Brush Shiels feat. Chris Stassinopoulos

Αθήνα @ Lazy

Brush Shiels feat. Chris Stassinopoulos Αθήνα @ Lazy
Συγκροτήματα Brush Shiels feat. Chris Stassinopoulos
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Lazy
Διεύθυνση Πεντέλης 1, Βριλήσσια (Αττική Οδός, έξοδος 12)
Τηλέφωνο 210 68 95 535
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής 4P Productions

Brush Shiels (SKIDROW - Ireland) LIVE @ LAZY Club feat. Chris Stassinopoulos

Tετάρτη 27/5# Brush Shiels !!!
επί σκηνής ο ιδρυτής και ιθύνων νους των original #SKIDROW εκ Ιρλανδίας!!

Μέντορας του Phil Lynnot στα πρώτα του βήματα στο μπάσο και συνεργάτες με τον Gary Moore στην αρχική σύνθεση της heavy-blues, prog-rock μπάντας των SKIDROW, για μια μοναδική εμφάνιση στο LAZY Club, παρέα με τον γιο του Jude Shiels (κιθάρα-φωνή) και τον διαδραστικό Έλληνα drummer Chris Stassinopoulos (Ex Axis, Clearlight, David Cross)!!

O Brush Shiels υπάρχει στην ιρλανδική μουσική σκηνή από τα τέλη της δεκαετίας του ‘60, όπου δημιουργεί - αρχικά - τους #Skid #Row παρέα με τον #Noel #Bridgman και τον πολύ μικρό τότε #Phil #Lynott, ο οποίος αποτέλεσε τον τραγουδιστή της μπάντας..!

Ο Gary Moore σύντομα δημιουργεί την κλασική σύνθεση των Skid Row... η αποχώρηση αργότερα του Lynott για τους #Orphanage και τελικά για τους Thin Lizzy, έγινε αφού πριν ο #Shiels του δίδαξε τα βασικά στοιχεία του μπάσου…!

Οι #Skid #Row υπέγραψαν με την #Epic, κυκλοφόρησαν ένα δυο σχετικά όχι επιτυχημένα άλμπουμ και αργότερα με περισσότερο υλικό, ένα άλλο δίσκο με καλύτερη τύχη..

Το 1972, ο #Moore αναχώρησε για τους #Thin #Lizzy, ενώ ο Shiels και ο Bridgman συνέχισαν με το όνομα Skid Row…

η εμφάνιση μιας αμερικανικής μπάντας με το ίδιο όνομα προκαλεί αναστάτωση, αν και το θέμα δεν έχει επιλυθεί ακόμα νόμιμα…

Ο #Brush συνεχίζει να γράφει και να εμφανίζεται μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ‘90, παρέα με τους δύο γιους του στην μπάντα!

Με την πάροδο των χρόνων θα απομακρυνθεί από το σκληρό ήχο, γράφοντας άλλες μουσικές… για ένα σύντομο χρονικό διάστημα μάλιστα θα ασχοληθεί και με μια ψυχεδελική μπάντα τους Dr. Strangely Strange!

Την Τετάρτη 27/5 κοντά μας σε μια μοναδική εμφάνιση...

Doors 22.00 | Damage: 10e (drink included)
  • SHARE
  • TWEET