Bombing The Avenue, Yellow Devil Sauce, Eye Level

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Bombing The Avenue, Yellow Devil Sauce, Eye Level Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Bombing The Avenue, Yellow Devil Sauce, Eye Level
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Bombing The Avenue Live
"Civil Servant" LP Launch
w/ Yellow Devil Sauce + Eye Level

6 D.O.G.S.
Παρασκευή 22 Μαϊου στις 20:30
Είσοδος: 5 ευρώ

Οι Bombing The Avenue, τα τρία υπερηχητικά αδέλφια από την Βάρη, γιορτάζουν την κυκλοφορία του ντεμπούτου album τους “Civil Servant” με μια συναυλία στο six d.o.g.s παρέα με τους Yellow Devil Sauce και τους Eye Level.

Έγιναν γνωστοί αλωνίζοντας με τον heavy και ακατέργαστο rock ήχο τους στην αθηναϊκή underground σκηνή, με συναυλίες πλάι σε μπάντες όπως οι Truckfighters, οι Dub Trio, οι Semen Of The Sun και οι Brotherhood Of Sleep καθώς και με εμφανίσεις στο Schoolwave και το Plissken Festival. Το 2014 επιλέχθηκαν να ταξιδέψουν στην Ταϊλάνδη για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Global Battle Of The Bands.

Κυκλοφορούν την μουσική τους ανεξάρτητα και το πρώτο τους studio album μεγάλης διάρκειας “Civil Servant” έρχεται πλέον να διαδεχθεί το "Avido" EP (2012).

http://facebook.com/bombingtheavenue / http://youtube.com/bombingtheavenue

Το “καυτερό” alternative metal τρίο των Yellow Devil Sauce σχηματίστηκε το 1999, επενδύοντας όμως στην γνησιότητα της grunge σκηνής των ‘90s αλλά και σε νέες heavy rock φόρμες, καταφέρνει να μένει πάντα επίκαιρο. Ανάμεσα στις αμέτρητες εμφανίσεις τους έχουν ανοίξει -μεταξύ άλλων - τα live των The Bellrays, Dub Trio, Truckfighters, Kylesa & Spirit Caravan.

https://www.facebook.com/pages/Yellow-Devil-Sauce/157785804359718

Οι Eye Level είναι τέσσερις νεαροί από την Αθήνα που στοχεύουν στην απόλυτα ανεμπόδιστη έκφραση. Μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο τους LP με τίτλο: ''REALITY.GODSPEED'' .

https://www.facebook.com/pages/Eye-Level/153073698044901
https://eyelevel.bandcamp.com/releases
  • SHARE
  • TWEET