Full Houze

Θεσσαλονίκη @ Blue Barrel

Full Houze Θεσσαλονίκη @ Blue Barrel
Συγκροτήματα Full Houze
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Blue Barrel
Διεύθυνση Δόξης 5, Λαδάδικα
Τηλέφωνο 2314-009130
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 22:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

“Full Houze” live κάθε Τρίτη, στις 22:30, στο “Blue Barrel live stage”
(ελεύθερη είσοδος)

Οι “Full Houze” είναι μια πενταμελής μπάντα από τη Θεσσαλονίκη και διαμόρφωσαν την τωρινή τους σύνθεση το 2009. Μουσικά κινούνται στον χώρο του Vintage Rock έχοντας διαμορφώσει το δικό τους προσωπικό ήχο και ένα ιδιαίτερο στυλ παιξίματος που συνδυάζει το vintage με το σύγχρονο στοιχείο.
Ιδιαίτερη αίσθηση έχουν κάνει οι εμφανίσεις τους δίπλα σε μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας Rock/ Blues σκηνής, όπως : PAVLOV 'S DOG, SNOWY WHITE, DR. FEELGOOD, NINE BELOW ZERO, CHARLIE BRECHTEL, NELLY TRAVIS.

Τα τελευταία χρόνια άνοιξαν τα φτερά τους στον ευρωπαϊκό ορίζοντα, μετρώντας ήδη δύο ευρωπαϊκές περιοδείες, με συμμετοχή και σε μεγάλα festivals (Total Flame - Μόσχα, Bike Rock festival – Βελιγράδι, Bike Rock festival - Μιτρόβιτσα), προωθώντας το πρώτο τους άλμπουμ “Streets of town”  που κυκλοφόρησε ως ανεξάρτητη παραγωγή τον Μάρτιο του 2012 και έλαβε εντυπωσιακές κριτικές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Αυτήν την περίοδο τελειώνουν τις ηχογραφήσεις του 2ου άλμπουμ τους, ετοιμαζόμενοι παράλληλα για μια 3η ευρωπαϊκή περιοδεία τον Ιούλιο,  με συμμετοχή σε festivals στη Γερμανία και την Πολωνία.

Κάθε Τρίτη εμφανίζονται στο Blue Barrel, το νέο live stage στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που φιλοξενεί μερικές από τις καλύτερες μπάντες της πόλης.

Πάνος Δούκας (φωνή), Γιώργος Κερατσόπουλος (ηλ. κιθάρα),
Μίλτος Βελούκας (ηλ. κιθάρα), Γιώργος “Αθάνας” Αθανασιάδης (μπάσο), Βασίλης Κουτής (τύμπανα)

www.fullhouze.gr,  
www.reverbnation.com/fullhouze
www.youtube.com/user/fullhouzeband
www.facebook.com/fullhouzeband
info@fullhouze.gr
  • SHARE
  • TWEET