White Circle, Breath After Coma, Blame Canada

Αθήνα @ DeathDisco

White Circle, Breath After Coma, Blame Canada Αθήνα @ DeathDisco
Συγκροτήματα White Circle, Breath After Coma, Blame Canada
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος DeathDisco
Διεύθυνση Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 3 e
Ώρα έναρξης 19:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Reflections

WHITE CIRCLE-BREATH AFTER COMA-BLAME CANADA @ Death Disco
https://www.facebook.com/events/1590711694521314/

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00,
ΕΙΣΟΔΟΣ: 3€

DEATHDISCO
Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
ΗΣΑΠ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΗΣΕΙΟ / ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

BREATH AFTER COMA
Η μπάντα ξεκίνησε σαν τζαμάρισμα του Βαγγέλη (τύμπανα) και ο Θοδωρή (κιθάρα) στο τέλος του 2013. Πολύ σύντομα μπήκε στο σχήμα ο αδερφός του Βαγγέλη, Κώστας (μπάσο) και λίγο αργότερα ο Ορέστης (φωνή, κιθάρα) και έτσι κλέιδωσε η σύνθεση στις αρχές του 2014. Από τότε οι Breath After Coma πρόβαραν και έπαιξαν όσο το δυνατόν συχνότερα εντός και εκτός Αθηνών και αποφάσισαν να ηχογραφήσουν την πρώτη τους δουλειά. Γενικώς η έντονη επιρροή της μπάντας είναι η σκηνή των 90s –άντε και λίγο 70’s και new age 00s- κυρίως η αμερικάνικη που ο Βαγγέλης και ο Κώστας ακολουθούν ως ακροατές με ευλάβεια, αλλά ο Θοδωρής και ο Ορέστης λατρεύουν και την Βρετανική σκηνή.

WHITE CIRCLE
• White Circle is a grunge rock band from Athens GR. It was winter of 2013 when Saq Vlachakis (vox/guitars) met Panos Dimopoulos (bass) during some sessions for a local band and shared their love for the 90's grunge rock and alternative era. Not much later Saq came up with a 3 song demo and they decided that it could really work as a full time band. George Zarkadoulas joined on drums and they began working their first songs. Due to personal reasons, George left the band and Grey Hunt took his place forming the final line up so far.

BLAME CANADA
Οι Blame Canada υπάρχουν ως ιδέα από το 2011 αλλά με τη σημερινή τους μορφή εδώ και λίγους μήνες. Είναι μια πενταμελής μπάντα που επιχειρεί να συνδυάσει επιρροές από το βρετανικό post-punk και τα αμερικανικά indie 90s αλλά και τα shoegaze και ψυχεδελικά ηχοτοπία. Αυτό τον καιρό συνθέτουν δικό τους υλικό και κάνουν τις πρώτες live εμφανίσεις τους σε σκηνές της Αθήνας.
  • SHARE
  • TWEET