I Saw 43 Sunsets

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

I Saw 43 Sunsets Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα I Saw 43 Sunsets
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Trailblazer Records

THE UNPLUGGED EXPERIENCE S02E08: I SAW 43 SUNSETS
Unplugged live στο Six D.O.G.S. (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)
Πέμπτη 7 Μαϊου 2015
Πόρτες: 21:00 - Έναρξη: 22:00 - Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ – D.J. set by D.J Jeremy

Οι indie rockers I Saw 43 Sunsets, φρόντισαν να μας απασχολούν τακτικά από το 2009 και μετά, όπου και χρονολογείται η δημιουργία του σχήματος.

Δεν αποτελούν μια τυπική ή συνηθισμένη rock μπάντα, μιας που με τη χρήση τρομπέτας, μαντολίνου και πλήκτρων, όπως και με την αρμονική συνύπαρξη ακουστικών και ηλεκτρικών οργάνων, δημιουργούν ένα αμάλγαμα rock ενέργειας, καθηλωτικής ατμόσφαιρας και ήπιας ψυχεδέλειας.

Οι I Saw 43 Sunsets είναι λάτρεις των διασκευών και το αποδεικνύουν με τη παραμικρή ευκαιρία. Συγκεκριμένα οι διασκευές των "Nightcall" και "Under Your Spell" από το OST του "Drive", εξαπλώθηκαν σαν ιός στο διαδίκτυο, ενώ πήραν πολύ καλές κριτικές παγκοσμίως, ακόμα και από τους ίδιους τους δημιουργούς, Kavinsky και Desire αντίστοιχα.

Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το ντεμπούτο album τους "Now We Are Infinite", ανεβαίνουν και αυτοί στη σκηνή του "The Unplugged Experience", αναλαμβάνοντας ένα έργο, απόλυτα ταιριαστό με την ιδιοσυγκρασία τους, που ωστόσο τους πάει πίσω στο 2009, τότε που μόλις ξεκινούσαν την πορεία τους ως ακουστικό τρίο.

LINKS:
• www.unplugged.gr
• www.facebook.com/unpluggedgreece
• www.facebook.com/isaw43sunsets
  • SHARE
  • TWEET