Emigre & Στάθης Παναγιωτόπουλος

Αθήνα @ Bourbon Bar

Emigre & Στάθης Παναγιωτόπουλος Αθήνα @ Bourbon Bar
Συγκροτήματα Emigre & Στάθης Παναγιωτόπουλος
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Bourbon Bar
Διεύθυνση Δασκαρόλη 67, Γλυφάδα
Τηλέφωνο 210-9647600
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Plus Promotion

“Προσεχώς Μετανάστης” Vol.6 @ Bourbon Bar
(Γλυφάδα - Αθήνα)
Από Παρασκευή 8/5 και κάθε Παρασκευή!
EMIGRE & Στάθης Παναγιωτόπουλος
Είσοδος Ελεύθερη - Έναρξη 22:00

Η μουσικό-κωμική παράσταση “Προσεχώς Μετανάστης” με τους ανανεωμένους EMIGRE  και τον αναπαλαιωμένο Στάθη Παναγιωτόπουλο συνεχίζει τις θριαμβευτικές (σιγά ρε Φρέντι Μέρκιουρι!) εμφανίσεις στο Bourbon στη Γλυφάδα – μόνο που αλλάζει μέρα εμφάνισης ξεκινώντας από την Παρασκευή 8 Μαΐου και κάθε Παρασκευή. Κακά τα ψέματα, ήρθε η άνοιξη και τις Κυριακές ο κόσμος πάει στη θάλασσα. Τα μπάνια του λαού.

Έχοντας παρουσίαση μια εναλλακτική πρόταση διασκέδασης οι “Προσεχώς Μετανάστες” έχουν καταφέρει να προσελκύσουν το ενδιαφέρων του κοινού με τις ξεχωριστές μουσικές τους προτάσεις και το αστείρευτο χιούμορ που προσφέρουν. Στην τελευταία Κυριακάτικη εμφάνιση τους δεν έλειψαν οι λαμπερές καλλιτεχνικές παρουσίες φίλων τους όπως ο Πασχάλης, Βίκυ Γεροθόδωρου, Κατερίνα Καρβάτου, Όλγα Λαφαζάνη, Δημήτρης Μακαλιάς, Χρήστος Χολίδης, Αντιγόνη Ψυχράμη και Χριστίνα Μουστάκα που ήρθαν για να διασκεδάσουν και να μοιραστούν την σκηνή μαζί τους.

Από την Παρασκευή 8 Μαΐου και κάθε Παρασκευή “Προσεχώς Μετανάστης” στο Bourbon Bar (Δασκαρόλη 67, Γλυφάδα τηλ. 210.9647600) με τους EMIGRE και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, Friday fun! ξέφρενη διασκέδαση με μεγάλες ανατροπές και πολλές guest εκπλήξεις! Να είστε εκεί. Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή. Άσχετο, αλλά για να το λέει ο Σάκης κάτι θα ξέρει.

EMIGRE Facebook page: https://www.facebook.com/emigre
ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Facebook page: https://www.facebook.com/skylos.gr

EMIGRE - Κέρδισες (New Digital Single)
Κυκλοφορεί από την Plus Rec / Cobalt Music
YouTube link (Official Video Clip): https://www.youtube.com/watch?v=TIEC1bdSHzU
  • SHARE
  • TWEET