Kid Flicks, Άγγελος Κυρίου

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Kid Flicks, Άγγελος Κυρίου Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Kid Flicks, Άγγελος Κυρίου
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Kid Flicks w/ άγγελος κυρίου Live at six d.o.g.s
Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 22:00
Είσοδος: 5 ευρώ

Οι Kid Flicks και ο Άγγελος Κυρίου, δύο ιδιαίτερα μουσικά projects με προσωπική ματιά στην pop μουσική θα συνυπάρξουν στην σκηνή του six d.o.g.s. συνθέτοντας μία βραδιά αστικής υπερπληροφόρησης.

Kid Flicks είναι το μουσικό project του τραγουδοποιού/παραγωγού Νίκου Δερβίση. Έχοντας κυκλοφορήσει δύο δίσκους, τους Hearts of Gold του 2011 και By Typing "I Talk" , You Don't Talk του 2013 στην Inner Ear, κλείνει έναν πενταετή κύκλο lo-fi, psych-pop υπνοδωματιακών ηχογραφήσεων. Και οι δύο απέσπασαν θετικές κριτικές από τον ελληνικό και παγκόσμιο τύπο (Impose Magazine, DIY Magazine, No Fear of Pop).

Με την προσθήκη του Θέμου Ραγκούση, της Δανάης Πάλακα και του Χάρη Νείλα το project μεταλλάσσεται σε ένα σχήμα που μπλέκει pop μελωδίες, πολυρυθμικά grooves, εκστατικά ηλεκτρονικά, samples, πειραγμένες κιθάρες και φολκλορικές αναφορές. Ο τρίτος τους δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2015.

http://kidflicks.gr/
https://www.facebook.com/kidflicks
https://soundcloud.com/kidflicks

Ο άγγελος κυρίου ξεκίνησε να ηχογραφεί για λογαριασμό του, στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας και συνεχίζει να πράττει το ίδιο μέχρι σήμερα, προσθέτοντας τα τελευταία χρόνια την λέξη «μοιράζομαι| και την διεύθυνση www.angeloskyriou.blogspot.com, στο τέλος κάθε ολοκληρωμένης πρότασης. Παράλληλα, συμμετέχει στα σχήματα MrCantfind, La Situation Conga και Betty Loop Loop ενώ ζει και εργάζεται - προς το παρόν - στην Αθήνα.

http://angeloskyriou.blogspot.gr/
https://angeloskyriou.bandcamp.com/
  • SHARE
  • TWEET