Terrorizer, Mass Infection, Corpse, Free Fall

Θεσσαλονίκη @ Eightball

Terrorizer, Mass Infection, Corpse, Free Fall Θεσσαλονίκη @ Eightball
Συγκροτήματα Terrorizer, Mass Infection, Corpse, Free Fall
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Eightball
Διεύθυνση Πίνδου 1, Λαδάδικα
Τηλέφωνο 6939196490
Τιμή εισιτηρίου 12,15 / 17 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης Nephilim, Ticket House, Eventbrite.com
Διοργανωτής Krisis Productions

Οι TERRORIZER L.A. για πρώτη φορά στη χώρα μας για δύο εμφανίσεις με τον original τραγουδιστή Oscar Garcia παίζοντας ολόκληρο το "World Downfall"!

Δευτέρα 6 Ιουλίου στο Eightball club και Τρίτη 7 Ιουλίου στο An club.
fb event: www.facebook.com/events/452230694940925

Special guests σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη οι Mass Infection.

Στο Eightball support θα εμφανιστούν οι θρυλικοί Βούλγαροι grind-άδες Corpse μαζί με τους Free Fall και στο An club οι Obduktion.

Ηλεκτρονικά εισιτήρια 12€ στο link krisisproductions.eventbrite.com
Προπώληση εισιτηρίων 15€.
Αθήνα: Metal Era, Monsterville και σύντομα στο Bowel of Noise.
Θεσσαλονίκη: Nephilim, Ticket House
Είσοδος 17€

Οι TERRORIZER, ένα από τα επιδραστικότερα death metal/grindcore συγκροτήματα, δημιουργήθηκαν το 1986 από τους Oscar Garcia, Jesse Pintado και Pete Sandoval.

Το 1989, μετά και τη προσθήκη του David Vincent στο μπάσο, ηχογραφούν το πρώτο ολοκληρωμένο album τους “World Downfall” που πλέον θεωρείται ένας από τους κλασικότερους δίσκους του ακραίου ήχου όλων των εποχών και είναι σημείο αναφοράς για κάθε death metal/grindcore μπάντα. Αρκετές συνθέσεις ανήκουν στον Oscar Garcia, οι οποίες αρχικά προορίζονταν για τη προσωπική του μπάντα Nausea, τελικά όμως κατέληξαν στο “World Downfall”.

Η φήμη πως το 2005 οι Terrorizer θα επανασυνδέονταν με το αρχικό line up δεν επιβεβαιώθηκε, καθώς τελικά μόνο οι Pete Sandoval και Jesse Pintado επέστρεψαν, με τον Oscar Garcia να μη συμμετέχει λόγω των υποχρεώσεων που είχε εκείνη τη περίοδο με τους Nausea. Το 2006, τα τραγικά νέα για τον θάνατο του Jesse Pintado, μόλις στα 37 του, μας αφήνουν όλους εμβρόντητους αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης και περιοδείας του αυθεντικού Terrorizer line up.

Το 2014, η αδερφή του Jesse Pintado καλεί τον Oscar Garcia στο festival φόρου τιμής στον Jesse Pintado. Οι TERRORIZER L.A. παίρνουν σάρκα και οστά με τον Oscar Garcia στη φωνή και με τη προσθήκη των Leon del Muerte (Nausea, Murder Construct, Impaled) στη κιθάρα, Cosmo Reveles (Sadistic Intent) στο μπάσο, Rick Cortez (Sadistic Intent) στη κιθάρα και Mike Caffell (Dreaming Dead, Exhausted Prayer) στα drums.

Έπειτα από την απόλυτα επιτυχημένη εμφάνισή τους στο Grindcore JP 2014, οι TERRORIZER L.A. επισκέπτονται τη χώρα μας για δύο εμφανίσεις αφιερωμένες στη μνήμη του Jesse Pintado όπου πρόκειται να πάρουν κεφάλια παίζοντας ολόκληρο το “World Downfall” συν κάποιες demo συνθέσεις!!!

www.facebook.com/terrorizerla
www.youtube.com/watch?v=gd3HTU2a2mA

Special guests θα είναι οι MASS INFECTION, θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά επί Αθηναϊκού εδάφους το τελευταίο τους αριστούργημα "For I Am Genocide" (2014). Δημιουργήθηκαν το 2003 κυκλοφορώντας το demo "Believe the Lie" (2003) αποκομίζοντας θετικές κριτικές και ακολούθησαν πολλές εγχώριες live εμφανίσεις κερδίζοντας πολλούς οπαδούς. Το "Atonement of Iniquity" (2007) είναι το πρώτο τους full length και ακολουθεί το "The Age of Recreation" (2009) και τα δύο album ξεχειλίζουν από ποιότητα και αγνή death metal επιθετικότητα.

Η μπάντα αδιαμφισβήτητα ανήκει στην ελίτ των ελληνικών ακραίων μπαντών, καθώς με τη κυκλοφορία του "For I Am Genocide" (2014) σάρωσαν τα αυτιά του κάθε death metal οπαδού, αλλά και τις σκηνές σε ορισμένα από τα σημαντικότερα festival του εξωτερικού όπως Neurotic Deathfest και Nice to Eat You Deathfest, αποκομίζοντας αποθεωτικά σχόλια πανευρωπαϊκά.

https://www.facebook.com/pages/Mass-Infection/129646357120635?fref=ts
www.reverbnation.com/massinfection

Με μεγάλη περηφάνια θα υποδεχτούμε τους Βούλγαρους CORPSE στο live του Eightball, στην πρώτη τους εμφάνιση στη χώρα μας. Ξεκίνησαν το 1989 μαζί με την άνθιση του είδους, κυκλοφορώντας δύο demo μέχρι το 1995 "Horrible Existence" & "Pathological Rotten" τα οποία έστρωσαν κατάλληλα το έδαφος για το πρώτο τους full length, τον grind/brutal death χείμαρρο "Mortal Terror" (1996). Οι Corpse έπειτα από 18 χρόνια κάνουν το δυναμικό comeback με τη κυκλοφορία του "Underground" EP (2014) και έκτοτε έχουν κάνει πολλές live εμφανίσεις στις οποίες επικτατεί πανικός από τους φανατικούς οπαδούς τους, πολλοί από τους οποίους θα τους ακολουθήσουν γι αυτή την εμφάνισή στη Θεσσαλονίκη. Τέλος, θα ακούσουμε νέο τους υλικό καθώς η μπάντα ετοιμάζει το νέο της album.

www.facebook.com/corpseofficial
youtu.be/9Wwpg9S1LWc

Στη Θεσσαλονίκη τη βραδιά θα ανοίξουν οι FREE FALL ζεσταίνοντας το κοινό με τον καταλληλότερο τρόπο αφού η μπάντα έχει μεγάλη συναυλιακή εμπειρία, ανοίγοντας για μπάντες όπως οι Stampin' Ground, Dew Scented κ.α. Υπάρχουν από το 1998, έχουν κυκλοφορήσει το demo "Falling in a Black Hole" (2000) και "Mankind Failure" (2005). Σε διαδικασία ηχογράφησης αυτό το καιρό είναι το νέο album της μπάντας με τίτλο "Demos Watching Demons".

www.facebook.com/pages/Free-Fall-Band/177941635576776
youtu.be/T7oFfYh7MOc

Στo An club το live θα άνοιξει ακόμα μια ιστορική μπάντα, οι Οι Αθηναίοι cult hellenic death metallers OBDUKTION με ενεργή παρουσία στο χώρο απο το 1995 θα παρουσιάσουν την τελευταία τους κυκλοφορία "Mors Janua Vitae", η οποία έχει λάβει μόνο θετική ανταπόκριση μέχρι στιγμής, καθώς και τραγούδια από παλαιότερες δουλειές τους. Η μπάντα διαθέτει στο ενεργητικό της 12 επίσημες και ανεπίσημες κυκλοφορίες, δίνοντας επίσης το παρόν σε πολλές συναυλίες παίζοντας δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως Asphyx, Absu, Belphegor, Kaamos, Enthroned, Arkhon Infaustus και Handful of Hate. Αυτή την περίοδο ετοιμάζουν καινούριο υλικό για το 4ο άλμπουμ τους.

www.facebook.com/obduktionband
obduktion.bandcamp.com

www.facebook.com/krisisproductions
krisisproductions.blogspot.gr
krisisproductions.eventbrite.com
  • SHARE
  • TWEET