Vodka Juniors, Kako Sinapantima, Band Fatale

Αλμυρός @ Δάσος Κουρί

Vodka Juniors, Kako Sinapantima, Band Fatale Αλμυρός @ Δάσος Κουρί
Συγκροτήματα Vodka Juniors, Kako Sinapantima, Band Fatale
Ημερομηνία
Πόλη Αλμυρός
Χώρος Δάσος Κουρί
Διεύθυνση Αλμυρός Μαγνησίας
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης -
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Los Almiros Radio


Los Almiros Radio proudly presents:

4th Los Almiros Festival
31/07/2015
Nightstalker
1000mods
Dada Tapes

01/08/2015
Vodka Juniors
Kako Sinapantima
Band Fatale

Αλμυρός Βόλου
Δάσος Κουρί
Free camping - Free entrance

Ένα από τα κορυφαία μουσικά φεστιβάλ της Ελλάδας πλησιάζει. Το Los Almiros Festival, το καλοκαιρινό φεστιβάλ- θεσμός, επιστρέφει δυναμικά για 4η συνεχόμενη χρονιά στην πόλη του Αλμυρού με σκοπό να προσφέρει ένα ξεχωριστό πολιτιστικό διήμερο.

Φέτος το φεστιβάλ διαφοροποιείται και μετακομίζει σε μία καταπράσινη ειδυλλιακή τοποθεσία, «Το Δάσος Κουρί», που απέχει 2 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης. Μέσα στο μεγαλύτερο δρυόδασος των Βαλκανίων, το Los Almiros Rock Radio παρουσιάζει ένα δυναμικό line up με τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας εναλλακτικής μουσικής σκηνής. Στο κεντρικό stage θα εμφανιστούν στις 31 Ιουλίου με τη σειρά Dada Tapes- 1000 Mods- Nightstalker και 1 Αυγούστου Band Fatale- Κακό Συναπάντημα- Vodka Juniors. Επίσης κατά τη διάρκεια της ημέρας και ανάμεσα στις λίμνες θα υπάρχει acoustic stage με τοπικούς καλλιτέχνες και όχι μόνο.

Εντός του χώρου του φεστιβάλ θα εκτίθενται , καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αυτόνομη αγορά χειροποίητών δημιουργημάτων και βιολογικών προϊόντων καθώς επίσης και εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας.

Σκοπός του συγκεκριμένου φεστιβάλ κάθε χρόνο είναι μέσα από την αυτό-οργάνωση να δοθεί η ευκαιρία σε όλο τον κόσμο να παρακολουθήσει ΔΩΡΕΑΝ τα αγαπημένα τους συγκροτήματα, από όλα τα είδη της εναλλακτικής μουσικής σκηνής.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ- ΣΚΕΨΗΣ- ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ… Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΣ !!!
  • SHARE
  • TWEET