My Drunken Haze, Mechanimal

Αθήνα @ Key Bar

My Drunken Haze, Mechanimal Αθήνα @ Key Bar
Συγκροτήματα My Drunken Haze, Mechanimal
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Key Bar
Διεύθυνση Πραξιτέλους 37
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Mechanimal w/ My Drunken Haze at KeyBar Echo Festival

Την Παρασκεύη 3 Ιουλίου οι My Drunken Haze και οι Mech_nimal παίζουν στο Echo Festival, το μικρότερο φεστιβάλ στο κέντρο της πόλης το οποίο διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το Key Bar.

Τη βραδιά θα πλαισιώσει με τις μουσικές επιλογές του από τα decks του Key Bar ο Δημήτρης Μπούρας.

MY DRUNKEN HAZE
Οι My Drunken Haze δημιουργήθηκαν την άνοιξη του 2010 από τον κιθαρίστα, στιχουργό και συνθέτη Spir Frelini σαν μια απόπειρα συνένωσης της νεοψυχεδέλειας, του 60’s garage κιθαριστικού ήχου και των αιθέριων φωνητικών της dream pop σκηνής. Το 2011 προστίθεται στη βασική σύνθεση ο κιθαρίστας, στιχουργός και συνθέτης Harry Kane, ενώ το 2012 η μπάντα βρίσκει την τραγουδίστριά της, Matina Sous Peau. Το rhythm section στελεχώθηκε από τους Nick Zoura στα τύμπανα, Costa Gunn στο μπάσο και η Agogo στα πλήκτρα.

Το 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP(“Pleasing Illusions”) σε παραγωγή του Hunter Lea (Mono In VCF), ενώ το single τους με τίτλο “Gambling woman” συμπεριλήφθηκε στη συλλογή “Inn Pop Vol.1” της Inner Ear, από την οποία κυκλοφόρησαν και τον πρώτο τους ομώνυμο δίσκο("My Drunken Haze") το Νοέμβριο του 2014, σε παραγωγή του King Elephant.

Τα τελευταία 2 χρόνια έχουν ανοίξει συναυλίες για ονόματα όπως οι Still Corners, οι Allah Las και οι Blonde Redhead.

https://www.facebook.com/pages/My-Drunken-haze/134266476588805?fref=ts
https://innerear.bandcamp.com/album/my-drunken-haze
http://inner-ear.gr/el/catalogue/artist/my-drunken-haze-2/my-drunken-haze/
http://mydrunkenhaze.tumblr.com/

MECHANIMAL
Οι Mechanimal, ανοίγουν το τρίτο κεφάλαιο στην ιστορία τους, λίγο πριν ολοκληρώσουν το νέο τους άλμπουμ το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στο τέλος του φθινοπώρου. Με νέα τραγουδίστρια, την Ελένη Τζαβάρα (aka Εtten), με τον Τάσο Νικογιάννη πίσω στις ηλεκτρικές κιθάρες, τον Αντώνη Χαραλαμπίδη στα drums και τον Γιάννη Παπαϊωάννου στα ηλεκτρονικά, οι Mechanimal κυκλοφόρησαν πρόσφατα το τραγούδι "Radio On" ως πρώτο δείγμα από το επερχόμενο νέο άλμπουμ τους. Η εμφάνισή τους στο Key Festival θα είναι η πρώτη με την νέα σύνθεση του σχήματος.

http://mechanimal.gr/
http://inner-ear.gr/artists/mechanimal/
https://www.facebook.com/Mechanimal.Official
  • SHARE
  • TWEET