Johnny Lima, Thelemite, Nikos Sansis Stratosphere

Αθήνα @ Bat City

Johnny Lima, Thelemite, Nikos Sansis Stratosphere Αθήνα @ Bat City
Συγκροτήματα Johnny Lima, Thelemite, Nikos Sansis Stratosphere
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Bat City
Διεύθυνση Λεωφόρος Αλεξάνδρας 11
Τηλέφωνο 210 6401666
Τιμή εισιτηρίου 10 / 14 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής High Voltage Productions

JOHNNY LIMA (USA) Acoustic show 21.07.2015 @ BAT CITY

Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε στο Bat City Club τον JOHNNY LIMA από την ηλιόλουστη California!

Από μικρή ηλικία ο Johnny δεν αποχωρίζεται ποτέ την κιθάρα του και περνάει πολλές ώρες γράφοντας τραγούδια και τραγουδώντας, πάντα στα πλαίσια του US hard rock και επηρεασμένος από το γκρουπ που τον στιγμάτισε, τους θρυλικούς KISS!

Όπως κάθε μουσικός ,συμμετέχει σε διάφορα σχήματα στην ευρύτερη περιοχή του San Fransisco χωρίς να πετύχει κάτι το αξιοσημείωτο, οπότε αποφασίζει να ακολουθήσει solo καριέρα! έτσι κυκλοφορεί το ντεμπούτο του το 1996 με δική του χρηματοδότηση και μέσα στα πρώτα 2 χρόνια κυκλοφορίας του παγκοσμίως εξαντλείται, με αποτέλεσμα να θεωρείται δυσεύρετο στους κύκλους των οπαδών του ιδιώματος!

Έτσι προκαλεί το ενδιαφέρον εταιρειών και υπογράφει στη Now &Then και στη Frontiers όπου και κυκλοφορεί το 1998 το Shine, το οποίο παίρνει καλές κριτικές και έχει σαν αποτέλεσμα την εμφάνιση του στο Αor Gods fest του 1999.Στη συνέχεια ηχογραφεί τραγούδια για το επόμενο άλμπουμ Made In California ,το οποίο κυκλοφορεί όμως το 2003 λόγω του ότι ο Johnny παντρεύεται την αγαπημένη του Cara και γεννιέται ο γιος του Ashton! Αυτό είναι και το τελευταίο άλμπουμ στη Frontiers καθώς μεταπηδά στην Escape και επανηχογραφεί το ντεμπούτο του το οποίο και κυκλοφορεί υπό τον τίτλο 1.2 Version! Τα επόμενα χρόνια είναι κάπως διαφορετικά καθώς ο Johnny ασχολείται με παραγωγές και groups όπως οι Miss Crazy,Freakshow &Dirty Penny με αρκετά μεγάλη επιτυχία! Όμως η ικανότητα του να συνθέτει τον οδηγεί στο Livin Out Loud που είναι και το αγαπημένο πολλών οπαδών αλλά και του γράφοντος...

Ο Johnny εμφανίζεται σε μεγάλα φεστιβάλ του χώρου (firefest,melodicrock fest) και φτάνουμε στην τελευταία ανεξάρτητη κυκλοφορία του My Revolution του 2014 ,στα πλαίσια του όποιου επισκέπτεται τη χώρα μας για πρώτη φορά ερμηνεύοντας όλες τις επιτυχίες του σε μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά!

Support Act:
THELEMITE acoustic
NICK SANSIS STRATOSPHERE acoustic

Διοργανωτές
High Voltage Productions τηλ 6985964483
Anestis Papastergiou
Alex Kapsiochas

Official Links:
http://www.johnnylima.com/
https://www.facebook.com/pages/Johnny-Lima/313910255604
http://www.reverbnation.com/johnnylima
http://www.batcity.gr/
http://www.highvoltage.gr/

FB Event https://www.facebook.com/events/1604645513084557/
  • SHARE
  • TWEET