εμφάνιση στην Μαύρη Τρύπα της Θεσσαλονίκης οι Mechanimal συναντούν ξανά τους Gioumourtzina, αυτή τη φορά σε αθηναϊκό έδαφος, για μια κοινή post-everything εμφάνιση στο Death Disco.

GIOUMOURTZINA
Οι Gioumourtzina είναι ένα μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε το Μάιο του 2014 στη Θεσσαλονίκη από τους Ανέστη Νείρο (synths / drum machines / φωνή) και Γιάννη Τσελίκα (ηλ. μπάσο). Όλα ξεκίνησαν ένα μήνα νωρίτερα, όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά με σκοπό τη δημιουργία ενός Post / Electronica / Shoegaze σχήματος, παίζοντας κομμάτια που είχε ήδη συνθέσει ο Ανέστης. Μετά από μια σειρά αποτυχημένων προσπαθειών εύρεσης των κατάλληλων μουσικών, που θα στελέχωναν αυτό το εγχείρημα, αποφάσισαν να ξεκινήσουν ως ντουέτο κάτι νέο, ευέλικτο και περισσότερο minimal, που θα συνδύαζε τα τελείως διαφορετικά μουσικά ακούσματά τους. Σύντομα τα νέα τους κομμάτια τράβηξαν την προσοχή και πήραν αρκετά air plays σε ιντερνετικά, αλλά και FM, ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας.

Μέσα στο 2015 αναμένεται η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά.

https://soundcloud.com/gioumourtzina
https://www.facebook.com/Gioumourtzina
https://www.youtube.com/channel/UCDqDk_UTAmC2wbNH8SV8z-Q
http://gioumourtzinagrafikdizine.tumblr.com/

MECHANIMAL
Οι Mechanimal, διανύουν το τρίτο κεφάλαιο της ιστορίας τους, ενώ ήδη έχουν συμπληρώσει το tracklist του επερχόμενου άλμπουμ τους. Με νέα τραγουδίστρια, την Ελένη Τζαβάρα (aka Etten), τον Τάσο Νικογιάννη στις ηλεκτρικές κιθάρες, τον Αντώνη Χαραλαμπίδη στα drums και τον Γιάννη Παπαϊωάννου στα ηλεκτρονικά οι Mechanimal χτίζουν το προσωπικό τους wall of sound, το οποίο, στη σκηνή, ντύνεται από τα stage visuals της Αγγελικής Βρεττού. Στις αρχές του καλοκαιριού κυκλοφόρησαν ένα πρώτο δείγμα από τη νέα τους δουλειά: το κομμάτι "Radio On" το οποίο θα περιέχεται σε διαφορετικό mix και στο τρίτο τους άλμπουμ. Με τη φθινοπωρινή εμφάνισή τους στο Death Disco οι Mechanimal ξεκινούν μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων όπου σταδιακά θα παρουσιάζουν το νέο τους υλικό σε συνδυασμό με παλαιότερα κομμάτια.

http://mechanimal.gr/
https://soundcloud.com/mech-nimal
https://www.facebook.com/Mechanimal.Official
http://wearemechanimal.tumblr.com/
https://instagram.com/mech_nimal/
https://twitter.com/Mech_nimal

Poster design by Anestis Neiros
  • SHARE
  • TWEET