Kadebostany

Αθήνα @ Gazarte

Kadebostany Αθήνα @ Gazarte
Συγκροτήματα Kadebostany
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Gazarte
Διεύθυνση Βουταδων 32, Γκάζι
Τηλέφωνο 210 3460347
Τιμή εισιτηρίου 20 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης Gazarte, Public, Iανός, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Reload Stores, 11876, Viva.gr, Gazarte.gr, Public.gr
Διοργανωτής -

KADEBOSTANY
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου
GAZARTE TARATSA LIVE SESSIONS
ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Υπάρχουν κάποια ονόματα που στην αρχή ακούγονται σαν ψίθυρος, σαν καλά κρυμμένο μυστικό μεταξύ μυημένων. Σιγά-σιγά, από στόμα σε στόμα, η φήμη εξαπλώνεται: Kadebostany! Μην ξεχνάτε πως τους πρωτοακούσατε εδώ,  στο Gazarte! Και θα τους ξανακούσετε: στο νέο θεσμό της πόλης, τα Taratsa Live Sessions, στις 17 Σεπτεμβρίου!

Το soundtrack της φετινής χρονιάς ήταν αδιαμφισβήτητα τους ανήκε: ήταν το  Castle in the Snow απο την Mahayana Records ! Αυτό που ίσως να μη γνωρίζετε, είναι πως το κομμάτι έκανε παγκόσμια πρεμιέρα μέσα από τα ηχεία του Gazarte αφού οι πιστοί σας Kadebostany επέλεξαν να δώσουν εδώ την παρθενική παράσταση του νέου τους show, ονόματι "The Pop Collection". Εδώ ήταν κι η αφετηρία για τον αμφίδρομο έρωτα του συγκροτήματος και του Ελληνικού κοινού,  αλλά και του ατελείωτου tour τους στα μεγαλύτερα club και festival του κόσμου. Και το θαύμα έγινε: το κοινό αγκάλιασε τους εκπροσώπους της Δημοκρατίας του Kadebostany και τους εκτόξευσε στην κορυφή των ελληνικών chart, ενώ τα ραδιόφωνα δεν σταματούν να παίζουν Καντεμποστανικά τραγούδια !

Τώρα λοιπόν, πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του νέου album τους, οι Kadebostany ή αλλιώς "το συγκρότημα μυστήριο" όπως μας αρέσει να τους αποκαλούμε, αποφάσισαν να δώσουν πανηγυρικό τέλος στο " The Pop Collection Show ". Και εδώ γεννιέται το ερώτημα: Πόσο πολύ θα θέλατε αυτό το πανηγύρι να στηθεί και πάλι εκεί που πρωτοξεκίνησε; Ή, πιο συγκεκριμένα, έναν όροφο πιο πάνω,  στα  Taratsa Live Sessions του Gazarte; Εμείς πάντως το θέλουμε πάρα πολύ ! Κι ως γνωστόν, όταν σε έναν έρωτα θέλουν κι οι δύο πλευρές, τίποτα δεν μπορεί να τις εμποδίσει! #VivaLaKadebostany!

Info:
Kadebostany,  Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου
Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Ώρα έναρξης: 22.00
Τιμή εισιτηρίου: 20 €
Προπώληση εισιτηρίων: Gazarte, Public, Iανός, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Reload Stores και τηλεφωνικά στο 11876
Online sales: www.gazarte.gr | www.public.gr  | www.viva.gr

Περισσότερες πληροφορίες:
www.gazarte.gr
www.facebook.com/Gazarte
http://www.kadebostany.com/
  • SHARE
  • TWEET