Mani Deum, Anima Triste

Αθήνα @ Ρομάντσο

Mani Deum, Anima Triste Αθήνα @ Ρομάντσο
Συγκροτήματα Mani Deum, Anima Triste
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ρομάντσο
Διεύθυνση Αναξαγόρα 3-5
Τηλέφωνο 216-7003325
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Mani Deum – Summer Ocean Death live
Anima Triste

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα προσέλευσης: 21.30
Είσοδος: 5 ευρώ

Οι Mani Deum στο καθιερωμένο καλοκαιρινό τους ραντεβού στην πόλη, την Πέμπτη 16 Ιουλίου στο Ρομάντσο. Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Anima Triste.

Mani Deum
Οι Mani Deum ξεκίνησαν στα τέλη του 2005 και από τότε παίζουν αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν infected folk 'n' roll. Έχουν κυκλοφορήσει το Five Infected Blessings  EP το 2009, το Music for Your Local Church ... or Your Local Brothel  το 2011 και πρόσφατα κυκλοφόρησε ο νέος τους δίσκος When Beauty Ends. Στην καθιερωμένη καλοκαιρινή τους εμφάνιση θα παρουσιάσουν κομμάτια από όλες τους τις κυκλοφορίες με μία μεγαλύτερη δόση ηλεκτρισμού.

https://manideum.bandcamp.com/album/when-beauty-ends
https://soundcloud.com/mani-deum/sets/when-beauty-ends-radio-tracks
https://www.facebook.com/mani.deum?fref=ts

Anima Triste
Οι Anima Triste (darkwave post-punk) ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2014 στην Αθήνα από τους Mad Sad (Κωνσταντίνος Μπατής) στη φωνή, Grego (Γρηγόρης Δημόπουλος) στην κιθάρα, τον Δημήτρη Χαρμπίλα στα ντραμς και τον Κώστα Μαυρομάτη στο μπάσο. Τη χρονιά που πέρασε δοκίμασαν τον ήχο τους, πειραματίστηκαν, δε δίστασαν να κάψουν ολόκληρα τραγούδια, και αυτή την στιγμή έχουν 14 πρωτότυπες συνθέσεις χωρίς να μετράνε τις διασκευές που έχουν κάνει σε μπάντες που λατρεύουν. Οι Anima Triste μετράνε 11 live gigs από τον Νοέμβρη του 2014 ως σήμερα και αυτόν τον καιρό η μπάντα είναι σε διαδικασία ηχογράφησης του πρώτου της ΕΡ.

https://www.facebook.com/pages/Anima-Triste/558310417633905
  • SHARE
  • TWEET