Κίτρινα Ποδήλατα

Αθήνα @ Ρυθμός Stage

Κίτρινα Ποδήλατα Αθήνα @ Ρυθμός Stage
Συγκροτήματα Κίτρινα Ποδήλατα
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ρυθμός Stage
Διεύθυνση Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο 210-9750060
Τιμή εισιτηρίου 12 e
Ώρα έναρξης 22:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ
«με δυο κιθάρες...»
Παρασκευή 8 Μαΐου 2015
Ρυθμός Stage
Ηλιούπολη

Το αγαπημένο ροκ συγκρότημα, πειραματίζεται άλλη μια φορά με τον ήχο του κι αλλάζει για λίγο τη γνώριμη, έντονη-ηλεκτρική ταυτότητά του, "μεταφράζοντας" μουσικά τις μελωδίες και τα δυνατά μηνύματα των τραγουδιών του, σε έναν πιο ακουστικό κιθαριστικό ήχο.

Η χειμερινή περιοδεία "με δυο κιθάρες." συνεχίζεται, με επόμενο και τελευταίο σταθμό την Ηλιούπολη και τη φιλόξενη σκηνή του Ρυθμού Stage, την Παρασκευή 8 Μαΐου.

Οι δύο δημιουργοί, Αλέξανδρος και Γιώργος Παντελιάς, καλούν τους φίλους τους στη μοναδική αυτή ιδιαίτερη συναυλία, με διάθεση να αποδείξουν άλλη μια φορά, πως η εσωτερική δύναμη και το νόημα των τραγουδιών μπορεί να αποκτήσει ιδιαίτερη αξία πάνω στις χορδές από δυο κιθάρες...

Σε αρκετά σημεία του, διάρκειας δυόμιση ωρών, προγράμματός τους, τα Κίτρινα Ποδήλατα θα συμπράξουν με εξαιρετικούς καλεσμένους φίλους μουσικούς, εμπλουτίζοντας τα ηχοχρώματα στις μελωδίες των μουσικών επιλογών τους.

Εκτός από τις γνωστότερες στιγμές της 15χρονης πορείας του συγκροτήματος, οι φίλοι που θα βρεθούν στο Ρυθμός Stage, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ζωντανά και το ολοκαίνουργιο «Κάπου Υπάρχει Αγάπη», τραγούδι που πολύ σύντομα θα εκπροσωπήσει το νέο ακουστικό album που τα Κίτρινα Ποδήλατα θα ολοκληρώσουν τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Παρασκευή 8 Μαΐου, λοιπόν, "με δυο κιθάρες" τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ στοιχηματίζουν να μας ξεσηκώσουν, με δυναμισμό που πηγάζει απ' την ψυχή, με ρυθμό που δυναμώνει στα χέρια που ενώνονται και αρμονίες στις φωνές της παρέας που ακούγονται σαν μία...

Ρυθμός Stage
Είσοδος στο μπαρ: 12€ με μπύρα ή κρασί
Ώρα έναρξης: 22.30
Μαρίνου Αντύπα 38
16346 Ηλιούπολη
http://www.rythmosstage.gr/
Τηλ: 210 9750060
  • SHARE
  • TWEET