Deez Nuts, EndCycle

Θεσσαλονίκη @ Eightball

Deez Nuts, EndCycle Θεσσαλονίκη @ Eightball
Συγκροτήματα Deez Nuts, EndCycle
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Eightball
Διεύθυνση Πίνδου 1, Λαδάδικα
Τηλέφωνο 6939196490
Τιμή εισιτηρίου 17 / 20 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Straight From The Heart Records

DEEZ NUTS live in Thessaloniki !!! + End Cycle + more Tba

Η Straight From The Heart Records, παρουσιάζει την Τετάρτη 15 Ιουλίου, στο Eightball Club τους Deez Nuts. Οι Αυστραλοί επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη, μετά από 3 χρόνια με το νέο τους δίσκο “Word Is Bond”.

Εισιτήρια : Προπώληση 17€ , Ταμείο 20€

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες για τις support μπάντες.

Deez Nuts Bio:
Οι Deez Nuts δημιουργήθηκαν από τον JJ Peters, το 2007 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας μετά τη διάλυση των I Killed The Prom Queen των οποίων ο Peters ήταν drummer. Την ίδια χρονιά ο Peters ηχογράφησε το πρώτο demo της μπάντας στο οποίο έκανε τα φωνητικά και έπαιξε όλα τα όργανα. Στη συνέχεια, και αφού βρήκε μέλη για τα live, και έδωσαν κάποιες συναυλίες στην τριγύρω περιοχή, ηχογράφησε και πάλι μόνος του το EP “Rep Your Hood”. Ακολούθησαν περιοδείες στην Αυστραλία και το όνομα των Deez Nuts μεγάλωνε.

Στις αρχές του 2008 η μπάντα ηχογράφησε το πρώτο της full-length δίσκο με τίτλο “Stay True”, ο οποίος κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της πρώτης τους περιοδείας στην Ευρώπη, μαζί με τους Bring Me The Horizon.

Το συγκρότημα συνέχισε για την επόμενη χρονιά να περιοδεύει σε Ευρώπη και Αυστραλία σε όλο και μεγαλύτερους χώρους καθώς η φήμη του είχε αρχίσει να εξαπλώνεται.

Το 2010 κυκλοφόρησε ο δεύτερος δίσκος των Deez Nuts με τίτλο “This One’s For You”, ενώ το 2013 κυκλοφόρησε και ο δίσκο “Bout It”, ο οποίος περιέχει πολλά guest από μέλη των Architects, Hatebreed, Madball, Suicide Silence κ.α.

Στις 24 Απριλίου κυκλοφορεί ο νέος τους δίσκος με τίτλο “Word Is Bond”.
  • SHARE
  • TWEET