The Curf, Spacement, Flesh Of Gaia

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

The Curf, Spacement, Flesh Of Gaia Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα The Curf, Spacement, Flesh Of Gaia
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 3 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

The Curf + Spacement Live
w/ Flesh of Gaia
Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 21:30
Είσοδος: 3 ευρώ

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου οι The Curf, οι Spacement και οι Flesh of Gaia συναντώνται στην σκηνή του six d.o.g.s για μία συναυλία που σκοπεύει να τιμήσει τον σκληρό ήχο.

Από το 2006 με βάση την Ραφήνα, οι The Curf έχει κινηθεί στα πλαίσια του rock, εκπροσωπώντας τις πλέον βαριές εκφράσεις του είδους. Μεταφέροντας στοιχεία από τις stoner, psychedelic, doom και southern διαστάσεις της rock σκηνής ξεκίνησαν τα live τους ανά την Ελλάδα. Μετά την πρώτη τους κυκλοφορία (The Curf - I, Δεκέμβριος 2007 από την Trailblazer Records) ταξίδεψαν στην κεντρική Ευρώπη όπου και ολοκλήρωσαν κύκλους συναυλιών σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, όπως Βέλγιο, Γαλλία, Ολλανδία και Γερμανία.

Η περίοδος αυτή βρίσκει τους The Curf ανανεωμένους και δυναμικούς, όπως και φάνηκε τον Ιούνιο του 2014 στην συναυλία στο ΑΝ με τους Stoned Jesus.

Η τωρινή σύνθεση των The Curf είναι η εξής:

Χρήστος Ανδροβιτσανέας - Φωνή, Κιθάρες
Γιώργος «Τράγος» Σταυρουλάκης - Κιθάρες
Σπύρος 'LeSpyr' Χρυσοχόου - Μπάσο
Pepper Koll - Drums

https://www.facebook.com/pages/The-Curf/61574242347

Οι Spacement ξεκίνησαν να γράφουν μουσική το 2012 - μερικά εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά από εδώ - σε έναν πλανήτη παρόμοιο με την Γη. Ο ήχος της μπάντας αρχικά είχε stoner στοιχεία, αλλά σταδιακά άρχισε να γίνεται πιο βαρύς και πολύ πιο αργός, διατηρώντας τους fuzz ήχους και τη στιβαρή μπασογραμμή, παρέα με τρελά ψυχεδελικά riffs και αφηρημένο θόρυβο/feedback.

Η μπάντα αποτελείται από τους Δημήτρη Ν. (φωνητικά), Στάθη (κιθάρες), Θανάση (μπάσο), Τσακ (drums) και Δημήτρη Τ. (effects, samples).

https://www.facebook.com/spacementgr
https://spacementgr.bandcamp.com/

Οι Flesh of Gaia δημιουργήθηκαν το 2014 μέσα σε ένα δωμάτιο και εξελίχθηκαν μέσα σε ένα studio. Ο ήχος της μπάντας περιστρέφεται γύρω απο ό,τι σημαίνει ο όρος atmospheric sludge, αλλα δεν περιορίζεται εκεί. Κινείται από αργά post σημεία με καθαρα φωνητικά σε πιο doom / sludge riffs με βρώμικα growls και heavy μπάσο.

Τα μελη των Flesh of Gaia είναι οι:
Γιώργος (Drums), Kris (Mπάσο), Κώστας (Φωνή), Σωτήρης (Κιθάρα), Χάρης (Κιθάρα)

https://www.facebook.com/Fleshofgaiaband
  • SHARE
  • TWEET