Schema

Ιωάννινα @ Θυμωμένο Πορτραίτο

Schema Ιωάννινα @ Θυμωμένο Πορτραίτο
Συγκροτήματα Schema
Ημερομηνία
Πόλη Ιωάννινα
Χώρος Θυμωμένο Πορτραίτο
Διεύθυνση Καποδιστρίου 20
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 4 e
Ώρα έναρξης -
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Οι Schema με τιμή και χαρά σας παρουσιάζουν live τη νέα δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο Always Tick Tock, το Σάββατο 23 Μαΐου στο Θυμωμένο Πορτραίτο.

Αυτή είναι η τέταρτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος. (Come Closer, 2003), (Earth, 2004), (Sick Enjoyment, 2010), (Broken Angels EP, 2012)

Ο νέος δίσκος των Schema αποτελείται από 10 ολοκαίνουρια τραγούδια. Την παραγωγή υπογράφουν ο Στάθης Χούλιαρης (μουσική, ενορχήστρωση) και ο Κώστας Μπασδάνης (ηχοληψία, μίξη, mastering), φτιάχνοντας ένα πιο fuzz-κιθαριστικό άκουσμα, το οποίο είναι το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα του άλμπουμ.

Οι στίχοι είναι του Αργύρη Τασούλα και καταπιάνονται με ένα και μόνο θέμα με όλες τις προεκτάσεις του. Την ίδια τη ζωή, άλλοτε αλληγορικά κι άλλοτε κυριολεκτικά.

Οι Schema, τέλος, ευχαριστούν όλους τους μουσικούς που συμμετείχαν στο δίσκο και βοήθησαν στην ολοκλήρωσή του, καθώς και τους δημιουργούς του artwork και των φωτογραφιών.

Schema Live - Παρουσίαση του νέου δίσκου Always Tick Tock, το Σάββατο 23 Μαΐου 2015 στο Θυμωμένο Πορτραίτο, Καποδιστρίου 20, Ιωάννινα!

Είσοδος 4 € ή 7€ (συμπεριλαμβανομένου του νέου δίσκου Always Tick Tock)
        
Οι Schema  είναι:
Στάθης Χούλιαρης (φωνή - ηλεκτρική κιθάρα)
James Μπασδάνης (ηλεκτρική κιθάρα - backing vocals)
Λεωνίδας Πορίκης (τύμπανα )
Αργύρης Τασούλας (μπάσο - backing vocals)
Αλέξης Δόσης (πλήκτρα - backing vocals)
  • SHARE
  • TWEET