Kadebostany

Πάτρα @ Παλαιά Σφαγεία Πατρών

Kadebostany Πάτρα @ Παλαιά Σφαγεία Πατρών
Συγκροτήματα Kadebostany
Ημερομηνία
Πόλη Πάτρα
Χώρος Παλαιά Σφαγεία Πατρών
Διεύθυνση Ακτή Δυμαίων 84
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 13,16 / 18 e
Ώρα έναρξης -
Σημεία προπώλησης Musical Record Shop, Discover Βιβλιοπωλείο, Mousikon Cafe, Citrus Patra, Citrus Aigio, Pavlou Sport N.R.G.
Διοργανωτής -

Οι αγαπημένοι του Ελληνικού κοινού Kadebostany μετά το εκρηκτικό sold out Party τον περασμένο Δεκέμβριο επιστρέφουν στην Πάτρα και στην Ελλάδα που όπως λένε οι ίδιοι ... τους εμπνέει!

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου οι Κadebostany live στα Παλαιά σφαγεία Πατρών σε μια συναυλία που θα αφήσει εποχή!

Η σχέση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στο ελληνικό κοινό και τους Kadebostany είναι εντυπωσιακή. Οι επανειλημμένες sold-out εμφανίσεις τους στην χώρα μας και η αγάπη που τους έχουν δείξει τα καλά ραδιόφωνα της χώρας δείχνουν ότι το συγκρότημα από την μαγική «Δημοκρατία του Kadebonstan» έχει κερδίσει τις καρδιές μας για τα καλά.

Και πώς να μην γίνει αυτό, όταν τα τραγούδια που μας χαρίζουν είναι το ένα καλύτερο από το άλλο; Το «Walking with a Ghost» με το οποίο μας πρωτοπαρουσιάστηκαν, η καταπληκτική διασκευή του «Crazy in Love» της Beyonce (που της άρεσε τόσο πολύ, ώστε να τη χρησιμοποιήσει για το soundtrack της εξαιρετικά επιτυχημένης ταινίας «50 Αποχρώσεις του Γκρι») και το πιο πρόσφατο «Castle in the Snow» έχουν εκατομμύρια views στο YouTube και βρέθηκαν στις κορυφές του airplay των ελληνικών ραδιοφωνικών σταθμών για μήνες!

Επιβλητικοί ήχοι, δυνατά πνευστά και ένα μίγμα balcan, pop και electro, είναι τα κύρια στοιχεία της ξεσηκωτικής μουσικής τους - και σε συνδυασμό με το ειδικά σχεδιασμένο οπτικοακουστικό θέαμα που συνοδεύει την εμφάνισή τους στη σκηνή, η ζωντανή εμφάνιση τους είναι μια ξεχωριστή εμπειρία!

"Μα πού να αποδώσεις αυτό το χαμό στα live τους; Είναι η καθαρή φωνή της Αmina; Είναι ο ρυθμικός ηλεκτρικός ήχος συνδυασμένος με τα χρυσά πνευστά; Όχι δεν ήταν εμπειρία, ήταν μια μουσικοχορευτική απόλαυση από αυτές που έχεις ανάγκη να εκτονωθείς. Νομίζω ομόφωνα τους ζητάμε να εγκαταλείψουν την Δημοκρατία του Kadebostany (στην Ελβετία μένουν τα παιδιά, μην ψαρώνετε!) και να μεταναστεύσουν μόνιμα Ελλάδα να μας παίζουν κάθε βράδυ."

Προπώληση εισιτηρίων:
Musical Record Shop
Discover βιβλιοπωλείο
Mousikon Cafe (πλατεία Όλγας)
Citrus Patra
Citrus Aigio
Pavlou SPORT N.R.G. (Ναύπακτος)

Early birds: 13 ευρώ (τα πρώτα 500 εισιτήρια)
Presale: 16 ευρώ
Door: 18 ευρώ

Πληροφορίες: 6972 807170
  • SHARE
  • TWEET