Kingdragon, Noely Rayn

Αθήνα @ Area 22

Kingdragon, Noely Rayn Αθήνα @ Area 22
Συγκροτήματα Kingdragon, Noely Rayn
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Area 22
Διεύθυνση Αγ. Φωτεινής 22 (πλατεία Νέας Σμύρνης)
Τηλέφωνο 211-4054442
Τιμή εισιτηρίου 8 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

KINGDRAGON
Οι Kingdragon, ειναι το τετραμελές Hard n Heavy συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2006 και επανέφερε το Melodic Hard Rock στους συναυλιακούς χώρους. ‘Έχοντας εμφανιστεί διπλα στους Firehouse, Gotthard, House Of Lords, H.e.a.t, FM, Eclipse, Dare κ.α. όλα αυτά τα χρόνια και ολοκληρώνοντας τις εμφανίσεις τους σε Θεσσαλονίκη, Βουλγαρία, Μεγάλη Βρετανία και Αμερική, εμφανίζονται για πρώτη φορά στο Αθηναϊκο κοινό, ύστερα απο 5 χρονια και μετά απο την τελευταία τους εμφάνιση το 2009.

‘Έχοντας ήδη λάβει εκπληκτικές κριτικές παγκοσμίως για το πρώτο τους Album με τίτλο “Hide The Sun” και καθώς ετοιμάζονται για τις ηχογραφήσεις του νέου τους δίσκου, οι Kingdragon κλείνουν με αυτή την εμφάνιση τους στο AREA 22, την περιοδεία τους για το album “Hide The Sun”.

Οι “Δρακοι” υπόσχονται στους φίλους τους, μια δυνατή βραδιά γεμάτη συναίσθημα, όπως συνηθίζουν να κάνουν τα τελευταία χρόνια παίζοντας την μουσική τους. Θα παιχτεί ολόκληρο το Hide The Sun, τραγούδια απο το EP: Fire in The Sky και πολύ γνωστές διασκευές.

Μαζί τους σε αυτό το Hard Rock Party, θα εμφανιστούν και αρκετοί “γνωστοί” φίλοι του συγκροτήματος για να τους συνοδέψουν στα τραγούδια τους και όχι μόνο!

Θα ακολουθήσει After Show Party !!!

Video:  http://youtu.be/5o77Z0WAJy4 http://youtu.be/hwUG7fltNvo
Official Website: www.kingdragon.gr Facebook Official: https://www.facebook.com/KINGDRAGONBAND

SPECIAL GUEST : NOELY RΑΥN
Οι Remember Lizzy, η πρώτη Tribute Band στην Ελλάδα, που έπειτα από δέκα χρόνια παρουσίας ως Thin Lizzy tribute band μετονομάζονται σε Noely Rayn και παρουσιάζουν για πρώτη φορά στο Area 22 τα  τραγουδια από τον πρώτο τους δίσκο.

Φωνή: Μιχάλης Δανδουλάκης Ηλ. Κιθάρα: Πάνος Παπαπέτρος Ηλ. Κιθάρα: Γιάννης Σίννης
Μπάσο: Νίκος Παπαδόπουλος
Τύμπανα: Ακης Γαβαλάς Φωνή: Βίκυ Αρχοντούλη

AREA 22, Αγιας Φωτεινής 22 - Νεα Σμύρνη Σάββατο 30 Μαϊου
Εισιτήριο: 8 Ευρω
Ωρα Εναρξης: 21:00
  • SHARE
  • TWEET