Nightstalker, Void Droid, Εgoera

Πάτρα @ Παλιό Αρσάκειο Πατρών

Nightstalker, Void Droid, Εgoera Πάτρα @ Παλιό Αρσάκειο Πατρών
Συγκροτήματα Nightstalker, Void Droid, Εgoera
Ημερομηνία
Πόλη Πάτρα
Χώρος Παλιό Αρσάκειο Πατρών
Διεύθυνση Μαιζώνος 19
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Nightstalker στην Πάτρα στο Φεστιβάλ Αναιρέσεις. Μαζί τους οι Void Droid και οι Εgoera

Παλιό Αρσάκειο
Παρασκευή 5 Ιουνίου
21:30

Οι Nightstalker (Official) παίζουν μαζί για παραπάνω από 20 χρόνια. Η ιδέα για τον σχηματισμό της μπάντας ανήκει στον frontman Argy που στην αρχή ήταν τραγουδιστής και ντράμερ. Ο Ανδρέας μπήκε στο συγκρότημα το 1992 και μαζί κατάφεραν να συνδυάσουν το heavy rock με το γκραντζ και τους πιο φανκ συθμούς. Το πρώτο ΕΡ "SideFx" κυκλοφόρησε το 1994 και το πρώτο LP ("USE") το 1996. Η σκοτεινή περίοδος των αλλαγών (που κάθε μπάντα που σέβεται τον εαυτό της περνάει!) τους έφερε στο 2000 πιο σκοτεινούς και ψυχεδελικούς, με το ΕΡ "The Ritual", προπομπό του πολύ επιτυχημένου LP, "Just A Burn", που έφερε στους Nightstalker νέο κοινό. Το πιο επιτυχημένο τους άλμπουμ μέχρι στιγμής είναι το προηγούμενο, "Superfreak", μέχρι φυσικά να το ξεπεράσει σε πωλήσεις το τελευταίο, "Dead Rock Commandos"

Οι Nightstalker θα βρίσκονται στην Πάτρα στο Φεστιβάλ Αναιρέσεις Πάτρας 2015 | 5-6 Ιουνίου | Παλαιό Αρσάκειο και θα παίξουν την Παρασκευή 5 Ιουνίου!

Είσοδος 5 ευρώ
Προπώληση: Λέσχη "Αναιρέσεις" Πάτρας στη Ζαίμη 69Α. Η Λέσχη είναι ανοιχτή Πέμπτη ως Σάββατο από τις 19:00.

Οι Void Droid ένα Heavy Rock/southern metal σχήμα έχουν έδρα την Πάτρα. Δημιουργήθηκαν τον Οκτώβρη του 2012 καί ξεκίνησαν να γράφουν την δικιά τους μουσική διαμορφώνοντας παράλληλα τον ήχο τους Μετά από κάποιες live εμφανίσεις ,τον Μάρτιο του 2013 ηχογράφησαν το 1ο τους Demo με τίτλο "Void Droid".Από τα τέλη Αυγούστου 2013,ακολούθησε ένα mini greek tour σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας μαζί με πολλούς φίλους.Έχουν μοιραστεί την σκηνή με μπάντες όπως Orange Goblin , Planet Of Zeus και Nightstalker.Μέσα στο 2015 η μπάντα θα κυκλοφορήσει το πρώτο της album

Μαζί τους οι Egoera

Οι Egoera είναι ένα τετραμελές instrumental rock γκρουπ με στοιχεία από την post rock σκηνή. Δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2013 και έναν χρόνο μετά κυκλοφόρησαν ένα demo με τα δύο πρώτα τους κομμάτια. Από τη στιγμή που συγκροτήθηκαν, δουλεύουν πάνω σε δικό τους υλικό με σκοπό να μπορέσουν να επικοινωνήσουν μέσα από την μουσική τους.
  • SHARE
  • TWEET