Ηρώ & Αδάμ Τσαρούχης

Αθήνα @ Cafe Νομισματικού Μουσείου

Ηρώ & Αδάμ Τσαρούχης Αθήνα @ Cafe Νομισματικού Μουσείου
Συγκροτήματα Ηρώ & Αδάμ Τσαρούχης
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Cafe Νομισματικού Μουσείου
Διεύθυνση Πανεπιστημίου 12
Τηλέφωνο 210-3610067
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

«Κατευθείαν καρδιά – Καλοκαίρι» στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015
Σάββατο 29 Αυγούστου 2015, 21.00

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Πανσελήνου του Αυγούστου 2015 το Νομισματικό Μουσείο διοργανώνει τη μουσική εκδήλωση «Κατευθείαν καρδιά – Καλοκαίρι» με στόχο να υποδεχθεί και φέτος το κοινό στους φιλόξενους χώρους του, στο μοναδικό Ιλίου Μέλαθρον και να απολαύσει τη μαγεία του ολόγιομου αυγουστιάτικου φεγγαριού μέσα από ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.

Με τίτλο την τελευταία της δισκογραφική δουλειά, η Ηρώ ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι έχοντας στο πλάι της τον Αδάμ Τσαρούχη. Ο χαρακτηριστικός και γνώριμος ήχος του πιάνου της και το ευρύ ρεπερτόριο της, συναντιέται με τις jazz και swing διασκευές του ταλαντούχου ερμηνευτή. Τραγούδια που άντεξαν πολλά καλοκαίρια και δοκιμάστηκε η αγάπη τους γι’ αυτά μέσα στα χρόνια, τραγούδια που χρειάζονται δύο για να τα μοιραστούν αλλά και δύο για να χορευτούν είναι οι αποσκευές του «Κατευθείαν καρδιά – Καλοκαίρι» σε ένα πρόγραμμα – έκπληξη όπως συνηθίζει να ετοιμάζει κάθε φορά η Ηρώ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας «Μουσείων Εστίαση Α.Ε.», που λειτουργεί το αναψυκτήριο στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Οι εκθεσιακοί χώροι του Νομισματικού Μουσείου θα παραμείνουν ανοιχτοί για το κοινό έως τις 20:00.
  • SHARE
  • TWEET